בוקר טוב

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב

היום קמתי מאוד מוקדם. כבר לפני 6.00 יצאתי לצעוד. בחוץ היה ערפל כבד. בצד השני של הכביש, על הדשא, עמדה קבוצה של שחרורים. (ציפורים שחורות עם מקור כתום). הכל נראה מאוד אפור. אפילו היה קצת קשה לנשום. הצבע האפור השתנה כשכיבו את האורות ברחובות. הכתום נעלם. לערפל היה ריח קצת כבד כזה. אולי מהמכוניות הבודדות שעברו ברחוב. ליד הישוב שלנו יש שדה גדול. אתמול התחילו לחרוש אותו. הצהוב הפך לחום כהה. והבוקר נח עליו ערפל אפור. למרות שהיום כבר האיר, השמש לא זרחה. מדי פעם נראו צלליות וכשהתקרבנו ניגלו אנשים. חלק הכרתי. אני צועדת 50 דקות, לפעמים שעה שלימה. לקראת סוף הצעידה הערפל התחיל להתפוגג. הוא נח במרכז השדה. צהוב, חום ואפור. וכשהגעתי לכביש שליד הבית, על הדשא בצד השני של הכביש עמדו שחרורים ונוספו להם זוג עורבנים. שיהיה יום נפלא. באהבה עופרה

בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif

עפרה כשקוראים את זה מדמיינים כאילו את בתוך איזה סרט, עדין ושלו. היום סוף סוף הגיע טכנאי, עכשיו מתחילים במרוץ הכביסות. הבן התקבל לבית הספר החדש, עבר את הבחינות, מקווים סוף סוף לנחת. המשך יום מקסים לכולם.

ע ו פ ר ה

New member
יייייייישששששש../images/Emo140.gif

הבוקר בסוף ההליכה בדיוק חשבתי אם הבן שלך עבר את הבחינות ומה קורה איתו בשנה הקרובה. אני שמחה לקרוא שהוא התקבל. שיהיה לו בהצלחה. האמת היא שהחיים זה סרט. רק צריך לזכור את זה.
באהבה עופרה

תודה עפרה../images/Emo140.gif

טוב, כמו שרשום בהרוסקופ שלי, המעבר הזה לחודש הבתולה גורם קצת ללחצים. שבוע הבא אני כבר אהיה ילדה גדולה, חחחחחחח יום ההולדת שלי. החיים הם באמת סרט אחד גדול, אבל אתם יודעים שאת הערוצים אנחנו יכולים להעביר לבד, לסרט טוב יותר.

ע ו פ ר ה

New member
שיהיה במזל טוב

ברכות יגיעו ביום ההולדת, רק אל תשכחי לעדכן אותנו. באהבה עופרה

למעלה