היי!!! מה המצב?

EdenLovesMartin

New member
../images/Emo140.gif היי!!! מה המצב?

חזרתי!!!!! וואי, לא הייתי כאן מיום שבת, זה המוווווווווןןןן זמן!!! יש חדש? יש המוןןןןן הודעות כאן ואין לי כוח או זמן לקרוא אותן כרגע... אני בדיוק עכשיו צריכה לצאת... יאאאא איך התגעגעתי!!! וספיר - קיבלתי ביאוס כשנכנסתי הרגע לפורום... חשבתי שעד שאני אחזור את כבר תהיי מנהלת הפורום.... מה קורה עם זה? משהו זז?

sapir aloud555

New member
הייייי ברוכה השבההההה

היית חסרה... אין חדש בקשר לפורום, התקשרתי שוב, הם סגורים, התקשרתי היום ,הם סגורים. מה נעשה?! אני צריכה לתפוס אותם לפני השעה 2! ואין מצב כזה כי אני אף פעם לא מגיעה הביתה לפני 2.. אני אנסה כמה שיותר, זה מעצבן אותי שהם לא עונים וגם לא מתקשרים חזרה. באמת יש הרבה הודעות מאז שהלכת, חחחח
ממממממ, אל תדאגי בסוף אני אהיה מנהלת!

שיו ספיר.... תתקשרי מחר

שיוו איזו הזדמנות MAN הרי מחר אנו הולכות בשעה 10 לביצפר שיוווווווו נווווו ספיר את תהיי המנהלת אם רק תנצלי את מחרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

sapir aloud555

New member
באמת!!!!

תודה תודה!!! מחר מחר מחר מחררררררררר ואני אלך יום שלישיייייייייי איזה כיףףףףףףףףףףףףףף ישששששששששש!!!!!!!!!! [נראה לי שמי שיהיה משועמם בעתיד ויראה את ההודעה הזו יצחק עליי..LOL] מממממממ... יש!!! HO MY FUCKING GODDD ITS THE GIRLS ALOUDDDDDD! IM DYING!!!!!!!! [משפט מועתק ממשהי...
] בקיצררררררר תודה שהזכרת לי!! מחר זה הולך לקרות..... בעצם..... תעצרו את כל השמחה. תפוז פתוחים מ11 עד 2........... ואני צריכה לצאת מהבית ב9! אז.....אולי כדאי שאשאר בבית? ממילא מחר מסיימים ב12 ומתחילים ב10, למה לי לבוא....
ממממממממ אשאל את אימא חפחפחפחחפ ברור שהיא לאאאאאאאא תסכים.....

מאמא צב עדן.....

היית חסה, ויש חדשות.... למשל....אני ושגיא? חחחחחחחחחחחחחחח ו...ספיר ואני עברנו כיתה? לא משנה........תנסי לקרוא........צ'אוווווווו
-> היית חסרה.... נ.ב. מה שלום מרטין?
חחחחח

EdenLovesMartin

New member
היי!!!

תודה רבה לכם על קבלת הפנים, תודה לכולם!!! אמממ.... טוב, עכשיו חיה באמת הצליחה לסקרן אותי עם מה שהיא כתבה עליה ועל שגיא... אני חייבת לדעת מה קרה, אז אני הולכת לקרוא את כללללל ההודעות שכתבתם במשך השבוע הזה. אה, וחיה, מרטין בסדר גמור, תודה! היום אנחנו חוגגים 5 חודשים, ואם אני לא טועה גם חיה וחבר שלה חוגגים כמה חודשים, לא? ואני מתנצלת מראש אם גם השבוע הזה אני לא אהיה פה, פשוט ביום ראשון אבא שלי עובר צינתור (זה משהו שקשור ללב, זה מגעיל מידי בכדי לפרט, אז אני מעדיפה לא לפרט, לפני שאני אקבל בחילה...), וגם ביום רביעי יש לי מסיבת סיום!!!!! אז ככה שלא יודעת אם ייצא לי להיות פה, וגם בחינות הבגרות... סליחה על זה, טוב? אני אנסה להיות כאן כשיהיה לי זמן. טוב, יאללה, אני זזה לקרוא את ההודעות שלכם מכל השבוע חחחחחח תאחלו לי בהצלחה!!! ביי בינתיים.

sapir aloud555

New member
בהצלחה! ../images/Emo3.gif

בדיוק באתי לכתוב לך מה עם אבא שלך
אבל לפי מה שכתבת..
טוב לא חשוב, ..
מממממממ....... ואה, נשארתי בבית... ומה?! תפוז סגורים ל"שמחתי הרבה" למה?! הם לא עובדים ביום שישי! איזו הזדמנות הייתה לי. הרסתי אותה... טוב
בהצלחה עם מרטין! 5 חודשים ואוו, עוד מעט חצי שנה ואח"כ שנה שלמה ואז? טוב מי יודע
רק אתם ואלוהים
ו...... בהצלחה בבחינות ו...
איזה כיף ביום רביעי מסיבת סיום! גמני רוצה.... טוב נו עוד חודש בערך לא יזיק..
פחחפחפח
חבל ששוב לא תהיי פה הרבה זמן
טוב נו ,נחכה שתחזרי שוב

EdenLovesMartin

New member
היי, ספיר, מה קורה?

בדיוק סיימתי לקרוא את כל ההודעות של השבוע... זה היה המון, אה? אבל אני שמחה שזה תורם לפורום! תמשיכו כך! אמממ.. בקשר לאבא שלי, הוא בסדר בינתיים. אבל ביום ראשון, כמו שציינתי, יעשו לו צינתור. בגדול זה נועד כדי לראות אם עדיין יש לו בעיה בלב. אם אין עוד בעיות, הוא יוכל להשתחרר ביום שלישי, ואם יש בעיות.. אז יעשו לו איזה משהו כדי לפוצץ את הסתימה שיש לו בלב, זה נורא מפחיד אותי... במיוחד אחרי שהוא הסביר לי ופירט לי איך עושים את זה... בעעעעע... בקשר לתפוז - אל תדאגי, לא הרסת שום דבר. עוד יהיו לך יותר הזדמנויות... תגידי, את בפורום ווסטלייף גם, נכון? אז אולי תבקשי עזרה משירי המנהלת שתעזור לך עם זה? היא מאוד חמודה וסימפטית, אני בטוחה שהיא תרצה לעזור לך. תשאלי אותה אם היא יכולה לעשות משהו שם כדי שהם יחזירו לך תשובה. תודה על שאיחלת לי בהצלחה עם מרטין! רק חבל ששוב נצטרך לבלות את היום הזה בנפרד בגלל הצבא המעצבן הזה... אבל, תודה לאל, הוא מסיים טירונות ביום רביעי (יש לנו טקסים באותו יום חחח) אז ככה שאני מקווה שהיציאות שלו יהיו יותר טובות. טוב, אז תודה לכל מי שאיחל לי "ברוכה השבה", אני מתה עליכם!!!

sapir aloud555

New member
../images/Emo13.gif

רפואה שלמה לאבא שלך מאיתנו
מקווה שזה יגמר בטוב ושלא יצטרכו לפוצץ או משו כזה כמו שאמרת.. אני אבקש עזרה, אבל לפני כן, אני רוצה ל"הילחם" בעצמי אני אקח איזה פלאפון לביה"ס או אשמתמש בטלפון ציבורי או משו כדי לתפוס אותם!! אם זה ימשיך ככה ולא אצליח לתפוס אותם, אבקש עזרה משירי [וכן אני בפורום ווסט
] ועוד פעם בהצלחה עם מרטיןןןןןן
LOVE YAAAAAA ALLLLLL

נכון.....

5 חודשים בעוד שבועעעעעעע!!! ואני יודעת מה זה צינתור...זה לא מגעיל כן, אבל דוד שלי ז"ל, סבא שלי ז"ל וסבתי...

למעלה