היי חדשה כאן

../images/Emo140.gifהיי חדשה כאן

שמי יעלי, חודש הבא בת 39, אמא גאה ל 3 מתוקים, נשואה באושר למנש .... השלתי ממשקלי 30 קג' במהלך השנתיים וחצי האחרונות... ללא תרופות פלא. אוכלת ארוחות מסודרות וצועדת מידי ערב שעה וחצי הליכה מהירה עם משקולות. חדשיים ללא
ות נראה לי שהגעתי למקום הנכון... אז....התקבלתי?
יעלילייט

ronanit

New member
ברוכה הבאה..

נראה לי שיש לי מה ללמוד ממך.. עד עכשיו לא עשיתי שוםפעילו ספורטיבית.. חוץ לברר כמה עולה לי חדר כושר...

היי ../images/Emo13.gifתודה על קבלת הפנים

אני לא מתה על פעילות גופנית אבל אין ברירה , זה מאיץ את קצב הירידה, שומר על ויסות המטבוליזם בגוף, מוריד ערכים של יתר לחץ דם למי שסובל, מוריד ערכיםשל כולסטרול וסוכר בדם.... בתחילת הדיאטה כשהייתי מאוד שמנה - היה לי קשה אך, ברגע שאת נכנסת לזה , את ממש מתמכרת ומחכה לרגע בו תצאי ותניעי את הגוף.... זה מרגיע ושחרר אנדרופינים, אני חוזרת מהליכה , אין לי תאבון ואני מרגישה התרוממות רוח , פשוט מתרגלים ומתמכרים... זה מצר היקפים , אני צועדת באוויר הפתוח ולא על הליכון ומרגישה כמו ספא לנפש, MP ומשקולות ואני בשמיים
בשבת אני מכוונת שעון ל 5וחצי בבוקר ויוצאת לשעת ריצה בחוף הים....עם משקולות.
מקווה שנתתי לך את הדחיפה הראשונה
בהצלחה

jesie12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תהיתי כמה זמן יקח עד שתגיעי אלינו

אני גולשת שנים בתפוז ורק היום

נודעתי לפורום המדהים הזה.... חבל שלא ידעתי קודם. שמחה שאני רואה "פנים" מוכרות. יעלילייט

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מכירה אותך מפורום בישול לילדים - אני מידי פעם מציצה כדי לקבל רעיונות אבל פחות משתתפת כל הכבוד על ההתמדה עם הספורט והדיאטה , את באמת פשוט מלכה
מהיעל השלישית בחבורה

../images/Emo24.gifתודה רבה ../images/Emo24.gif

אני מחכה בקוצר רוח ללילה שאוכל לצאת להליכה.... זה הדבר היחיד שעוזר לי לרדת במשקל... יש כח אין כח - חייבים
בחודש האחרון אני סובלת מכאבי תופת בעקב [דורבן] וקשה לי ללכת אבל אני לא מתייאשת ולא מרפה , הולכת איטי יותר אך משתדלת להתגבר על הכאב. תודה יעלי

ליאת 0212

New member
רגע, רגע.... סליחה...

יש לך המלצות?? משהו?? לא, כי אנחנו לא מקבלים פה כל אחת
סתם, סתם, בטח שהתקבלת
, ועוד עם נתונים כאלה מרשימים
ברוכה הבאה לביתנו דל הקלוריות
מה גרם לך לעשות דיאטה אני יכולה להבין (בולזות, זו מהות הפורום), אבל מה גרם לך להפסיק לעשן?? (לא, אני לא מעשנת, סתם חטטנית
)

ליאתי תודה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo23.gif

מה גרם לי לפצוח בדיאטה? לפני שנתיים וחצי יתחתי את תמונות בר המצווה של בני בכורי וחטפתי הלם קרב, פשוט לא האמנתי שכך אני נראת.... שקלתי 96 קג' [אני 158 גובה] ממש חבית קטנה. הלכתי לרופא המשפוחע ונתן לי סדרת בדיקות שתוצאתן גרמה לי לפחד... התחילו ערכים של סוכר, כולסטרול ושר חולרות. החלטתי שאני לוקחת את עצמי בידיים ללא דיאטנית וללא תרופות פלא. בהתחלה הלכתי 1/4 שעה כיוון שמהר מאוד התעייפתי, אט אט התרגלתי להליכות והגברתי קצב ומסלול....נרשמתי למכון כושר ועד היום אני עושה קיקבוקס...[עם מאמן חתיך
], הורדתי חצי מכמות האוכל שהייתי רגילה. לא אשקר ואומר שהכל הלך והולך חלק. יש לי ימים ושבועות שאני מיואשת ובא לי לחזור לבולמוס, אני נשואה לאיש יקר אך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שמן [יש לו ניתוח קיצור קיב עוד 3 שבועות]. לגבי הסיגריות - זה היה רק עניין של זמן שגם זה יגיע, הייתי מתעוררת בבקרים עם שיעול וליחה נוראים, קוצר נשימה ובוקר אחד התעוררתי והחלטתי שמהיום אני מפסיקה. טפו טפו טפו אני גמולה ונקיה מניקוטין ולעולםםםםםםםםםםםםםםםםם לא אשוב למעגל המריח הזה. זהו בערך, אנסה לשתף מנסיוני וכמובן שאשב מכן כוחות..... אחלה פורום, איך לא ידעתי עד היום על קיומו ...איךךךךךךךךךךך????????????????????? יעלי לייט

המקלדת שלי התחרפנה

כמה טעויות הקלדה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אשאב כוחות קיבה פיתחתי את תמונות.... ושר -ושאר לא לשים לב ..... חייבת להחליף מקלדת

ציף שלי

New member
ברוכה הבאה! כל הכבוד על הירידה!

5 וחצי בשבת בבוקר.... אולי אני גם אנסה...

תודה ../images/Emo23.gif אין כמו לצאת להליכה

ב שעות האלה של שבת בבוקר....את שומעת את ציוץ הציפורים וזה ממש מרגיע.

חורף75

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

30 קילו זה בהחלט ירידה מרשימה. את עדיין יורדת, או שאת עכשיו בשלב השמירה?

בוקר אור ../images/Emo39.gif אני צריכה לרדת

עוד 15 קג' ואז אכנס למצב שמירה. תודה על קבלת הפנים
יום נעים, יעלי

אור685

New member
היי יעל

WELLCOME אני אורית ברור שהגעת למקום הנכון ולפי הנתונים את כבר חברת כבוד... ואם אפשר שאלה- למה בעלך לא מצטרף לדיאטה? (אם המצב לא טוב כמו שכתבת, ואת יודעת מה עושים כדי לשנות) אני שואלת כי המון פעמים חשבתי שאם בעלי היה שמן (כמו שאני הייתי לפני שהורדתי 30 קילו )-לא הייתי מאושרת מזה , בלשון המעטה. ובהצלחה בהמשך!

בוקר טוב אור ../images/Emo42.gif

שאלת שאלה טובה , מדוע בעלי לא מצטרף לדיאטה ....בעלי ניסה עשרות פעמים כל מיני דיאטות וקבוצות תמיכה ובסוף נשבר והעלה פי 3. כשאני מדברת איתו על הנושא הוא מתעצבן כמו ילד קטן. אני חשבתי שאני יהווה דוג' עבורו ובכך הוא ישתכנע. יש לו אופי חלש והוא טוען שרק הניתוח לקיצור קיבה יעזור לו. מה אומר לך - לא קל לי, ולא מלקקת דבש...אקווה שה באמת יציל אותו והוא ירד וישמור. כנ"ל לגבי הסגריות, הוא לא מוכן לשמוע על הפסקת עישון....כל פעם שאני פותח את הנושא הוא מעביר נושא ומתרגז... לא לכולם יש אוי ורצון עז להצליח.....הלוואי והייתי יכולה להשפיע עליו ...

יעל י

New member
ברוכה הבאה

מכירה אותך מפורום אחר ולא ידיעתי שיש לך קרבה כ"כ גם אלינו חיבוקים

למעלה