ניקוליייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
מה נשמע?מעולה ואצלך סקסית

הולכת להיות לך פה חפירה חבל"ז! חחחחח תודה שהזהרת
אז... מה השם משפחה שלך?שובלי אוהבת כלבים?אממ את אחים שלי.. בטח
וחיות בכללי?אמממ XD יאפ חתול יותר מכלב נכון?אמממממ...מה יותר טעים**חושבת**
D: ארנב יותר מצב נכון?אבל הצב יותר מהיר
פירה או צ'יפס?ציפסססססס
שניצל או המבורגר?המבורגר ירקות או פירות?פירות נכון שאני עושה לך תיאבון?חחח XDג כהה!!: ) אני אוהבת אותך, את יודעת את זה?ואת יודעת שאני יותררר
3>> מאודמאוד! שחור או לבן?שחור לבן או כחול?לבן כחול או תכלת?כחול אולי... איזה תסרוקת של ביל את הכי אוהבת?בכללל חוץ מהפוני הקשיח שהיה לו בהתחלה איזה אלבום של ט"ה את הכי אוהבת?זימר483
נכון שאת זימר?XDDDDD יו יוו חחח LOL ידעתי! מאגניבD: חחח אני עד עכשיו מתלהבת מזהXDD
חסה או מלפפון?חסה כתום או ירוק?כתום דשא או עץ?דשא עץ או שיח?שיח מלון או בננה?בננה אני לא כ"כ אוהבת מלון: ) אני אוהבת פירות! גמאניD:ידעת שפירות ממש [טוב לא עד כדי כך הגזמתיXDD) משמינים

אני שונאת גוייבה, גם את?יאפפפ נכון שגוייבה זה שם מוזר?חחח מאוד>< נכון שאני כבר ממשממש חופרת?XDDD ממש לא אני נהנית
ואת לא רוצה שאני אמשיך?רוצה רוצה
אבל אני אוהבת אותך, אז אני אמשיך בכ"ז! XDD מלא לבבוות XD נכון שנמאס לך מזה שאני אומרת שאני אוהבת אותך?לאא...תמשיכי תמשיכי**חיוך ענקי של מסן** נכון שאת הכי מגניבה?XDDD אמממ.... מסנג'ר או אייסיקיו?מסן מסנג'ר או סקייפ?אין לי סקייפ אני אני חושבת שמסן ביל מתקופת דביליש או ביל של עכשיו?דביליש לא בגלל שהוא היה קטן אז..כי פעם הוא היה יותר מיוחד למרות שגםעכשיו
באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו?אממממ 16 נכון 16?DDDDDDD: הפעם הסתכלתי למטה אבלXDג זה באמת מה שרציתי לכתוב><יקוראת חשבות יפה שכמותך
מואהה נכון שהפאזלים של חנה הם ממשממש קשים?מאודדד אני אפחד מהם לא נסיתי על ההתחלה פחדתיXDD הם כן! חחח נכון שגם את אוהבת קייל XY?אמממ יש לי הוט

כי יש עכשיו ואני חייבת לרוץ לראות!חחחח כוחלם נוטשים אותי לטובת המניאק הזהXDD
אוהבת מאודמאודמאודמאוד! אני לאהובבבבבבבבב ניקול(דיון)שלייי המוון
!