דיון חדש!!!

lali37

New member
אני חושבת

שהוא לא התכוון למישו שנוגד את מה שאת רוצה אלא למישו שלא בדיוק עולה על הציפיות שלך אבל הוא ממש בסדר

mayakol

New member
טוווווווב...

נתחיל מזה שיש לנו הימור מי אתה, אבל אם עושה לך טוב להסתתר מאחורי כינוי אחר ולכתוב, אז שיבושם לך... ועכשיו להבהרה- אני ואריאל לא משתמשים בהתבטאויות שציינת בכלל, ובטח שלא בפורום... כך שאין לך סיבה "להזדעדע"...

tamarhp

New member
יא נדחף

אני לא חושבת שיש לך זכות להעביר ביקורת על אנשים שאתה לא מכיר. ואני אומרת את זה כמישהי שמכירה את אריאל ושירה!!!

משו פה מסריח...../images/Emo54.gif (זה ביטוי)

"אני לא מהפורום אף פעם לא כתבתי פה !!! " אם ככה, איך אתה מכיר את השמות? איך אתה יודע מה הולך פה, מי חבר של מי??? אתה סותר את עצמך!!! וד"א, שירה ואריאל, שניהם מדהימים!!!
כל אחד לבד, ושניהם ביחד. ותאמין לי שהם יודעים טוב מאד מה שהם עושים ולמה. הם לא צריכים עזרה...

קודם כל,

אני לא אוהבת שמישהו זר קורא לי "חמודה". דבר שני, משחק ת'צמך לא כ"כ יודע איך קוראים לי? מה הבעיה? אתה יודע שקוראים לי רחל? אוקי. מה זה משהו כזה??? מילא זה היה שם כמו: גילת, גלית. אבל רחלי?? עם איזה עוד שם אפשר להתבלבל?? מי שכותב "משהו כזה, לא?" בזמן לא מתאים, נראה כאילו הוא מתחמק ומנסה להסיט אחרים שימשכיו לחשוב שזו לא האמת. אתה רק גורם לי לחשוב יותר ויותר שאתה אחד מאיתנו וחבל! אתה יכול להיות בשוק שאני מדברת ככה. מה שבא לך. אבל כשמישהו משמיץ את החברים שלי בלי סיבה, אני ממש כועסת. (אל תעלב מהבוטות שלי, בכל זאת) אם אתה מישהו מאיתנו, אני חושבת שאני יודעת מי אתה. בשנים האחרונות למדתי קצת להכיר אנשיםץ אם אתה לא מאיתנו (מה שנראה לי תמוה) אז למה אתה מתבייש בלהגיד מי אתה??? מה אתה? מאיפה אתה? את מי אתה מכיר? אין לך סיבה להתבייש. לא נוכל לעשות לך שום דבר. אתה מוגן, אתה מאחורי המחשב. וגם לא נוכל לעשות לאותה אחת שום דבר, כי זה א-ת-ה, ולא היא... ד"א, להרשם זה כמה שניות. אם אתה רוצה, יש לי ניק שאני לא רוצה והשתמשתי בו לפני כמה זמן ואולי אני אתן לך. אם אתה אוהב אותו תגיד לי.

תמר פה אני חיבת לומר משהו

ב"ה זה לא קורנפלקס ושתדעי לך שאני חשדתי בו ועוד לפני ששמעתי שהוא נשבע לי שזה לא הוא צעקתי עליו וכמעט הרגתי אותו ואז אחרי הצעקות הוא אומר לי "שירית שניה אני רוצה לומד לך שזה לא אני" ואז אמרתי לו משהו שהוא היה צריך להוכיח 3 דברים שהם (זה כבר בנינו ) והוכיח לי אותם והבנתי שזה לא הוא . הבן אדם עבר התעללות קשה !!! ובסוף זה לא הוא יאמר לזכותו שבדר"כ הוא תעלולן אבל הפעם זה לא הוא !!! אני מבטחיה לך (אסור להשבע) שזה לא ואם יכולתי היתי מוכיחה גם לכם את 3 הדברים אבל זה דברים ששייכים לשנינו בלבד!!!

tamarhp

New member
../images/Emo140.gif דיון חדש!!!

אחרי כל ההתלהבות פה של החתונות ושות'... נראה לי שתפתסם קצת ניסיון בעניין
עלה לי רעיון לדיון.. אז ככה - מה אתם מחפשים בבן בזוג לעתיד? לא סתם בחבר, אלא ממש בבעל/האשה. מה הייתם רוצים שיהיה/לא יהיה בו/בה? על מה בשום פנים ואופן לא תסכימו לוותר? תכתבו כל מה שאתם רוצים - מצבע וגודל הכיפה דרך תכונות ואופי ועד להשקפות פוליטיות...

tiki tiki

New member
אוף. זה לא בשבילי:/

אין לי מושג את האמת. וכבר חשבתי שיהיה לי סופסוף מה לעשות עכשיו.

יש לי רעיון!../images/Emo62.gif

בס"ד בגלל שנראה לי שאנחנו היחידות פה... (ואני עוד מעט פורשת...) אז אולי תמר תענה ראשונה על השאלה היפה שהיא שאלה...
ואנחנו נגיב :))))))))

tamarhp

New member
טוף...

בטח אני אזכר בעוד דברים אחרי שאתם תכתבו.. שיהיה דתי חזק, אבל לא מהמתלהבים.. שידע להקשיב - לפעמים יש לי התקפות דיבור.. מי שדיבר איתי באייסי ובטלפון יודע. שינסה להבין אותי (להצליח זה כבר משהו אחר..) ושידע להקשיב. לא איכפת לי שיהיה גבר רגיש, אבל שיהיה גם כתף תומכת. לא מעשן ולא שותה! לא מוותרת על זה! שיהיה אפשר לסמוך עליו - זה תנאי מאד חשוב. שיהיה אמין. אני טיפוס שנורא לא סומך על אחרים, ובמיוחד לא על בנים, אז... אמממ... הייתי מעדיפה אשכנזי כדי שאני לא אצטרך לשנות את המנהגים והכל, אבל אני לא פוסלת עדות אחרות. אני בטוחה שאחרי שאתם תכתבו אני אזכר בעוד דברים. עדיפות למשקפופרים
אה, כן - ושלא יהיה גבוה מדי, כי אני נמוכה מדי
------- תמר
פ'

למעלה