Aני

New member
../images/Emo14.gif

אני אפילו לא יודעת איך לתאר לכם את אכזבתי. נראה שאני פשוט מאוכזבת מהחיים. מכולם ומהכל! אבל בעיקר - מעצמי! תמיד האמנתי שאני אדם טוב.. עם לב טוב ונשמה טובה {פלוס מינוס} בזמן האחרון נראה לי שככל שמכירים אותי יותר, אני גורמת לאנשים לאהוב אותי פחות.. אני לא יודעת איך יש לי את הכישרון הענק לעשות את זה אבל לפעמים אני יכולה להיות שקטה בצורה מטריפה את הדעת {בעיקר את הסביבה הקרובה, חבר למשל} ולפעמים אני פותחת את הפה ומה שיוצא שם ממש לא מועיל. אני תמיד יוצאת זו שלא בסדר.. תמיד אני כאילו טועה. אוף! אני צריכה חופש מהחיים.. מעצמי.. סורי על ההשתפכות.. הייתי חייבת לעשות את זה במקום כלשהו..

ניקולי

New member
או סוף סוף

יש כאן מישהי
.. עכשיו ברוכה הבאה
ועכשיו אף פעם אל תורידי מערכך...
ועכשיו תגידי לי על מה ולמה הייאוש הזה??? את יודעת לא כל אחד חייב לאהוב אותך..נו טוב אני לא מדברת על החבר כי חבר שנמצא איתך משמע שהוא אוהב אותך לא?? (לפחות כך אני מקווה)... יקרתי אין לך מה להתייאש מעצמך אני בטוחה שכאן יאהבו אותך..כי כאן זה המקום לאהבה
ואת לא צריכה שום חופש מהחיים כי אין כזה דבר!!!! את צריכה להמשיך לחיות, ולחיות בכיף...
ברוכה הבאה ניקול*

GALI02

New member
../images/Emo24.gif

תשתפכי חופשי- כאן זה בדיוק המקום
את העיצות אני אשאיר לאחרים כאן כי למען האמת אני מרגישה רוב הזמן בדיוק כמוך אז מי אני בכלל שאייעץ?! אני רק יכולה להגיד שלגביי- כמו שההרגשה הזאת משתלטת ככה היא גם מתפוגגת. הכל תלוי במצב רוח באותו היום. והכל בראש- אם טוב לי עם עצמי אני בטוחה שכולם אוהבים אותי ולהפך. אז חמודה טוב שהוצאת את זה. אני אשמח לדעת עוד פרטים.

Crossface

New member
מזכיר לי קצת אותי

הייתה לי תקופה לפני שנתיים שלא הרגשתי טוב עם עצמי, פגעתי באנשים שאני אוהב. באותה תקופה הייתי בצבא בבסיס פתוח, ביקשתי מהמפקדת שלי לעבור והיא אמרה לי משהו שאני אגיד לך עכשיו לא משנה לאן תלכי, את תמיד תקחי את עצמך איתך. זה גרם לי לחשוב ולחפש מה הייתה הבעיה ובאמת היה משהו שהפריע לי ואחרי שמצאתי אותו היה לי הרבה יותר קל לפתור את הבעיה אני חושב שאת כן בן אדם טוב, כי מפריע לך שאת פוגעת באנשים שאת אוהבת. את שמת לב לזה וזה טוב, לא כולם שמים לב. אם שמת לב לזה זה אומר המון, את אולי חושבת עכשיו שאולי זה האישיות שלך וזהו אני לא חושב ככה, כי את רוצה לשנות ואם את רוצה לשנות, זה בגלל שלא נוח לך ככה אולי יש משהו שמציק לך ואת לא יודעת משהו בתת מודע שכל כך מפריע לך ואת לא יכולה להתמודד איתו כי את לא יודעת שהוא שם אני חוזר, אני באמת חושב שאת כן בן אדם טוב עם את מודעת לחיסרון (הזמני) הזה בך והרצון לשינוי זה מה שיעזור לך בסופו של דבר להסיג את המטרה שלך ככה אני חושב לפחות. בסדר, אני אשתוק, אני מדבר מספיק שטויות

למעלה