my heart is broken....

Pink Ego Box

New member
../images/Emo14.gifmy heart is broken....

שמעתם את השיר שדלף? בא לי למות. ממש ממש למות. וזה אכן שלהם, הם יצאו בהודעה...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמה?

איזה שיר דלף..?? ולמה בא לך למות? שיר רע או טוב?

Pink Ego Box

New member
השיר שדלף הוא

supermassive black hole והם פאקינג התמסחרו. הם עשו אותו בסגנון אראנבי מוזר כזה... והמילים זוועה... "Ooh baby, don't you know I suffer And ooh baby, can you hear me moan? You caught me under false pretences How long before you let me go Ooh, you set my soul alight Ooh, you set my soul alight" זוועה. http://www.ultimateuploads.com/audio/view.php?play=3e356499cdb8c4b7c06c45375f752a91

Knives Out

New member
יופי!

עוד סיבה למעריצים של מיוז לעבור לסגוד לרדיוהד. :)

Soul Kitchen

New member
הקשר הוא,

שעד עכשיו כל המעריצים של מיוז ורדיוהד אמרו שמיוז חיקו את הסגנון של רדיוהד...ואם השירים החדשים של מיוז כאלה גרועים כבר עדיף לשמוע את ה"מקור" כביכול,שזה רדיוהד...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifוואו, ממה שנתת בקישור

זה ממש ממש נורא
אני מורידה עכשיו את השיר במלואו, ואז אני אראה... ממש עצוב

C A R I S M A

New member
WOW....

כל כך שונה ממיוז הישנים. מקווה שזו בהחלט תהיה מעידה חד פעמית שלהם. ממש נשמע אלקטרוני יותר אהמ לא משהו. פיכסה.. ציפית ליותר! אבל זה מיוז... בטח יהיו להם דברים יותר טובים. D-:

yaelrs

New member
זה.. זה לא עד כדי כך רע../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif

אל תתייאשי עדיין, חכי עד שתשמעי את כל הדיסק..

BambaCreature

New member
תתעודדי,

גם את שואוביז, ואפילו אם OOS, לא אהבתי בהתחלה. תארי לך, שלפני שהכרת את מיוז, ישר היו משמיעים לך את 10 השירים הכי גרועים של מיוז? Overdue, Fillip, Jimmy Kane, Spiral Static ועוד כמה (אני יודע שהשירים האלה לא גרועים, אבל מיוז בדר"כ יותר טובים מזה). ספק אם היית ממשיכה לשמוע מיוז. מה אנחנו יודעים בינתיים? ששיר אחד מתוך 11 הוא בינוני עד גרוע, ושעוד *שני שירים* (Burning Bandits, Debase Masons Grog), שזה כמעט חמישית מהאלבום, הם מצויינים. אני בטוח, שכמו שמיוז בדר"כ, האלבום יהיה מגוון ולא יהיו 2 שירים דומים, ככה שאם סלדת מ-Massive Black Holes, זאת כנראה מעידה חד-פעמית של מיוז, ורוב האלבום יהיה שונה מזה. מוסר השכל - חכי לאלבום, תקראי את הביקורות (המהללות) שיהיו לו, תחליטי אם לקנות (כןןןןן1) או לא (מה זאת אומרת "לא"? זה מאטיו!). בקשר לזה שזה סינגל, שאמור לייצג וליחצן את כל האלבום, ולכן האלבום ברמה של הסינגל או פחות - בדר"כ סינגלים הם השירים הכי פופיים-גרועים-נגישים, והמטרה שלהם למשוך קונים חדשים פוטנציאליים. אז לא לפחוד.

NiKi†a

New member
כן, בהחלט ממש גרוע \:

אבל אני מתנחמת במה שBambaCreature אמר.

zx7

New member
ממוסחר לא, מוזר ביותר כן

נשמעים מושפעים קשות מפרינס ובק, אני לא יודע אם אני מסוגל "לעכל" אותו, אולי הוא יתחבב עלי בהמשך... מיוז לא עושים חשבון לאף אחד בטח שלא למעריצים, הם באמת חופשיים ועושים מה שהם רוצים, האלבום כולו אמור להיות מאד מגוון וכל שיר שונה ממשנהו, הרבה שירים לא אומרים להשמע "כמו מיוז".

Wii

New member
שמעתי..

השיר מוזר..אני צריך לשמוע את המלא

tigw

New member
נשמע בהחלט מוזר...

אבל קשה לי להגיד שזה מזעזע. צריך לחכות לתוצר הגמור בשביל לקבוע אם זה גרוע או לא. חוץ מזה שהם כבר ציינו שהדיסק יהיה קצת שונה ממה שאנחנו מכירים...

Pink Ego Box

New member
לכל אלו שלא בטוחים לגבי השיר החדש-

השיר פשוט מזעזע, תאמינו לי. מת'יו מחקה את פרינס מבחינת הקול, דבר שלא מחמיא למת'יו או לקול המדהים שלו, הלחן והליריקה על הפנים. זה לא מיוז שלי. ו... מעידה חד פעמית גם לא מנחמת אותי. אני מדברת בתור אחת שאוהבת את כ-ל השירים שלהם אחד אחד, אז זה לא הגיוני שהם יעשו שיר לא מוצלח. לפחות אני יכולה להתנחם בעובדה שהקטע בן 24 השניות מתוך Knights Of Cydonia יפיפה ומיוזי נורא.

Pink Ego Box

New member
חעחע. זה דווקא משעשע.

Muse Vs. Britney. http://media.muselive.com/datas/downloads/SYS/b253754429b78e94c9f19d74734a9fd0/[U-2][T-13057][P-350071]musevsbritney-supermassiveblackholevsdosomething(remix).mp3 שתבינו עד לאן הם התדרדרו מבחינת הסגנון.

Pink Ego Box

New member
תיקון של הלינק../images/Emo26.gif

http://media.muselive.com/datas/downloads/SYS/b253754429b78e94c9f19d74734a9fd0/[U-2][T-13057][P-350071]musevsbritney-supermassiveblackholevsdosomething(remix).mp3

lifahead

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה נשמע יותר טוב!!!!!!! אומיגאד!!!! אני ממש רוקדת לצליליי זה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי זה נורא!!!!!!!!!

למעלה