sad eyes

New member
../images/Emo14.gif

תמיד שוברים לי את הלב. גם חברים, גם חורים, גם חברות, אני מרגישה תמיד חרא! אבל אני לא מראה. מי שמכיר אותי יכול ליראות זאת בעיניים שלי. מה לעשות? אני חייבת למצוא אהבה... תתנו לי כמה טיפים איפה אפשר לימצוא אותה ואיך... אני כבר מיואשת.

קודם כל...

תמצאי את הדבר השני בחייך שיתן להם משמעות , תהיה מסופקת מהצלחתך בחיים בלי קשר לבן הזוג. תתני לליבך לשמוח על מה שאת ואל תשברי את הלב של עצמך תיהיה נאמנה לעצמך. האהבה, היא דבר חמקמק, פעם היא פה פעם היא על הירח. אף פעם על תשימי את כל המטבעות בשק אחד ואף פעם על תתני למישהו לנהל אותך!!! כל השאר יבוא כשאת תהיה שלמה עם עצמך גם הגברים ירגישו זאת וירצו אותך!!! תסמכי עלי בזאת!!! סגול

(: baby

New member
פשוט מאוד.........

אל תהיה להוטה כל כך למצוא ואהבה תפתיע ותגיע. בייבי

time to fly

New member
מתוקה, מדובר בגישה לחיים

תחייכי, מבפנים, לא רק בחוץ החיים יפים, נכון שקשה לפעמים אבל את בוחרת באושר הנה אני לילה אחרון עם המכונית שלי מחר מחזיר אותה לעבודה החלטתי שהלילה אני אעשה משהו פגשתי מישהי באיסיקיו שאני מכיר מאתר שידוכים והנה אני נוסע אליה מגניב לא? אז תחייכי מאמי ודברי איתי רק אהבה שלומי

עיניים עצובות

אל תתני שישברו אותו - פשוט מאד.... רק הזמן והנסיון יעשו את "העבודה" ואם את חייבת...היא בוא תבוא....רק עיניין של זמן שאי ברכה ורק טוב!

piterpen32

New member
לא רק אהבה

אני רק יכול לומר שאני מופתע מכמות האהבה והאפתיות של האנשים שפנו אלייך , אז אולי לא מצאת כאן את האהבה שחפשת אבל מצאת דברים לא פחות חשובים... תחייכי לחיים והם יחייכו אלייך בחזרה.. תודה לכולכם נשמות..

הילה100

New member
תשובות.. ואולי לא מספקות.. אבל

כתבת איפה אפשר למצוא אהבה... אז קודם כל...האהבה נמצאת בכל מקום..כי זה הרגש שמניע את העולם כולו, ולכן... בכל מקום תוכלי למצוא אותה... אפילו במקום שהכי לא ציפית לה. ופרט לזה...כתבת לתת לך קצת טיפים... אז לאהבה אין מתכון ומרשם סודי. זה מגיע לכולם... ותמיד ... ומישהי חכמה אמרה לי פעם בשיא האופטימיות : " תחייכי אל העולם והוא יחייך אליך בחזרה ילדה". ואל תחכי לה.. היא תבוא לבד... ואז זה אני מבטיחה לך, רק לא להתייאש. תישארי טובה :) הילה.

למעלה