הודעת פרישה

• פותח הנושא izzyr
  • פורסם בתאריך

izzyr

New member
../images/Emo140.gif הודעת פרישה

גם אני פורש מתפקידי בשינוי, אני מאחל לכול מי נשאר דרך צלחה וכך גם לכל מי שפרש. אני מקווה שאנו הצעירים הליבראלים נמצא עצמנו שוב יחד בעתיד נאבקים למען הדברים שאנו מאמינים בהם. אני אבקר בפורום מידי פעם

בהצלחה!

נהנתי מפעילות משותפת איתך בצעירי שינוי. הכל עוד לפנינו בהצלחה

עכשיו התחלתם להקדים אותי בזוגות?

עוד מילא שתמיד היו מקדימים אותי, אבל עכשיו שניים???

gershon17

New member
לא שמת לב שאני בקושי כותב פה?

זה כי אני עסוק בכתיבה בכל שאר הכינויים שלי בפורום, כדי להשיג אותך פעמיים.

ערב רב

New member
אתה יכול לפרט קצת?

מה הכוונה "פורש מתפקידי?" כלומר, אתה כן נשאר חבר במפלגה ואולי אף חבר מזכירות, אך לא רכז סניף? או שאתה עובר למפלגת חץ?

izzyr

New member
מהיכן אתה יודע את תפקידי הרבים?

אני פרשתי מתפקידי ברכז סניף שינוי בירושלים. לגבי חברותי בהנהלת צעירי שינוי, אזי אם אני לא טועה בעוד חודש פחות או יותר ההנהלה מתפזרת בכול אופן, כך שאם אני אתפטר או לא זה לא ממש רלוונטי, כך גם לגבי חברותי במזכירות סניף שינוי בירושלים. אני כרגע לא מתכוון להתפקד למפלגה אחרת, כך שעל פי החוק אין לי מניעה להמשיך ולהיות חבר מפלגת שינוי. אני מאמין כי לאחר הבחירות האלמנטים אשר אני לא יכול לתמוך בהם היום יעלמו מהמפלגה, על כן מתוך אמונה זו אני רוצה להמשיך ולהיות חבר המפלגה (בינתיים) על מנת לראות את ההתפתחויות בעתיד. אני מקווה שזה סיפק את סקרנותך.

ערב רב

New member
מה שמצחיק הוא שכבר עם הוודע

תוצאות הבחירות האחרונות המון אנשים טענו בתוקף ששינוי תגמור כמו ד"ש, ומי האמין שמפלגה בישראל יכולה לצלול מ-15 מנדטים ל-0 בתוך 3 שנים? זהו שיא שלילי בפוליטיקה הישראלית, בלי ספק. לדעתי יכול להיות שנכון היה לותיקי המפלגה לחבור מחדש למרצ.

שחל1

New member
מי לדעתכם האשם העיקרי להתרסקות שנוי

האם אשמים פורז ולפיד או מועצת שנוי שבחרה בלוונטל ופיצלה את שנוי ?

אשרת

New member
פורז ולפיד.

עצם הפרישה שלהם מהמפלגה משום שהם לא היו מסוגלים להתמודד עם האמת המרה, הרסה את המפלגה.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אני במקומך הייתי כבר מתרגלת לזה, שאני מקדימה אותך תמיד בשניה.

ערב רב

New member
לפרוטוקול, אין שום ודאות שהשגת אותו

בשנייה, יכול להיות שמדובר בפער של 59 שניות תמימות!

למעלה