תותילה

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

התאכזבתי.. מעצמי.. מזה שקשה לי לפתח מערכת יחסים עם מישהו.. קשה לי נורא.. אני סך הכל בת 16 וחצי.. אבל אם עכשיו לא יהיה לי משהו אז מתי?! אני מפחדת להגיע לגיל שיהיה לי משהו רציני ואני לא אדע איך להתנהג.. אני צריכה להתנסות.. אם יש מישהו שמוצא חן בעיניי אני לא ממש אתקרב כדי שאני אהיה קצת קשה.. אבל אם אני לא מעוניינת אני ממש בקשר טוב עם אותו הבנאדם.. מה שאמור להיות להיפך.. או גם.. לפני 5 חודשים היה לי קשר עם מישהו- לא רציני.. קשר קצר אבל מדהים.. ועדיין קשה לי לשכוח את זה.. אני יכולה לשקועה במחשבות על אותו היום הזה שהיינו ביחד וחשבנו שזה יהיה רציני.. אבל בסוף החלטנו לוותר.. אני והוא בכלל לא בקשר- וחבל.. כי הוא בנאדם חשוב לי למרות שאנחנו לא מכירים.. אבל הקליק הזה אומר הרבה..

sidi

New member
היי

כמו שכתבת את סה"כ בת 16 וחצי... תשתחררי מהקשר הזה ותמשיכי הלאה. ולמה להיות קצת קשה מה זה נותן לך? אבל מי שאני אתן לך עצות אני בן 29 עדיין רווק (מבוקש אמנם
) ומספיק בקושי בהתנהגות (כל המורים מניאקים)

NEO O O

New member
העיקר להסתכל קדימה!

אהלן מתוקה,מה קורה? קודם כל אני רוצה לומר לך שלהיות שקוע באהבה זה הדבר הכי גרוע שיש כי זה אוכל אותך מבפנים וזה ממש מכרסם בן אדם.את עוד ילדה צעירה וכל החיים לפנייך ותאמיני לי שיבוא היום וזה יבוא לבד,את לא צריכה לחפש אלא לתת לזמן לעשות את שלו. ולגבי הבן אדם שאת מחבבת אותו,אל תתביישי נשמה,תתני לו כמה רמזים כדי שיבין שאת רוצה אותו,ותראי שזה כבר יבוא מעצמו.הכל זה שאלה של זמן וכשזה יבוא את כבר תדעי איך להתנהג ולא צריכים לזה ניסיון של שנים,ותאמיני לי,אני כבר בן 21(אתמול),והיו לי קשרים ארוכים וכשאני מכיר מישהי אז אני מתנהג בדיוק כמו שהתנהגתי עם הראשונה.אז נשמה,שיהיה לך בהצלחה ואל תדאגי הכל יבוא על מקומו,תני לזמן לעשות את שלו ואני מבטיח לך שתיהיי מאושרת.

למעלה