../images/Emo14.gif

שבת שלישית, שבה אני מחכה לטלפון, שאולי הוא יתקשר ירצה לקחת אותם קצת, לבלות איתם, אבל... כלום, לא חיכיתי שישאלו, לקחתי אותם לים ואח"כ למסעדה, שלא ירגישו בחסר, שלא ישאלו שאלות שאין לי תשובות. ובאמת, שום שאלה לא נשאלה, היו המון חיוכים ושום דימעה לא נפלה, עכשיו הם ישנים רגועים, עדיין קשה לי לעכל איך דבר כזה אפשרי, עכשיו כשהשקט בערב מגיע המחשבות עולות והלב שלי נשבר, כי כמה שאעשה זה כלום כי הם זקוקים לחיבוק של אבא שלהם. שבוע חדש, שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות לכולםםםם

רות 2

New member
התחשבנות וספרנות...

בדיוק לפני שבוע..כתבת כאן.."החלתטי לו לתת לו לראות את הילדים כי הוא זבל.." ועל פי החוזה "ראשי" הוא לראותם ולקחתם מתי שירצה... והיום.. תודה לאל את חושבת ומרגישהוכואבת נכון..."הם זקוקים לאביהם".. זו המציאות שלהם ועם הזמן ואולי אף עם הידברות תוכלי להבין /לשאול מתי ומדוע מתרחק הוא כך מילדיו???.... רות למשל לא היתה מחכה לטלפון שאולי ..אלה היתה מתקשרת שטאלת האם יש לו כוונה לקחת את הילדים לראותם לבקרם... אפילו היתה מציעה לו לשוחח עימם קצת בטךפון ... אם בטובת הילדים עסקינן..אז מדוע לא להרים טךלפון..?. את לא אחראית להתנהגותו ותפקודו... ולכן אם את יוצאת לבלות עם ילדייך אינך צריכה לצאת עם תחושה הרגשה שאת איך שהו מחפה עליו ועל התנהגותו ... ואין לך מה לחשוש ולענות על שאלות והלוואי שילדייך תמיד ישאלו וירגישו נוח לשאול אותך שאלות..... אגב גם לך מותר להגיד להם את האמת הפשוטה.. "אני לא יודעת למה אבא לא בא"?? אני לא יודעת למה הוא לא מתקשר".??

../images/Emo4.gif

התקשר היום, שאל לשלומם, עניתי בקרירות, כמובן שהוא התקשר מאוחר כשידע שהן כבר ישנות, נראה שזה מן תירוץ לשוחח איתי, לראות איך אענה, ואם אענה יפה אז יוכל להזמין אותי אליו,ולי נמאס מזה, מתה כבר שיתנתק ממני, שיכיר אחרות, שישכח שאני קיימת, אם הייתי מקבלת את היחס הזה כשהיינו נשואים היום לא הייתי כאן! למה תמיד אחרי הם מתנהגים כל כך יפה? הוא מעולם לא האמין שאעשה צעד כזה, שיהיה לי אומץ, זילזל כשאמרתי ואיימתי, והנה כשזה קרה הוא עכשיו מתחרט... בלגן כל הנושא הזה, אוף!!!

למעלה