The Killer In Me

../images/Emo14.gifThe Killer In Me../images/Emo129.gif

אוקיי, זה פרק שכמעט כל האקסטרה פלייימים מכחישים, ויש להם סיבה. וכמו שכבר אמרתי, העונה הזו מלאה בהמון פרצופים חדשים שאנחנו אמורים ללמוד להכיר. קנדי ביניהם. אבל היא הגיעה רק לפני 2 פרקים וכבר עושים לה ולווילו מערכת יחסים? מה זה הטמטום הזה? אני לא שונאת את קנדי, אבל היא אחת מתוך הרבה יותר מדי דמויות חדשות שהעמיסו על העונה הזו. ובכלל, הביאו את קנדי רק כדי שווילו לא תהיה All gloom and doom. נחמד לראות ב-Previously את עונה 4 ואת ה"יוזמה".. עבר הרבה מאז. דון, תביאי למולי את המחברת ובזמן זה, תרביצי לה איתה על הראש ותזכירי לה לא להשאיר דברים מפוזרים. On it. "את חושבת שהן מבינות את החשיבות של מה שהן לוקחות על עצמן? זה מפחיד, וקשה. וומסתבר שמישהו אמר להם שהמסע הזה כרוך בזה שאני אסע למדבר, אעשה את ההוקי פוקי, עד ש-a spooky Rasta-mama slayer תגיע ותדבר אליהן בחידות". That's not exactly how I put it... רונה ומולי רבות מי תנהג בחלק הראשון. Rona won. You should probably let Molly out of the trunk. אף פעם לא קלטתי עד כמה מולי קומפקטית. סוף סוף כל הטינאג'ריות הלכו. באפי לא מאמינה שיש לה את האמבטיה לעצמה ליומיים. "באפי? Ow". כשאני רואה את השם Adam Busch כאורח, הקיבה שלי מתהפכת. הנה אנחנו עם באפי ו-ווילו, It's just tea.. מסתבר שסוכנות ממשלתית סודית שלומדת ערפדים ושמה להם שבבים במוח שמונעים מהם לפגוע בבני אדם- they don't really build websites. "זוכרת כשהדברים היונחמדים ומשעממים"? No. תהני..delivering tea.. חשבתי שהדבר הכי טוב להצטננות הוא כוס חמה ונחמדה של.. Boots? למישהי חולה את נראית מאוד Casual dressy. אוקיי.. "זו משימה"? קנדי ממש ממש מפלרטטת עם ווילו, וזה מעצבן אותי.. היא מכירה אותה כמה זמן, שבועיים? והיא שואלת אותה כמה זמן היא ידעה שהיא לסבית וכמה זמן היא שוכבת עם נשים... אם זה לא מוגזם, I don't know what is. אני אוהבת את המבט המיואש שבעיניים של ספייק כשהוא מדבר עם באפי אחרי התפרצות השבב. פשוט רואים בעיניים שלו שהוא כבר עייף. הוא עייף מהכל. אני ממש אוהבת את הקטע עם חנות הפרחים- is this actually a flower shop, or is this one of those things where I'm supposed to play along to show that I know it's really secret ops?"אולי לא הייתי אמורה להגיד את זה..." טוב, אז אם מישהו בשם פין יקנה מכם פרחים... דילגתי קצת ועברתי היישר ל-Air cleared, check. ממש שפת ווילו. והנה הנשיקה, אבל לא הסתכלתי לשנייה במסך, וכבר קנדי נסוגה אחרורה ו-ווילו היא וורן. צינזור, מסתבר. ווילו לא רגילה Litteraly להפיל בנות מהרגליים רק בכוח שפתיה.. אהבתי את התגובות של כולם כשהם רואים את וורן בסלון שלהם. באפי מרביצה לה- שזה דיי אדיוטי אם היא הראשון,זה כמו בFirst Date כשספייק מתנפל על ג'יילס כי הוא חשב שהוא הראשון.. You're not the first. "אני יודעת"! היי, Bad touching! זה הזכיר לי את זאנדר ו-ואמפ ווילו-Hands! hands in new places! ואהבתי את הרעיון של תחתוני ה"אקווה-מן" של זאנדר. Hey, Willow! אנדרו מזמין את "ג'נטלמנים מובחרים". Ooh.Can you see if you can get two? "לוזר". אף אחד לא זוכר שג'יילס נגע במשהו, ויוצאים לדרך. אוקיי, אנדרו יביא כמה קלטות שהוא עשה. אבל הוא לא בא. Why? Because I used to be evil? לא, כי אתה מעצבן, אבל זו גם סיבה טובה. אם תשאירו אותו בבית הוא יעשה משהו מרושע. "כמו לשרוף דברים, ולהדביק דברים ביחד"... טוב, נו, ניקח אותו. ואנחנו רואים את ג'יילס בצילום מאיים במיוחד. Creepy.. ווילו הולכת לקבוצת הוויקה של הקמפוס, שאותם הכירה כשהיא הייתה שנה ראשונה, וגם.. Not a boy. היה רעיון טוב לדעתי להחזיר את איימי, היא תוספת טובה לעלילה. הכישוף להחזיר את ווילו לא עובד, ו-ווילו סוטרת לאיימי. היא הופכת לוורן. It was Warren. והשיא הוא שווילו אומרת שהיא הרגה את וורן For a reaso. וזה ממש מוכיח שזו לא היא. היא מתחרטת על המעשה שלה כל שנייה. היא לא מקבלת סיפוק מזה, כמו שהיא אמרה לאנדרו לפני כמה פרקים. באפי וספייק חוזרים ל"יוזמה". I'm thinking brief stay. אני אוהבת את הקטע שמכונית. הם שם בלי קוטלת, בלי מכשפה חזקה-" Just a teenager, a powerful former demon, and two big geeks. משחק לוחיות הרישוי, מישהו? אני מסכימה עם מי שאמר שהמשחק של אדם לא משהו בתור ווילו. אבל לדעתי לקראת הסוף הוא עשה עבודה טובה. כשהוא הגיע לחנות האקדחים והמוכר שאל אותו אם הוא רוצה את אותו דגם כמו פעם שעברה, ואיך הלך לו, ממש גאה בתוכי משהו עצום ולוהט, ורציתי להכאיב לו כ"כ. כולם קופצים עליו ומרגישים אותו. Me too. וגם אנשים שלא מכירים אותו מספיק טוב כדי לנהוג בחופשיות כזו. הוא בטוח שיש להם הסבר הגיוני ולגמרי לא מטורף בקשר לזה. "חכו רגע.." you think I'm evil... if I bring a group of girls on a camping trip and don't touch them? חמוד. ומסתבר שחנות הפרחים היא אכן קונספירציה ממשלתית. I knew it! ריילי מסר שהוא משאיר בידיה של באפי את ההחלטה מה לעשות ב-assface here. "אלה היו מילותיו המדויקות". ושוב, איימי מזכירה לנו ש-It's about power. זה הפך לג'ינגל הכמעט-רשמי של הסדרה.. היה רעיון מצויין שווילו מחזיקה את האקדח. שזה גם שחזור של מה שוורן עשה, אבל גם ווילו מרגישה שהיא הרגה את טארה כשנישקה את קנדי, והאקדח משמש גם לזה. אני גם רציתי לצעוק על קנדי כשהיא אמרה Tara- שהיא לא תעז להגיד את השם הזה! והקטע שהכי ריגש אותי הוא We should've been forever. הזכיר לי את ספייק ב-Lover's walk. שהוא אומר עליו ועל דרו- We should've been forever. Litteraly. והנה באה הנשיקה. Bringing you back to life. צינזרו את הסוף, אבל דווקא צנזרו ממש טוב, כאילו זה מן ערפל מתפוגג כזה. אין לווילו מושג אם היא בסדר. היא צריכה להשלים עם מות טארה, ולעבור הלאה, זה הולך להיות קשה- והיא לא יודעת אם היא תצליח. אבל איך קנדי יכולה לומר לווילו I'll make you some tea בכזה רוגע, שנייה אחרי שהיא שמעה את ווילו בוכה על אהובתה המתה. איך היא יכולה לעשות את זה? זה באמת מה שעצבן אותי. זה פשוט טפשי. כל העונה הזו מתרחשת מהר מדי, גם היחסים האלו. לא נותנים לקנדי ולווילו זמן להתאושש מהוידויים המרגשים של ווילו בסוף הפרק, פשוט מעבירים אותן לשלב הבא, בלי להתמודד. ולכן היחסים האלה לא אמיתיים כמו של ווילו וטארה. מיה.

אוקיי, אז יש כמה טעויות...

אבל אין לי כוח לכתוב את כולם, אני רק אתקן את המשפט של ספייק לגביו ולגבי דרו. הוא אומר- Our love was eternal. Litteraly. פשוט אסור לטעות בשורות של ספייק. זה יפה מדי.

City Of Angel

New member
סחטיין על הסיכום, אבל

עברת מהר מדי על כל הקטע שבאפי החליטה להוציא לספייק את השבב ולא להחליף אותו. גם אם זה לא באמת השפיע על המשך העונה\ זטת חתיכת הוכחה לאמון הבלתי-מוגבל של באפי בספייק, הערפד שלפני כמה חודשים ניסה לאנוס אותה, כשהיא משחררת את הרוצח שבתוכו (עוד פירוש לשם הפרק).

charmer

New member
חייבת להגיד דבר אחד על הפרק:

ווילו וקנדי בלעעע! (ווילו וקנדי בתור זוג כמובן. אין לי בעיה עם ווילו. טוב, בעצם, יש לי בעיות איתה אבל זה דיון לפעם אחרת).

retard boi

New member
בתור בן אדם שראה רק חלק...

.. מהעונה הטובה (את הפרקים היותר טובים משמע) אני מתחיל עכשיו להבין את הסלידה שיש לרבים ממנה, היא היתה מצויינת עד ל CWDP אבל מאז זה נראה שכל הפרקים הם סתם עוד שלבים שמתקדמים לסיום או שנאחזים בנוסטלגיה בעבר (טוב מלבד storyteller הגאוני :) ) שני הפרקים האחרונים הם דוגמא מצויינת לביטוי של שני הדברים האלה, הקודם היה עוד פרק שהתמקד שוב בקוטלות החדשות (כמו שנאמר יותר מידי פנים לא מעניינות במיוחד, למרות שדי חיבבתי את אמנדה אבל היא היחידה) וההרצעות הבלתי פוסקות של באפי, הפרק הזה מתמקד יותר מידי בעבר (בקנדי שרמת העיניין שלי ושל רוב האנשים אני מניח נמצאת אולי רמה אחת מעל רמת העיניין הריילי שגם שמו לצערי הוזכר בפרק הזה). להחזיר שני דמויות עבר (להלן איימי ווורן) די שוליות בסיטואציה שלא ממש מתקבלת על הדעת זה ממשך לא מושך עוד רייטינג ולעשות קמבאק לעונה הכי גרועה של הסידרה בשביל להעמיק במערכת יחסים של באפי וספייק (כאילו לא קיבלו מזה מספיק בשלוש עונות האחרונות בכל מקרה...) ממש לא מעורר עיניין רב... הקטע שחשבו שג'יילס הוא הראשון היה נחמד (במיוחד ההערה שלו של"זה שאני יוצא למסע עם ילדות ולא נוגע בהם הופך אותי לאיש רע?" קרעה אותי מצחוק) אבל זה מסתכם בזה.

City Of Angel

New member
מענייין שהרבה אומרים שהפרקים טובים

אבל העונה בסה"כ לא טובה. יש בזה משהו. ברור שיש הרבה הרבה התמקדות בעבר. עונה 7 נבנתה מתחילתה ועד סופה כעונה אחרונה בהחלט, עם סגירת מעגל לסידרה. תיכון סאנידייל חזר, ראינו שוב את כל הביג-באדים, פיית' חזרה, אנג'ל הציץ לרגע וגם איימי. אני בכלל לא הייתי מתנגד לעוד דמויות מהעבר (מה קורה עם אוז?). גם אני לא חושב שהיה צריך להמשיך להעמיק ולסבך את מערכת היחסים של באפי וספייק, אבל כל הפורום פה בערך יתנגדו לנו, וכנראה שיש להם סיבה. לגבי ווילו וקנדי אמרתם הכל - קנדי היא ההפך הגמור מטארה, ומבחינת עלילה זה לא עניין גדול ומוזר שדווקא הזוג הזה שרד עד סוף הסדרה.

נמ

גם לדעתי היחסים של ווילו וקנדי תפסו תאוצה יותר מידי מהר... לפני 2 פרקים הביאו את קנדי והנה קנדי כבר מנשקת אותה...כל העניין הזה לא נראלי הגיוני גם מהצד של ווילו וגם מהצד של קנדי... הרי קנדי רואה את ווילו בוכה על טארה ואומרת שהיא הרגה אותה וwe should have been forever וכל זה...לדעתי קנדי פשוט תפסה טרמפ על זה שווילו ממש ממש פגועה מכל העניין הזה...זה לא שמצד ווילו הכל בסדר...היא כרגע גמרה לבכות על זה שהאהבה הכי גדולה שלה מתה והיא עדיין מנשקת את קנדי...שלא לדבר על מה שהן הולכות לעשות בפרקים הבאים... לא יודעת....ווילו התגברה על כל העניין של המוות של טארה יותר מידי מהר לדעתי ובכלל כל היחסים של ווילו וקנדי הולכים ממש ממש מהר בלי שום בניה (לא כמו היחסים של ווילו וטארה...) אניווי...חוץ מכל העניין הזה...הפרק היה ממש ממש טוב... באפי בוטחת בספייק יותר מידי לדעתי...נכון הוא harmless עם הצ'יפ בראש שלו ויש לו עכשיו נשמה...אבל אי אפשר לדעת שאם היא תוציא לו את הצ'יפ הוא לא יחזור להרוג אנשים... בלעכס באפי היה ממש מצחיק הקטעים בבית עם אנדרו ובמכונית...הא אנדרו
ג'יילס היה ממש ממש מפחיד בקטע שהוא ישב ליד המדורה... אבל אחר כך קפצו עליו ונגעו בו (גם אנשים שלא ממש צריכים לנגוע בו) והכל היה בסדר אפילו שI bring a group of girls on a camping trip and don't touch them...and I'm evil? בקשר לסוף לא יכנס כי כבר כתבתי עליו יותר מידי למעלה...
*לאקשור* איזה מספר פרק זה storyteller?

Arielcohen

New member
דעתי בעניין....

וילו לעולם לא תתגבר על טארה.... אין סיכוי. טארה היא האחת שלה, והיא מתה... וכואב לי בלב לרשום את זה, תאמינו לי. מערכת היחסים של וילו וקנדי לעולם לא התיימרה להיות משהו שדומה למה שהיה לה עם טארה. יותר נכון להגדירה כ"סטוץ מתמשך" מאשר כ"אהבת חייה", אבל שניהם לא הכי מדויקים - קנדי היא זאת שמראה לוילו שהיא צריכה להמשיך הלאה, לטובתה. וכן, מערכת היחסים הזאת טסה, וכן, זה קצת מגוחך ששניה אחרי שנקרע הלב כשווילו/וורן בוכה לטארה המלאכית ששמיים "Come back" קנדי מציעה לה תה (All better...) אבל... יש אבל. האבל הוא שזאת העונה האחרונה. האבל הוא שאנחנו כן רוצים את וילו מאושרת, ולצערנו טארה לא תחזור. אז חייבים להתפשר: ליצור מערכת יחסים קצת צורמת אך הגיונית איכשהו, לדעתי לפחות, שכל מטרתה הוא להראות שוילו יכולה להיות מאושרת למרות הכל. ואני בעד. להשוות את קנדי לטארה זה כמו להשוות את"מה קשור" לביטלס, אבל מה קשור משעשעים. אז תנו לנערה המרדנית ולמערכת היחסים המהירה צ'אנס. בסופו של דבר, אני כן מאמין שהיא בנויה מאהבה, וזה חשוב. אריאל

.....

אני מסכימה איתך בקטע של העונה האחרונה וזה...גמני לא הייתי רוצה לראות את ווילו גומרת אותה בדיכאון...כולנו רוצים לראות אותה מאושרת... אבל בקשר לזה שהמערכת יחסים שלהן בנויה על אהבה זה כל כך לא נכון... תסתכל על כל הקטעים של ווילו וקנדי מאז הפרק הזה...ה"שיחה" היחידה שלהן הייתה בפרק הזה....מאז כל מה שהן עושות זה להתמזמז וסקס. אין להן עוד "שיחות" אחרי הפרק הזה...בכל הקטעים שרואים אותן ביחד...זה הדבר היחידי שהן עושות. אין שום אהבה בקשר הזה. היוצרים רצו לשים רק עוד קטעי סקס בעונה השביעית כי לדעתי גם הם ראו שהעונה הזאת הייתה ותמשיך להיות אחת מהעונות הגרועות של באפי...אפשר להגיד אפילו הגרועה ביותר. הפרקים בנפרד ממש טובים...אבל העונה עצמה פשוט נוראית (וזה ממש מוזר שחושבים על זה)

Arielcohen

New member
קשר בלי אהבה? לא מסכים איתך...

מצד אחד אפשר להבין את הדעה שלך... יש בניהן הרבה סקס מוחצן, ונשאלת השאלה אם זה לא תחליף לקשר אמיתי... אבל מצד שני, את יוצאת מנקודת הנחה שאם לא ראינו את כל ההתפתחות של הקשר שלהן, לא הייתה התפתחות כזאת, ואם זה אני לא מסכים. הרי בעונה השביעית ידוע שאין זמן ומנסים לסגור קצוות והכל. אני חושב שפשוט הוצגו לנו הקטעים ההכרחיים להבנת מערכת היחסים ותו לא, אבל זה ממש לא אומר שאין כאלה. אחרי שקנדי הציעה לוילו תה, אני בטוח שהן ישבו על אותו תה ודיברו בצורה אמיתית ועמוקה על החיים, על הגעגוע לטארה ועל "מה קורה עכשיו". אני בטוח שקנדי אפילו חושבת שלוורן הגיע למות, למרות שאנחנו לא ראינו אפילו קטע שבו וילו מספרת לה על כל הקטע של באד ויל מסוף עונה 6 (ולמרות זאת אנחנו יודעים שקנדי יודעת, מה שמוכיח שהן דיברו על זה בלי שידענו)... הנקודה היא שראינו רק קטעים ממצים ממערכת יחסים קיימת, אבל אני בטוח שאיפשהו פספסנו גם הצהרת אהבה. כי ברור לי שהיא קיימת... ולנושא עונה 7 - זה דיון שלא ייגמר לעולם... לדעתי העונה פשוט מעולה, כפרקים וגם כעונה. יש בה הרבה יותר חסרונות מעונה רגילה, אך יש לה את זה. היא מותחת, מעניינת, מפחידה, מייאשת, מצמררת, מצחיקה... פשוט עונה טובה. לא אבין לעולם את כל הפוסלים למיניהם...

וול...

יש משו במה שאתה אומר... אבל אם באמת היה את הקטעים שהן מדברות על הכל אני לא מבינה למה לא מראים את זה...הרי בעיקרון כל מה שרואים בקטעים שלהן מעכשיו והלאה בפרקים הבאים זה סקס... כל הדיבורים וכל זה נראה לי ממש חשוב...וזו טעות שג'וס מהפרק הזה והלאה הראה רק סקס... חוץ מהקטע שהן מדברות בtouched (ואחר כך סקס...) אם באמת יש אהבה בינהן...אני אישית לא רואה את זה לא שיש לי בעיה עם זה...בכלל לא זה לגמרי ההפך...כואב מאוד שטארה מתה...זה המוות הכי נוראי בבאפי לדעתי...אבל היא צריכה להתגבר על זה (קצת מהר מידי ובצורה מאוד לא הגיונית...) אם היא שמחה עם קנדי so be it... אם ג'וס רצה להעביר לצופים שיש בינהן אהבה אז לדעתי הוא לא הצליח...יש הבנה בין שתיהן נכון (שוב..touched) אבל חוצמיזה אני אישית לא ראיתי כלום חוצמיזה

Arielcohen

New member
זה כבר עניין מאוד סובייקטיבי....

אני ראיתי אהבה... לא אהבה גדולה מהחיים, לא משהו מדהים, אבל אהבה אמיתית כזאת, על אש קטנה, בין בחורה כל כך נואשת שכל כך זקוקה לה לאחר הטראומה הגדולה בחייה לבין נערה שלפתע הגיעה לעולם חדש וזר ולא ידעה להתמודד... יש כימיה, קנדי יודעת מה לומר ואיך לעודד את וילו (ראינו פעם את וילו מעודדת את קנדי? האם יש לקנדי בכלל קיום כדמות עצמאית? או שהיא רק המשענת שחסרה לוילו? שאלה לדיון...), וזה מה שגרם לוילו לאהוב אותה, וגרם לקראש של קנדי עליה להפוך לאהבה, לדעתי.

להפך

לדעתי דווקא אם הייתה שם אהבה זה היה נראה לי לא הגיוני ומוזר במצב שווילו נמצאת בו כרגע היא לא יכלה להכנס כל כך מהר לקשר אוהב - אבל לקשר שבנוי בעיקר על סקס זה דווקא מאוד נוח וטבעי, כי ברור שזה לא יכול להתפתח לשום דבר אמיתי. זה היה הרבה יותר מרגיז אם כל כך מהר אחרי המוות של טארה ווילו הייתה אוהבת באמת מישהי אחרת

Arielcohen

New member
אמרתי ואני אחזור...

האהבה של וילו לקנדי שונה לגמרי, לחלוטין וב100% מהאהבה שלה לטארה... עצם זה שיש סקס לא מצביע על חוסר אהבה, להפך... זה לא שהן נפגשו בברונז, שכבו בלילה הראשון ומאז וילו נהנית מהפירסינג של קנדי במקומות שונים בגופה מדי לילה. זה כן קשר עם אהבה שהתפתח, גם אם מהר מדי. "קשר שבנוי בעיקר על סקס", אמרת. להזכירך, הפעם הראשונה והיחידה בסדרה שראינו אותן שוכבות (עם בגדים משום מה
) הייתה ב Touched, ממש קצת לפני הסוף.

charmer

New member
קשה לי להודות..

אבל תכל'ס, זה נכון. עניין הסקס לא מונע קשר, מן הסתם. ואנחנו לא יודעים כמה היו מראים לנו מווילו וטרה אם הסדרה הייתה משודרת בUPN באותה תקופה. זה ידוע שהיו דברים שג'וס רצה והרשת לא הסכימה. כשעברו לUPN היו בעיות עם מערכת היחסית של ווילו וטרה אז קיבלנו רק את הסצינות מ-Seeing Red. יכול להיות שגם איתן היינו רואים דברים כאלה אחרת.. חוץ מזה שמערכת היחסים של ווילו וטרה גם נבנתה בצורה איטית יותר כי ווילו הייתה גם צריכה לצאת מהארון, שזה היה תהליך די גדול בשבילה ומן הסתם מנע בהתחלה התקדמות של הקשר בצורה רומנטית ומינית. אני חושבת שהקשר של ווילו וקנדי, כשלעצמו, לא התקדם מהר מדי. הוא פשוט הגיע בשלב מוקדם מדי מבחינת האבל של ווילו לדעתי. (מקווה שהיה הגיון כלשהו בדברים שלי)

אריאל.. well said. ../images/Emo140.gif

(מה שלומך?) אני חייבת ממש להסכים עם אריאל. הרבה דברים כבר נאמרו על ווילו וקנדי, על קנדי כאינדיבודאלית , ההיפוך המוחלט של טארה וכדמות מעצבנת שהיא מעין פיית'-וואנאבי, או על הקשר שלהם שלא רק צבר תאוצה והתקדם מהר מאד ומדי ואגב כך לגמרי הבליע את טארה והקשר המדהים שהיה להם. אני חושבת שבאמת מאד עצוב לי שבעצם זה כבר לא יהיה טארה (עונה שמינית מישהו?) והלוואי שבאמת הייתי יכולה להאמין שמערכת היחסים הזו עושה את ווילו מאושרת. היו הרבה דרכים לעשות את זה אחרת to easy both willow and us to moving on. אבל כן, עשו את זה צורם מדי ולי אישית זה הורס הכל. ויותר מכך, עוד נקודה. לדעתי הקשר של קנדי פשוט הרס רצף מסויים. אני מניחה שאני פשוט רגילה לאהוב מאד את בני/בנות זוגה של ווילו. Kennedy is just a bad judgement call ואל.

Arielcohen

New member
../images/Emo12.gifואל! איפה היית?...

ולאן נעלמת? ולמה הבלוג שלך לא מתעדכן? והאם את באמת בירושלים? דברי איתי...

פרק מצויין. ואחלה מגילה...

כיף לראות שוב את אדם בוש, כל העניין הזה שבעצם ווילו הופכה עצמה לוורן כי הוא חושבת שבגלל שהיא התנשקה עם קנדי היא בעצם הרגה את הזיכרון מטארה, הוא רעיון יפה (וחייב לומר שתמיד לראות את אליסון בוכה זה משהו..), פרק שגם פשוט עשוי מצויין. אהבתי את הקטעים עם ספייק (הצרחות היו ממש..), נקרעתי בקטע שווילו יורדת כוורן ואז רואים את ספייק דואב וכואב ואז מתמוטט על הרצפה תוך כדי, קרע אותי איך שזאנדר קפץ ואמר לקרוא לבאפי, והאיזכורים של הגן היו משעשעים, אנדרו בכלל היה קורע כאן, והיה משעשע שדון ואנדרו התחילו למשש את "וורן". הקטע עם החנות פרחים והקונספירציה הממשלתית היה משעשע. אני חייב לומר שבאמת לאיימי הייתה נקודה כלשהי במה שהיא אמרה, באמת ווילו רצתה להרו את העולם וכך פתאום כולם סולחים לה. הקטע שהרעיון שג'יילס (חח מצחיק שמשכו את הרעיון הזה כמה פרקים), הוא הראשון משעשע, אהבתי איך שכולם מתנפלים עליו ונוגעים בו (חח אנדרו פשוט היה קורע בקטע הזה). אנדרו ממשיך לקרוע אותי מצחוק כל פרק. עכשיו לקנדי ו-ווילו, אני באמת לא מבין מה כל כך שונאים אותן ביחד (חוץ מזה שבגלל שהיא באה מיד אחרי טארה). לדעתי הדייט בברונז היה יפהפה, הדיאלוג היה טוב (בעצם מה שעשה את הדיאלוג זה המבטים וההבעות של שתי הדמויות), לא שאני מת על קנדי (היא משדרת משהו מעצבן כזה), אבל היא בסדר, ווילו צריכה להמשיך מתישהו, וזה גם טוב שהכותבים יצרו דמות מאוד שונה מטארה (זה היה די מעליב אם הן היו דומות), והן כולה יצאו לדייט ראשון, אז מה מהיר כל כך כאן? והמערכת יחסית שמתפתחת ביניהן היא יותר "ריבאונד" משאר משהו עמוק ומוצק.

למעלה