בקשה לתרומה

../images/Emo140.gifבקשה לתרומה

אני מארגנת מסיבת בר/ת מצווה ל 8 נערות ונערים מקסימים בלוד בתאריך 31.6.05 לצורך הארוע אני נזקקת למספר פריטים ואשמח אם תוכלו לסייע. הפריטים: עוגות חטיפים שתייה סלטים פיתות סיגרים פסטלים וכו' כלים חד פעמיים כמו כן אם מישהו מכיר בעלי חנות צילום בלוד שיהיו מוכנים לתרום לנו 8 תמונות גדולות של הילדים או לפחות חלק מהתמונות ,יבורך. תודה מראש עדן.

לגבי עוגה/עוגות

אני יכולה להכין עוגת שוקולד טעימה אבל לצערי לא אוכל לתרום את המצרכים, אלא רק את הכנת העוגה. אם זה מספיק, אשמח להגיע לאן שצריך ולהכין את העוגה ואפילו אולי אוכל להכין יותר מאחת.

שלחתי לך תגובה למסר לפני כמה ימים

רציתילוודא שקיבלת את המסר שלי, כי לא החזרת לי תגובה. בכל מקרה אני אצור איתך קשר בימים הקרובים.

ה דרומי

New member
שימו רגע את הפוליטיקה בצד לרגע

ותראו איפה אתם יכולם לתרום \לעזור תראו שיש לכם לב זהב. תרימו תכפפה ותעזרו לעשות טוב למי שזקוק. לכם זה כלום להם זה המון.
והמון
הפעם תראו שאתם יכולים לתת \לתרום

../images/Emo24.gifתודה לך

ובאמת כל תרומה גם הצנועה ביותר תתקבל בברכה אז אל תתביישו.

../images/Emo104.gifאני מתגייס למצווה

אני לא רוצה להבטיח משהו ספציפי , אבל אני מבטיח שלפחות אשיג כל שאוכל כדי שהדבר יתקיים , ז"א תני לי את הזמן וכמו תמיד אני אצליח אארגן משהו שיהיה מכובד.בנוסף לזה אני אצלם את האירוע ויהיה לכם דיסק עם כל התמונות

איפה רוח ההתנדבות הישראלית?

א' תודה למי שתרם,ב' נכון אמנם אני לא מעורה בפורום או בפוליטיקה המקומית, אבל מדובר בילדי לוד,וחשבתי לתומי שזה מספיק כדי לעזור, מסתבר שטעיתי, מסתבר שדיבורים לפעמים יותר חשובים מעשייה,טוב בכל אופן תודה לכם אזרחים יקרים ואכפתיים.

harty

New member
קשה מאד לתרום לאלמונית בת 0!!!

אשר כותבת דברים בעלמא.

תשובות

אני לא אלמונית,הרוב פה די מכירים אותי אני בת 40 עובדת במרכז קהילתי פה בלוד עם ילדי לוד. אני לא סתם כעסתי כי בשיחה שלי מאחורי הקלעים אמר לי מישהו שלא אנקוב בשמו "מה את מצפה,לא כתבת שנה בפורום,ולא שאלת לשלומי ,אז שנעזור לך?" אז ככה: אני לא ביקשתי את העזרה בשבילי וכן אני מצפה מאנשים להיות פחות קטנוניים ולהושיט יד כשמדובר בילדים, ואני אפילו לא תושבת המקום לכם כביכול אמור להיות אכפת יותר ממני, מה שכן לשבת כל היום ולכתוב זה מושחת ההוא קיבל מנוי פה יש ליקויים את כל זה זה טוב ויפה, אבל לשתוק או יותר גרוע לומר לי את לא כותב בפורום כבר שנה... פשוט פאתטי. ולאלו שלא מכירים ובגלל זה לא נרתמו,אפשר גם לשאול, מי מה, הרי בנאדם לא ייכנס לפה דווקא סתם ויפנה אליכם. טוב יכול גם להיות שאני קצת נסחפת בכעס שלי אבל דברים כאלה מקוממים. ואני אתן לך דוגמאאחרת פנתה אליי מישהי בפרטי ואמרה לי " עדן אין לי יכולת לקנות מצרכים אני מוכנה לבוא להכין ולעזור" ואני מעריכה את האשה הזו בלי סוף. אולי מה שחסר פה בפורום זה יותר נשים,אולי הן יותר רגישות לילדים, סתם תהיות של בוקר... בכל אופן שיהיה לכולכם פה חג שבועות שמח,ואני נרגעתי בזכות בן אדם אחד מיוחד שמעבר ללדבר גם תמיד עושה גם בסוף שנה שעברה הוא תרם לנו מכל הלב וגם השנה אז סוף טוב הכל טוב ושוב תודותיי ותודות הילדים ליורם מרציאנו הנפלא.

אתם מכירים את המושג

מתן בסתר? עצתי לך, כל מי שדורש פרסום על כך שתרם, עדייף לוותר על תרומתו, מגעיל אותי שבאים גם אליי אנשים ומתנים את תרומתם בפרסום בעיתון, תתביישו לכם, זו מצווה, ואתם יהודים ערבים זה לזה, ואני כדרוזי ערב לבני אנוש.

מנדי

כ"כ הרבה מצטלמים בעיתון בלי לתרום כלום ורק לוקחים ומרמים מי כמוך יודע זאת.אז מצידי שכל העיתון יהיה מלא בתמונות של אנשים שתרמו לחברה ועשו. זה ממש לא מעניין. אם אתה מתכוון ליורם מרציאנו,רק לומר לך שהוא תרם הרבה מעבר למה שביקשנו,הוא חשב על הכל עד הפרט הכי קטן כמו בגדים לארוע,כאילו והיה מדובר בארוע של הילדים האישיים שלו. אז...

כלל וכלל לא

התכוונתי ליורם ולא לאיש מהתורמים, אני מדבר באופן כלל כאחד שנוהג להתרים ולחלק לנזקקים בערבי חג. רק שני אנשים לא התנו את תרומתם בפרסום, גלויברמן, ואודי בו ארויה. אבל במקרה הזה דיברתי באופן כללי. אני מברך את יורם וכל אדם שתורם לנזקקים.

harty

New member
אני מצרה על כך אם נפגעת.

אבל לא יתכן שכל ברבירב יפרסם בפורום בקשה לסיוע מבלי שנדע לאן ולמי זה הולך. זה שמכירים אוןתך בפורום אנשים מסוימים מאד הכל טוב ויפה אבל אני אישית לא אתרום אם לא אדע פרטים.נכוותי כבר בעבר כמה פעמים. עליך לכבד את דברי ואני מתנצלת אם נפגעת כי מאד יתכן שאת באמת לא המקרה שאליו אני מתכוונת.

זה בסדר

לא נפגעתי ,אין פה שום דבר אישי,יצאתי מתוך נקודת הנחה שהרוב יודעים במה מדובר,טעות שלי. בכל מקרה יותר הפריע לי שמי שידע ואני לא מדברת על אחד לא פצה פה.

עדן לפחות לדייק זה לא קשה

אמרת שאת מאוכזבת ממני והתשובה שלי הייתה : שנה לא היית בפורום שנה לא אמרת שלום או שאלת לשלומי ואת מאוכזבת??? אני לא אמרתי אז (שנעזור לך) עם את כבר מצתת אותי לפחות תדייקי בפרטים

למעלה