הי לכולן

אנה 6

New member
../images/Emo140.gif הי לכולן

הי לכולן ! טוב אז אני חדשה כאן בפורום,והאמת שממה שהספקתי לקרוא די נלחצתי
...כאילו אני באיזשו מקום מנסה לשמור על אופטימיות תמידית וזה קצת מבהיל לחשוב שאולי זה לא ככה. רציתי לשאול אותכן איך בשם האל אני מקבלת טופס 17 לתלהשומר?? בכללית לא אישרו לי כי זה לא נמצא בהסדר שלהם עם ת"א, ואני צריכה לעבור ניתוח שוב,ואין מצב שאני אעבור אותו באיכילוב הזבלים,שבפעם הקודמת לא עשו כלןם,לפי מה שאמרו לי בתלהשומר,והמצב שלי רק הדרדר אחרי הניתוח שם.. אני מתמודדת עם כל זה לבד בלי משפחה או משו,אז אני קצת אובדת.. תודה לכן!!!!

שלום אנה../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה ל-
החם שלנו. לגבי שאלתך ישנם מספר אפשרויות:
את יכולה לכתוב מכתב ערעור למנהלת הרפואית של המנהלת (אם את שייכת למחוז ת"א אוכל לייעץ לך למי להפנות את המכתב- שלחי לי מסר אם את מעוניינת).
את יכולה לגשת לתל השומר ללא טופס 17 ולשלם 120 ש"ח, ולפעם הבאה פשוט לבקש מהם מכתב לרופא המטפל בקופה שבו יהיה רשום שעלייך להיות מטופלת בתה"ש.
להשאיר בתל השומר ערבון של 170 ש"ח ואז יש לך אפשרת להשיג טופס 17 רטרו מהקופה תוך שלושה חודשים, וגם כאן בקשת מכתב לרופא המטפל תעזור. שיהיה בהצלחה ונשמח אם תספרי קצת יותר על מצבך היום, מי ניתח אותך וכו'.

../images/Emo39.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כמו שמייקי כבר אמרה, הגעת לבית חם מאוד.
גם אצלי היתה בעיה עם טופס 17 לתל השומר. אבל החלטתי שאני הולכת בכל מקרה ולכן קבעתי תור ושילמתי 120 ש"ח. קיבלתי כל מיני בדיקות לעשות לפני ניתוח, אחת הבדיקות בתל השומר, לאחר שהרופא כתב מכתב מספיק מפורט (מקווה שבאמת זה מה שעזר) קיבלתי אישור לבדיקה הנוספת בתל השומר. (עוד לא יודעת מה יהיה לקראת הניתוח
). הבנתי לפי מה שכתבת, שאמרו לך בתל השומר שהמצב שלך הדרדר, ז"א שבכל זאת הצלחת להגיע לתל-השומר, איך הגעת? דרך אגב גם איכילוב הוא בי"ח ציבורי, וגם לשם (לטיפולי פוריות) היו לי מלחמות בשביל לקבל טופס 17. מאחלת לך שתוכלי להעזר בנו בלפחות חלק מההתמודדויות...
תרגישי טוב

אנה 6

New member
הי.תודה על המענה!!!

הי!תודה על המענה:)סורי שלקח לי זמן לענות,פשוט אין לי מחשב(חחח..)ככה שבאמת יותר קשה לי להשיג איפורמציה וכו. הגעתי לאיכילוב אחרי שנתיים שהייתה לי ציסטה וכאביםתושם עברתי ניתןח שהיה די סתמיתשפשוט הוציאו את הציסטה ולא הסתכלו בכלל מה קורה חוץ. ולכן המצב החמיר ,ולאחר שנה סוף סןף הגעתי בכוחות עצמי לתלשומר.אבל אני חייבת להבין איך להשיג טופס17,כדי שלא אפשוט את הרגל:)אשמח לכל עצה, העיקר לא להרגיש לבד מולם!

ליאל ד

New member
ברוכה הבאה!!

קודם כל זה מעולה שמצאת את הפורום - כאן תיקבלי כוחות ועזרה להתמודד עם המחלה!! לגבי טופס 17,באיזה קופ"ח את? כשאני פניתי לגניקולוג של קופ"ח, ואיך שמילת "אנדומטריוזיס" יצאה מפי - הוא חייג למזכירות ואמר להן ישר לתת לי את כל האישורים. הוא רק הוציא את ההפניה, וכבר באותו ערב קיבלתי טופס 17 (צריך רק לשים לב לתאריכים, כי טופס 17 וגם ההפניה תקפים לחודש, ולתור לתל-השומר מחכים יותר מחודש,אז הייתי צריכה להאריך את טופס 17). אולי כדאי שתיבקשי הפניה מגניקולוג ולא מרופא כללי? כי לא כל הגניקולוגים מתיימרים להתמודד עם מחלות שלא מוכרות להם (לצערי לא כולם). שיהיה לך בהצלחה!!!

ליאל ד

New member
היי בנות!

אני בקופ"ח לאומית. אני שמחה שהתלהבתם מקופה ומרופא - אבל לצערי (או לשימחתי) - אני מעיר נידחת וקטנה בצפון הארץ
!!!!!!!!!! אז אולי בגלל שאני ילדה מסכנה מפריפריה - לא עשו לי בעיות עם הניירת!!!!!!!!!!!!
.כנראה פשוט ריחמו עליי!!!!
.

זואילי

New member
ברוכה הבאה

אני חושבת שכדאי לתקוף בכל החזיתות, ז"א לנסות עם רופא המשפחה שירשום בקשה ואם זה לא מצליח, אז לנסות עם גניקולוג. רק שאחד כמו של ליאל קשה למצוא... אם גם זה לא מצליח אז שווה לדעתי לשלם את ה 120 ש"ח לביקורים שם. לגבי ניתוח - מדובר בקופ"ח כללית בטופס שנקרא 56 ורופא משפחה נותן אותו בלי לבקש שום אישור (מייקי - תקני אותי אם אני טועה). אחרי שאת עושה לעצמך "תיק" עם כל הבדיקות והאבחנות וההפניות - רופא המשפחה לא יכול לסרב לשלוח אותך לניתוח ברגע שיש צורך בכך. לכן חשוב שתבקשי מהמרפאה בתה"ש מכתב בכל פעם (כשהם נגיד שולחים אותך לעשות בדיקות כאלה ואחרות) + מכתב כללי שאת מאובחנת ואחרי ניתוח ועכשיו את במעקב (אני מניחה שאובחנת באותו ניתוח באיכילוב). בד"כ רושמים אותו ל"רופא המטפל". אני העברתי מכתבים שכאלה בין תה"ש(אנדו) לקופ"ח(רופא משפחה + גניקולוג) ובין תה"ש(אנדו) לתה"ש (מומחים שונים באיברים שנפגעו). תישארי איתנו, וספרי לנו קצת על עצמך.

למעלה