!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום, אני בכל זאת כאן באופן קבוע, קוראת בשקיקה את הכתוב, ובד"כ זה די מספיק. רק שהחגים עברו אצלנו ממש בקושי. סבא של הadd שלנו נפטר. להזכירכם עברנו לגור בסמיכות לסבא ולסבתא רק לפני שנה. והנה, זה קרה. אמנם הלוואי עלינו שיבה טובה ורוח צעירה ושובת לב כשלו, אך זה כואב. ומאוד. כמעט חודש חלף, והadd שלנו פשוט הלך לאיבוד. ידענו שזה עלול לקרות, אבל זה נורא קשה, אין מילים. מייד כשחזר לבית הספר יידענו את כולם, ובקשנו ייחס אישי וכ'. היום מצבו ממש מדאיג. הוא אמנם די שמח, אבל לא לומד, לא מקשיב, "הקונסרטה כבר לא מדברת אליי ומזכירה לי לא לעשות שטויות".סוף ציטוט. המורה מלאה תלונות, טוענת "שאיבדה אותו", ואני עוד רגע ... גם בר מינן. אין לי כח. לכלום. איך בכל זאת אוספים שברים(הוא היה הכי קשור אליו), איך לא מקלקלים כל משה שהשגנו עד היום. ומחזירים אותו ללמידה, ולמוטיבציה שאבדה. מסכן שלי... גם הטיפול הפסיכולוגי שלו הסתיים(בהצלחה) לפני כחודש, ומייד לאחר מכן נפטר הסבא. אז הכל בבת אחת. אני עצובה, דיי מיואשת, איך חוזרים למסלול המוכר, למרות שהיה מספיק קשה גם ככה. תודה על השתפכות הלב.

05 מיכל

New member
כדאי לחדש קשר עם המטפל

שלום לך! אם הילד היה בטיפול פסיכולוגי, וסמוך אח"כ אירע אירוע טראומטי בחייו, אני חושבת שמאוד כדאי לחזור לעוד כמה פגישות עם המטפל כדי שיעזור לו להתמודד עם הרגשות הקשים החדשים. בהצלחה!

../images/Emo24.gifכמו מיכל, גם לי נראה שכדאי

לחדש הקשר עם המטפל ולחדש את הטיפול לזמן מה. ממליצה גם לבדוק- מינון?!?! אולי משקלו השתנה, צמח מעט...לא רק הטראומה השפיעה...וכדו' כשכמה דברים קורים ביחד, כמו בד"כ
, אנחנו נוטים להסתכל רק על הדברים הבולטים יותר ולעיתים מפספסים דברים קטנים- כמו 2 ס"מ בגובה וקצת במשקל... חזקו ואמצו

למעלה