באתי להיפרד...

Marshall88

New member
נתגעגע עליך, תרמת הרבה לפורום ../images/Emo7.gif

ובהצלחה בצבא !!! תשמרי עלינו

Lil M

New member
OMFG

לולווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!
נתגעגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פשוט גדולה תרמת המווון לפורום וכדאי לך כזאת סוגרת שבתות בבית לבוא לבקר פההה!!!!!!!! שיהיה לך המוווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחההההההה!!!!!!!! פאק היא השלישית שצהל גונב לנו!!
מני
עידו
לולו!!!!!!!! אהעוהעעהועהו. נתגעגע. ברוכה והצלוחס! מחכים לך כאן!

LadySnowBlack

New member
חחח ../images/Emo51.gif כולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ואל תדאגו, אני רק אעדר ל-3 השבועות הקרובים. אחרי זה אני בתפקיד מסווג במשרד הבטחון, ליד הבית... מ-9 עד 5, ואני בטווווווח אבוא לבקר
יש סיכוי שאפילו בשישי-שבת הזה ישחררו אותנו הביתה. (תמיד משחררים בשבוע הראשון) אז נתראה בקרוב I HOPE
לולו

bLAck hALo

New member
לולו,

מה נשמע? אני רואה אנחנו עושות כאן בפורום משמרות בעצמנו. אני הלכתי את התחלת סוף סוף לתפקד כאן ולהביא חדשות במקומי
בובה, בהצלחה בצבא!

Lil M

New member
הילההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא בתזונה עם ראסטות!!!!!!!!!!! איפה היית לעזאזל?! תחזרי:( שמתי לב שגם שרה נטשה אותנו:(

galileho

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

אי אפשר לתאר כמה עזרת לפורום טודע על כל החדשות שהבאת ותחזרי לבקר
גיוס נעים ובהצלחה

eMiFrEaK

New member
אממממ...

אין לי מושג אם מישהו פה זוכר אותי בכלל..ואני שמחה שהפורום עדיין מתפקד.. אבל כשראיתי שאת עוזבת פשוט לא יכולתי להשאר אדישה..!! עזבי שלא דברנו המווווווון זמן חחח (אני בחיים לא אשכח את כל השיחות שהסתכמו בשירשורים אינסופיים של הרבה הרבה שטויות..) שיהיה לך המוווווווווווווווווווווון בהצלחה..!! ותתעודדי, ב26 לפברואר גם אני הופכת לרכוש צה"ל..=) מתה עליך ילדונת..!

Lil M

New member
רגערגערגעעעעעע

הכינוי שלך באמת לא מוכר לי! תציגי את עצמךךך! וב26 לפבואר תקבלי שרשור מתאים
!

angela12

New member
הווו

אנה, נכון? זכרתי בזכות החתימה. תנו לי בכפיים. [ואני הרבה יותר ותיקה ממה שאתם חושבים!]

למעלה