היי לכם

maya200404

New member
../images/Emo140.gifהיי לכם

אני מאיה וחדשה בפורום. אולי תוכלו לייעץ או לעזור לי. לפני כחודש נכנסתי למסגרת לימודים חדשה באחד המכונים הפרטיים.אלו מפגשים של פעמיים בשבוע 4 שעות כל מפגש.הכיתה די גדולה,לומדים איתי בערך כ 20 תלמידים.רובם בטווח הגיל שלי. אחת מתכונות האופי שלי היא הביישנות. ניסיתי ליצור קשר עם כמה בנות שם. שתי בנות ביקשו ממני את מספר הפלאפון,אבל עדיין לא התקשרו.אז למה ביקשו?לקחתי גם את המספר של אחת מהם. יצא לי לשבת בכיתה עם שתיהן,ככה שדי התקרבנו. יוצא שיש 3 הפסקות במהלך השיעור. לרוב יוצאים לעשן,לשתות,מחוץ לבניין. אני יושבת ליד "כולם" ופה ושם משחילה מילה אבל תמיד יש את אלו שמדברים הכי הרבה ומנהלים את השיחה. אני שואלת:מה נשמע?,שאלות בקשר לחומר הלימוד,אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר ולהיות אחת מכולם. אני גם מהססת בקשר לפנייה למישהו מהם לבקשת מספר הטלפון,אתם יודעים,אנשים שהייתי מעוניינת בקשר איתם. מה דעתכם?

../images/Emo140.gif מאיה שלום

נכון שאת נכנסת למסגרת לימודים חדשה . כיתה גדולה..המון תלמידים... קשה להתאקלם...אולם שווה לנסות... אמרו פה בפורום באחד השירשורים שאיך שאדם מציג את עצמו ...מה שהוא מקרין כלפי חוץ כך גם הסביבה רואה אותו.. אל לך להסס..אדרבא הפגיני נוכחות...שתפי פעולה ואל תבהלי מאילו שמדברים הרבה ... גם לך יש דעות, גם לך יש מה להציע ..ואת גם שווה כמו כולם. ואני לא מבינה מה רע בכך שתבקשי מספר טלפון ? אני לא רואה בעיה כל שהיא .. אמרת שאת קצת בישנית.. אז מה... הלוואי עלי... יקירתי עזבי שטויות תפסיקי להתבייש שתפי פעולה עם כולם ..צאי מהלחץ ותהני. מאחלת לך הצלחה בלימודים ובחיים בכלל חיה.

Calabasa

New member
היי maya2004

קודם כל ברוך הבא. שנית חכי קצת, תני לזה זמן. אם הן ביקשו טל' הן עוד יצרו קשר.זה כמו להיכנס לגן חדש. לא מיד כולם חברים, לאט לאט מכירים חברה חדשה ואז מדברים עליה. תמשיכי להיות היוזמת כך הם יבינו מהתחלה שאת לא סנובית אלא חברותית. אני מאמינה שממכתב למכתב את תספרי לנו על הקשרים שיצרת שם. בהצלחה.

תותס

New member
לקחת אוויר

ולהירגע. תנסי לדמיין את עצמך בסיטואציה שבה את מרגישה בנוח - עם חברות, בבית עם המשפחה - תראי את עצמך שם - רגועה, נינוחה, מלאת ביטחון ... ואז תהיה כזאת גם שם - אל תנסי יותר מדי - פשוט תהיי את. אם אין לך מה להגיד לא חייבים להגיד כלום. הכי חשוב להיות רגועה ושלווה. אם את רוצה להתחבר לבנות מסויימות אז גם את יכולה להרים טלפון - תהיי אקטיבית - אל תחכי שיעשו את הצעד הראשון. והכי חשוב תהני מהלימודים ומההתנסות החדשה. כשלא מנסים יותר מדי - אז פתאום הכל מסתדר - בשנטי ובכיף ועם הרבה ביטחון (כי אין עליך!) נכון?? :)

ברוכה הבאה

קחי בחשבון, שהאחריםחושבים כמוך. רוצים אך מחכים שיפנו אליהם. תרגישי בנוח ותהיי את. אפשר לנסות למצוא הזדמנות לסמול טוקינג,אפשר להתקשר כי לא הספקת או הבנת משו בשיעור. וד"א לדבר על כל מיני נושאים. תזמי בקטן, אם את רוצה להאיץ את התהליך. את יכולה אפילו בהפסקות ובזמן שאתן מחכות. לחשוב על זה שאת רוצה לדבר. האוירה שתצרי סביבך היא פתיחות, יגרום לאנשים לשאול אותך שאלות ולפתח שיחה.

למעלה