WE GOT MARRIED

kiCkiC

New member
../images/Emo14.gifWE GOT MARRIED../images/Emo14.gif

פרק 12 וסולבי מספרת סוף סוף מה קרה לטבעת שאנדי אופה הביא לה בפעם הקודמת ולמה היא לא עונדת אותה
סולבי איבדה את הטבעת
ואנדי עם הפרצוף העצוב שלו כשהוא שומע
מאז ששודרה התוכנית אתמול ועד היום הפורומים מתמלאים בהודעות בסגנון "לא יכול להיות! היא איבדה אותה!" "מה יקרה להם עכשיו?" "איזו חסרת אחריות" וכו'...
אמנם סולבי אמרה שהיא איבדה אותה, אבל אני עדיין מאמינה שיש משהו מאחורי זה... לא יודעת למה...

הטבעת המיסתורית

אז ככה שירשם בפרוטוקול- קבל עם ועדה שאני חושבת שכל עיניין הטבעת הוא ספין אחד גדול של ההפקה להעלאת הרייטינג. לא רק זה אלא אני חושבת שהטבעת המדוברת כל כך מלכתחילה לא באמת נקנתה ע"י אנדי אלא היא הובאה לתוכנית ע"י ה PD כדי ליצור איזה סוג של מתח או קונפליקט לזוג הלאבי דאבי שלנו. אין מצב שסולבי כל כך חסרת אחריות כדי לאבד טבעת שאמורה להיות לה כל כך חשובה בדיוק כמו שאין מצב שאנדי ,אחרי הכרות קצרה ולא רציפה של חודשיים עם סולבי- כלומר עם הדמות שסולבי מגלמת בתוכנית- יחליט שהוא מכל הדברים שבעולם קונה לה דווקא טבעת וייטו גולדו עם יהלומים כי הוא פשוט רוצה להגיד לה תודה ...בידיעה שהוא בכלל לא מכיר את סולבי האמיתית. אין מצב..פשוט אין. אלכס ושין-אה ARE BACK .המדרגות הענקיות בנאם סאם הביאו לי פלאשבק מטורף לסאם-סון וסאם שיק בפרק האחרון של הסדרה.

ואם באלכס עסקנו...

אז האלבום החדש שלו יוצא ב 13 ליוני וניתן להזמין אותו כבר היום דרך YES ASIA. יאללה בנות מי מוציאה מכיסה 14 $ בשביל אלכס (מינוס העציץ) ?!

kriefe

New member
וואו

כריכה מעלפת
זו התמונה מאלבום הסולו, נכון
אבל נראה לי שאני אחכה לספטבר ואקנה אותו כבר בקוריאה...

איזה כיף לך אתי

קחי אותי איתך~ במזוודה. אני מבטיחה להיות שקטה ולא להוציא הגה בבדיקות הדרכונים.
ספטמבר? השתגעת?! סמכי על סמוך שהשירים יהיו אצלה במחשב יום לפני הוצאת האלבום לחנויות

kriefe

New member
אם הם לא כבר שם ../images/Emo8.gif

ואת מוזמנת להצטרף - במזוודה, בתיק גב או בשקית מכולת...

לרגל חזרתו של אלכס לתוכנית היום

אני מציגה בפניכם את "אבא" אלכס וסוקבאנג-גון שלו. איזה יפה ומטופח הוא-החתול, לא אלכס...טוב נו גם אלכס....קצת.

kriefe

New member
האמת, חתול יפה../images/Emo70.gif

ואני שונאת חתולים... איזה כייף שהם חוזרים
מעניין איך יסבירו/יתרצו/"יעבירו" את כל הסיפור...

חתולים הם

זרע השטן! *מתחבאת מאחורי כיסא שמא יפגעו בה עגבניות ועוד כל מיני דברים לא סימפטיים* אני שונאת אותם ...אין על כלבים אבל באמת שהחתול פשוט מהמם. לגבי החזרה של אלכס- אני לא רואה שום בעיה, ההפך, כשהוא עזב הוא הבטיח שהוא יחזור כשיסיים את האלבום ואפילו ביקש משין-אה לחכות לו והנה עבר חודש ובזמן הזה אלכס אול מייטי כתב, הפיק, שר, צילם( שתה קפה באמצע) את האלבום ועכשיו הוא חזר פול טיים ג'וב לתוכנית. הבחור עומד במילה שלו.

lunamaria

New member
איזה מהמם...

החתול! נו בסדר גם הוא. חולה על חתולים והחתול הזה די יקר ככה שכל הכבוד על ההשקעה

../images/Emo82.gif פרק 13 היה לגמרי... דונג

MBC הגזימו לגמרי! אני מצפה למתקפת אימיילים זועמים מהמעריצים של אנבי...עוד היום.
שום דבר מעניין לא היה שם חוץ מהעובדה שאנדי צחק על התלבושת המזעזעזת של סולבי וקרא לה "סוכריה" ולא במובן החיובי של המילה.אה כן ומיסטקו את המפגש של שין-אה ואלכס בצורה כזאת שרציתי לעקור לעצמי את העיניים באיזשהו שלב של הפרק. גאולת הכותרת של הפרק הסתמי הזה היה ללא ספק הפריוויו של שבוע הבא. אייגו איזו פחדנית סולבי!

kriefe

New member
אי אפשר איתך...

ואי אפשר בלעדייך
נכון שלא בדיוק ספוליירת (יש מילה כזאת בכלל?!?) למי שעדיין לא צפה, אבל דיי גילית לי שלא יקרה שום דבר מעניין... אני לא בטוחה אם זה טוב או רע... וחוץ מזה - אני לא מבינה איך את יכולה לצפות בפרק ללא התרגום... את לא מעדיפה להבין משהו?! או שאולי את מבינה יותר ממה שאני חושבת... אני לא הולכת לצפות בקדימון (הייתי חייבת
) לשבוע הבא עד לצפייה בפרק המתורגם של השבוע, אז אני נמנעת מלהגיב כרגע. ...I'll Be Back

GnomeBubble

New member
הפועל לספיילר

שורש ס-פ-ל-י-ר בבניין פיעל. סְפִּייְלרתי, סְפִּייְלרת, סְפִּייְלרה, סְפִּייְלרו, תספליירנה וכו'.

kiCkiC

New member
הפרק באמת היה משעמם בצורה מחרידה...

והמפגש של אלכס ושין-אה.. נשבעת לכם שפיהקתי הקטע של אנבי גם היה משעמם, חוץ מהעובדה שהוא הכריח אותה ללכת אחריו חחחחח "קנדי.."
ולסולבי יש פחד גבהים אז לא פלא שהיא בוכה בקדימון...

נצלשון סולבי ../images/Emo194.gif

שלשום היה "קונצרט החלומות" השנתי בקוריאה המקדם את "מניעת" (כן בטח) הפצת המוזיקה הפיראטית המשתוללת ברשת האינטרנט (עליו ועל הסקנדלים שהיו בו אני ארחיב בפורום קוריאה בהמשך) וטייפון הופיעו לאחר חצי שנה של חוסר פעילות טוטאלית. מדהים לראות כמה שסולבי היא זיקית מחליפת צבעים ודמויות ויש לה גם קול מאוד מאוד עוצמתי שלא מתאים לשירים לאבי דאבי.הבחורה קצת סינוורה אותי עם הניצנוץ של השמלה והבלינג שלה אבל נסלח לה הפעם.
Typhoon- Only You

kiCkiC

New member
שמישהו יקח לה את המיקרופון

במיוחד כשהיא מגיעה לטונים הגבוהים
חוץ מזה איי לייקו סולבי... היא עושה כל מה שבא לה ואיך שבא לה ולהכל יש חן מסויים (חוץ מהשירה....)

אני לא מסכימה

נכון שהיא צווחת בטונים הגבוהים וזה בגלל שהיא פשוט לא עבדה עם מורה לפיתוח קול והיא לא יודעת איך להשתמש בסרעפת שלה כשהיא מגיעה לטונים שקשה לה איתם באופן טיבעי. יש לה קול עוצתי, עמוק ונעים לאוזן (בטונים הנמוכים יותר) רק חבל שהיא לא השכילה לפתח אותו ולדעת איך להשתמש בו ולכן היא נשמעת כמו צווחנית איומה.בואי נגיד שהיא הרבה יותר טובה מכל הוונדר גירלס ולהקות הבנות האחרות שצצות כל שני ורביעי בקוריאה כמו פטריות אחרי הגשם.

kriefe

New member
אני דווקא רוצה להעיר משהו

על צעדי (או יותר נכון תנועות...) הידיים שהיא בטח מגדירה ריקוד בשיר הזה.... מה זה
חוג ג'אז כיתה ב'
ולמה לעזאזל היא לא עומדת על יד הזמר הזה אלא מאחוריו
כנראה שצריך שכל כמו של סולבי כדי להבין דברים כאלה...

kiCkiC

New member
כל מה שסולבי עושה יש בו חן מסויים..

גם אם זה לשיר בקולי קולות ולקרוע לי את עור התוף, אני פשוט אוהבת את הבחורה הזאת
יש לה ביצים ובד"כ היא עושה מה שבא לה!

השכל של סולבי לא קשור לעיניין

אם כבר אז תפני אצבע מאשימה לכוראוגרף ה"מוכשר" של טייפון שבנה את ההעמדה היצירתית הזאת. בכל ההופעות החיות של טייפון שראיתי עד כה ביוטוב (ראיתי איזה 5-4) יש את ההעמדה המוזרה הזאת של הזמר בנפרד ואז הזמרת בנפרד. כנ"ל לגבי ידיי חוג הג'אז של כיתה ב' הזה שלה (את מעליבה אותי- אני רקדתי בחוג ג'אז בכיתה ב' הרבה יותר יפה מזה
) -כל התנועות הכי קטנות של האמנים מסונכרנות, מחושבות וידועות מראש לכירואוגרף שלהם שעבד איתם על זה שעות על גבי שעות בדם יזע ודמעות
.אין יותר מידי חופש ביטוי על הבמה ולכן לא הייתי מאשימה את סולבי או כל אמן אחר בריקודי ג'אז כיתה ב' כל כך מהר.

למעלה