היי...

הטיZרית

New member
../images/Emo140.gifהיי...

יש לי שאלונת... אשמח לקבל תגובות.. יש לי מחשב נייד של LG E 500 יש איזה משחק מחשב שאני מכורה אליו.. רק שבזמן האחרון הוא עושה לי קונצים על המחשב הרגיל הזקן והצולע שלי... התקנתי את המשחק על הנייד (ויסטה הום פרימיום- עם זה הוא הגיע אלי) והמשחק עובד מעולה... רק ש... לא נוח עם העכבר והמקלדת הקבועים של הנייד... אז קניתי עכבר ומקלדת USB של TECH את העכבר המחשב זיהה בשניה אבל המקלדת.... כלום לא מגיב.... חיפשתי באתר של TECH אולי צריך איזה דרייבר... ולא... המקלדת הזו לא צריכה דרייבר... אז למה היא לא עובדת? איך ומה עושים כדי שהיא תעבוד? המודל של המקלדת הוא KL-7UM והעכבר OX-800 אשמח לכל תגובה..

הטיZרית

New member
אין לי מקלדת אחרת לנסות....

וקניתי את זה קרוב לבית... מאופיס דיפו בשפעים... אולי כדאי שאני אחזור לשם עם המחשב והמקלדת?

ali052

New member
הצעה שלי.......

תלכי לשם עם המחשב [הנייד] ותחברי שם את המקלדת החדשה = אם גם זה לא ייעזור אז תחזרי לכאן

הטיZרית

New member
אפשר לקבל המלצה על משהו???

אין בעיה של מחיר... העיקר שיעבוד... (אני ממש סתומה בכל מה שקשור למחשבים)

ali052

New member
לי יש של מייקרוסופט מהדגמים היוקרתיים

יש לי כרטיס הנחה באופיס דיפו וקניתי משם [לפני המון זמן ] אבל לדעתי את צריכה משהו נוח לשימוש ולא מקלדת ''העיקר שיעבוד''

הטיZרית

New member
הקטע שאני לא צריכה בה שום פונקציות מיוחדות...

רק את המקשים הרגילים.... ואת המספרים בצד... תודה על הכל... אני קופצת לשם שוב הפעם עם הנייד... מקווה שיהייה בסדר... אם לא אז... תשמעו ממני בקרוב כנראה

bar666xp

New member
בדקי במנהל ההתקנים כי המקלדת מזוהה.

כמו כן יתכן והיא מצריכה זיהוי מקלדת/עכבר USB בביוס {בדר"כ לא צריך אבל יש יוצאים מהכלל}. אגב זה שבאתר מופיע שלא צריך דרייבר זה גם יכול להיות שאיכסדוס היה אמור לזהות אותה ולכלול את הדרייבר אבל זה איכסדוס ו"אמור" זה שם של דג.... כדאי לבדוק אם המקלדת כן מזוהה במנהל ההתקנים שבאמת היא מזוהה כA4TECK..... אגב אנכנו מדברים על המקלדת הזו נכון? http://www.a4tech.com/ennew/product.asp?cid=2&scid=101&id=279

הטיZרית

New member
אכן זו הייתה המקלדת....

חזרתי לאופיס דיפו הפעם עם המחשב הנייד והמקלדת... הבחור שהתעסק שם עם המחשבים אמר שהוא בכלל לא מבין למה נתנו לי את המקלדת הזו כי זו מקלדת קסטנשן (אין לי מושג מה זה אומר) ןשזה בחיים לא יעבוד על הלפטופ.... היו שם עוד 2 אופציות... המקלדות של מיקרוסופט נגמרו להם... אז לקחתי מקלדת של WAVE קצת קשה להתרגל למקשים... אבל מגניב ונוח.... תודה לכולם.

למעלה