תותילה

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

ואוו הלוואי הייתי יודעת מה בנים אוהבים.. בקטע של אופי.. להיות קשה? נחמדה? עצבנית? מהההההההההההה? אולי מישהו בבקשה יעזור לי..:(

seeyou

New member
רק לא עצבנית!!!../images/Emo140.gif

מה בנים אוהבים? שאלה מורכבת... זה תלוי בגיל ובתרגיל... כמו עם האוכל...יש כאלו שאוכלים כדי לחיות ויש כאלו שחיים כדי לאכול... זה מובן?

apl

New member
ויש כאלו שגם וגם:)

הכול אפשרי רק אם רוצים. לזו ששאלה,אין לי תשובה,אני בעצמי בת
אולי אחרים* יעזרו,בינתיים הקפצה על חשבון הבית.

Darkwing

New member
אני יכול לנסות ולעזור.

אבל זה קשה. אין מה לעשות, זה לא פשוט בכלל, אבל זאת הדרך היחידה למצוא מישהו טוב ואמיתי. רוב הבנות והבנים יודעים את זה אבל הם פשוט לא יכולים/מסוגלים/רוצים לישם את זה למרות שבעצם זה כל מה שהם תמיד רוצים. הסוד הוא, להיות מי שאת. מי ירצה להיות איתך, ירצה להיות איתך ולא עם הדוגמא הקשוחה/רכה/נחמדה/חמודה/ביצ'ית וכו'. ואני מאמין שבסופו של דבר, זה מה שאת רוצה באמת...

תותילה

New member
../images/Emo142.gif

צודק... אבל למשל... בנות אוהבות מישהו שבטוח בעצמו.. לא חסר ביטחון.. מישהו שיש לו מילה.. נכון.. לא כל הבנות אוהבות את זה.. אבל זה לפחות הרוב..

yanshoof26

New member
סליחה על הקיטש אבל.....

תהיי את- בלי שינויים בלי מסכות ובלי הצגות זה בד"כ עובד הכי טוב וככה גם תמצאי את מי שמתאים לך.......

ilana4ka

New member
נאלצת

להסכים עם אחי ינשוף26 בקטע הזה. תהי את. אל תנסי להתאים את עצמך לבן שבו את מעוניינת. הוא אמור לקבל אותך כמו שאת. :)

NBGirl

New member
כן, גם אני..

כל החיים תשחקי אותה מישהי שהיא לא את ?

תותילה

New member
לא לשחק

לשנות.. נתתי את הדוגמא של הביטחון העצמי בבנים.. ובטוח שגם הבנים דורשים את זה אצל הבנות.. לדברים כאלה אני מתכוונת... אז למה שהבנים פה לא יגלו לנו מה מושך אותם בבנות?

../images/Emo45.gif לרוב אלה שמעלי-

תמיד להיות גלויים, אל תשני את עצמך בשביל אף אחד... אני חושב גם שכאשר תתקרבו, הוא ישים לב אם את שונה או לא, חבל להסוות את מי שאת...

למעלה