avifan29

New member
../images/Emo14.gif

שלום לכם בנות אני צריכה את עזרתכם החודש התחלתי טיפול באסף הרופא ivf טיפול ראשון גונל + תרסיס לאף 3 פעמים ביום הכול התחיל יפה עד שביום שישי בצהרים התקשר הפרופסור ומסר לי שמפסיקים את הטיפול עקב גירוי שחלתי יש לציין שביום חמישי בלילה היו לי כאבי בטן חזקים הרופא מסר להגיע ביום ה3 של המחזור למי זה קרה ומה יהיה השלב הבא

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אחת התופעות של טיפול הורמונלי היא גירוי יתר שחלתי. טוב שהרופא עצר את הטיפול בזמן, אחרת מצבך היה יכול להתסבך. הכי חשוב זה לשתות ולשתות בלי הפסקה, רצוי להגיע ל3-4 ליטר ביום. הנוזלים מקטינים את הנפיחות ואת הכאב של גירוי היתר.
נועם

רוית ב

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

קודם כל מצטערת לשמוע על הגירוי יתר השחלתי- את צריכה לשתות המון המון מיים, לשטוף את ההורמונים החוצה מהגוף זה גם יקל על הכאבים. אני גם טופלתי באסף הרופא פרוטוקול קצת שונה משלך (מנוגון ולא גונאל) ואני לא עברתי אמנם גירוי יתר אבל רציתי להגיד לך משהו אחר בכלל. פרופסור רון -אל - הוא מאוד מאוד מאוד מקצועי (לא חביב במיוחד אבל יודע מה שהוא עושה ) הזמינו אותך שוב לבוא ביום שלישי של המחזור זה ע"מ לשנות לך את הפרוטוקול הטיפולי - גם לי שינו אותו באמצע טיפול תתעודדי פרופסור רון אל נתן לי הריון ב IVF ראשון אני לא משתגעת עליו כי הוא לא נחמד אבל סומכת מאוד ואני לא היחידה. את בידיים טובות מאוד סיבוכים של טיפולים קוראים לפעמים אין מה לעשות מחזיקה לך אצבעות להצלחה מהירה בטיפול והמלצה- תכנסי כמה שיותר לד"ר רזיאל או שכטר. אם את רוצה עוד מידע תשלחי לי מסר. רוית

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifהי לך

אני יודעת שזה נורא מבאס לעבור את כל זה ואז להפסיק פתאום, אבל שתדעי לך שזו היתה החלטה נכונה להפסיק.
כמו שכבר המליצו לך הרבה מים ועוד מים - כי חשוב שלא תתיבשי וזה בהחלט יכול לעזור לגירוי... אני גם ממליצה לך לנוח קצת - לא להפסיק הכל אבל גם לא לרוץ הרבה ואם כואב אז להתכופף כמה שפחות. אני מניחה שבפעם הבאה שתגיעי הרופא ירצה לראות שהגירוי חלף לו שאין ציסטות בשחלות וכו' ושאפשר להתחיל פרוטוקול חדש ומצליח כמובן...
יכול להיות שירצו להוריד לך את כמות ההורמונים שלקחת או להחליף הורמון וככה לקבל תגובה מתונה יותר... מה שלא יהיה אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך שבפעם הבאה יהיו המון זקיקים טובים ויפים בלי שום גירוי.

למעלה