*********בוקר טוב********

קלייר 1

New member
../images/Emo140.gif *********בוקר טוב********

ביום של חמסין המחלחל לכל פינה נעים לשורר עם חבר וחברה מבעד לערפילי הבוקר הנפלא חיוך של חברים זו תשורה ולכם אתן את ברכתי ליום של אושר ותקוה

קלייר

רבע לאחת,ואצלך זה בוקר ? אני כבר הייתי בחצי מדינה באמת מעדיף המזגן כעת על פני האופציות שבחוץ צהרה-טובא

קלייר 1

New member
../images/Emo42.gifהיייייייי מקסים

התעוררתי מקולו של התרנגול שבתי לנוח קמעה וחזרתי לעת צהרים לבדוק מה שלומך לתור את הארץ חחחחחחח תרתי אחר הקרח והשפריץ צהרים טובים

קלייר 1

New member
../images/Emo3.gifקטוסון באמת מואההההההה

האם מילה גסה תצא מבין שפתי,חס וחרפס כבת של רומני גיזעי השפריץ זה יין לבן וסודה-יעני סקו´צ און דה רוק חחחחחחחחח

קלייר 1

New member
../images/Emo122.gifאופס חידון על תקנים אוי וי

קקטוסון מתוק ,לא מבינה בתקנים הלך עלי

חן (*_*)

New member
ההרכב הכימי משתנה בקטע של מה../images/Emo175.gif?

בקטע של מי......... לא נעים לי לאכזב אותך, אין הבדל בהרכב הכימי כלל וכלל

קלייר 1

New member
לפי זכרוני ההרכב-יין לבן וסודה

עדין לא מבינה מדוע רק במסעדה אבי היה מכין זאת בבית ולא בדק ההרכב הכימי אפשר לפרט שלא אלך לאיבוד

חן (*_*)

New member
מבחינתי, משתנה רק היין, אך לא בטוח

שלכך התכוון חברינו קקטוס

קלייר 1

New member
חחחחחחחחה יש לי הרגשה שעבד עלינו:-

יש לי ה רגשה שעבד עלינו בעינים סיבך אותנו עם הרכב כימי חחחחחחח וכל שרציתי ביום חם שפריץ קר הנח בין קוביות קרח אוףףףףףףף מי המציא את החמסין?

מפרגן

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מקסימונת
ביקשת שלא אשלח לך
ערוגות פרחים
מחייך
פרחים הם סמל החיזור
ועד אשר תבואי ואוכל להציף אותך בפרחים
אמיתיים,ואכסך בנשיקות
אשלח לך את הערוגה המלאכותית
מנצל עוד דקות ספורות לפני הטיסה. פעם שאלת אותי מהו אושר?(והתוכחנו) לפני מספר ימים ראיתי את דבריו של ויליאם ליאו פלמס,והחלטתי לצטט אותם ויליאם ליאו פלמס: "האנשים המאושרים ביותר,הם אלה החושבים את המחשבות המעניינות ביותר, מחשבות שיש בהן עניין,מסוגלות לשכון רק במוחות מפותחים. אלה המחליטים לנצל את שעות-הפנאי שלהם כאמצעי לפיתוח הנפש,האוהבים מוסיקה טובה, ספרים משובחים,תמונות יפות,מחזות טובים,חברה טובה,שיחה נאה. מי הם? אלה הם בני האדם המאושרים ביותר בעולם;ואין הם רק מאושרים בתוך עצמם; הם גם מעניקים אושר לאחרים..." | אתגעגע,אספור ימים
אוהב אותך
...ס...

maxima

New member
שלום למפרגן............./images/Emo140.gif

אינני יודעת מי אתה ולמי מכוונים דבריך אהבתי את דבריו של וילאם ליאו פלמס...... תודה לך

אז הנה אתה! כאן אתה מסתתר../images/Emo66.gif

למענך יצאתי היום מהצלילה חיכיתי לך כל היום בצאטינג ולא באת,כבר הייתי ערוכה ומזומנה עם המזוודה והתרמיל על השכם, ארזתי לי כמה חטאים בתוך התרמיל כצידה לדרך.המתנתי כמו ילדה חטאית והברזת לי. אז היכן הסתתרת כאשר הברזת לי?

היי היי יא קקטוסססססס

לא לקנא בבקשה ממך, יש לי מלא מקום לחטאים גם בשבילך. מזכירה לך שרק בגלל הדיאטה שלי, הצלחתי לעבור את איש הביטחון שעומד אצלך בפתח הדלת. שוב ושוב אומר ידיים למעלה ידיים למטה ממשש למעלה ממשש למטה אמרתי לו, ראבקקקקקקק קיבצתי מזל שהפעם לא אמר שיש עלי צמיגים ועשה לי פטור. חוזרת לצלילה שלי, שם החטאים שלי הכי הכי מתרבים

מי מקנא,מה מקנא..

האמת,במה שיש שם על השולחן-די מקנא אבל את-מה תעשי עם זה אופו תדחפי את אותו ?

למעלה