הקורבן

lotem levi

New member
אתן רואות בטלויזיה או מורידות?

אני מורידה..וואוווווווווווו עונה שניה פיצוץ של עונההה

3has3

New member
../images/Emo69.gif שניה? ../images/Emo2.gif

הוווווו כמה פרקים יש בכלל בעונה הראשונה?

גם אני רוצה להשתתף :) וספיר.. כנסי.. חח

אז ככה.. מה נשמע?? אני כמעט לא מכירה אותך.. חוץ מזה שקוראים לך ספיר :) וגם זה משו לא? אז.. בת כמה את? מאיפה? נכון שאת חולה לי על התחת? :/ חחח סתם מאמי.. העייפות העייפות יש לך אייסי? אם כן.. אז תוסיפי אותי-349597602 :) טוב.. אחרי חפירה קצרה.. חחחח אין לי כל כך מה לשאול.. אז.. ביוש

crazysapir

New member
נכנסתי../images/Emo9.gif

אז ככה.. מה נשמע??מעולה ואצלך3> אני כמעט לא מכירה אותך.. חוץ מזה שקוראים לך ספיר :) וגם זה משו לא?חח איך ניחשת
אז.. בת כמה את?14 מאיפה?רחובות ^^ נכון שאת חולה לי על התחת? :/XDDD
חחח סתם מאמי.. העייפות העייפות יש לך אייסי? אממ אל בדיוק כי אני בכלל לא משתמשת בו: ) אם כן.. אז תוסיפי אותי-349597602 :) טוב.. אחרי חפירה קצרה.. חחחח אין לי כל כך מה לשאול.. נוו עוד שאלות
אז.. ביוש 3>>>

Rukia nik

New member
ספיר! ../images/Emo23.gif

מה נשמע? הולכת להיות לך פה חפירה חבל"ז! אז... מה השם משפחה שלך? אוהבת כלבים? וחיות בכללי? חתול יותר מכלב נכון? ארנב יותר מצב נכון? פירה או צ'יפס? שניצל או המבורגר? ירקות או פירות? נכון שאני עושה לך תיאבון? אני אוהבת אותך, את יודעת את זה? מאודמאוד! שחור או לבן? לבן או כחול? כחול או תכלת? איזה תסרוקת של ביל את הכי אוהבת? איזה אלבום של ט"ה את הכי אוהבת? נכון שאת זימר? ידעתי! חסה או מלפפון? כתום או ירוק? דשא או עץ? עץ או שיח? מלון או בננה? אני אוהבת פירות! אני שונאת גוייבה, גם את? נכון שגוייבה זה שם מוזר? נכון שאני כבר ממשממש חופרת? ואת לא רוצה שאני אמשיך? אבל אני אוהבת אותך, אז אני אמשיך בכ"ז! נכון שנמאס לך מזה שאני אומרת שאני אוהבת אותך? נכון שאת הכי מגניבה? מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר או סקייפ? ביל מתקופת דביליש או ביל של עכשיו? באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? נכון 16? נכון שהפאזלים של חנה הם ממשממש קשים? הם כן! נכון שגם את אוהבת קייל XY? כי יש עכשיו ואני חייבת לרוץ לראות! אוהבת מאודמאודמאודמאוד!
!

crazysapir

New member
ניקוליייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה נשמע?מעולה ואצלך סקסית;) הולכת להיות לך פה חפירה חבל"ז! חחחחח תודה שהזהרת
אז... מה השם משפחה שלך?שובלי אוהבת כלבים?אממ את אחים שלי.. בטח
וחיות בכללי?אמממ XD יאפ חתול יותר מכלב נכון?אמממממ...מה יותר טעים**חושבת**
D: ארנב יותר מצב נכון?אבל הצב יותר מהיר
פירה או צ'יפס?ציפסססססס
שניצל או המבורגר?המבורגר ירקות או פירות?פירות נכון שאני עושה לך תיאבון?חחח XDג כהה!!: ) אני אוהבת אותך, את יודעת את זה?ואת יודעת שאני יותררר
3>> מאודמאוד! שחור או לבן?שחור לבן או כחול?לבן כחול או תכלת?כחול אולי... איזה תסרוקת של ביל את הכי אוהבת?בכללל חוץ מהפוני הקשיח שהיה לו בהתחלה איזה אלבום של ט"ה את הכי אוהבת?זימר483
נכון שאת זימר?XDDDDD יו יוו חחח LOL ידעתי! מאגניבD: חחח אני עד עכשיו מתלהבת מזהXDD
חסה או מלפפון?חסה כתום או ירוק?כתום דשא או עץ?דשא עץ או שיח?שיח מלון או בננה?בננה אני לא כ"כ אוהבת מלון: ) אני אוהבת פירות! גמאניD:ידעת שפירות ממש [טוב לא עד כדי כך הגזמתיXDD) משמינים:) אני שונאת גוייבה, גם את?יאפפפ נכון שגוייבה זה שם מוזר?חחח מאוד>< נכון שאני כבר ממשממש חופרת?XDDD ממש לא אני נהנית
ואת לא רוצה שאני אמשיך?רוצה רוצה
אבל אני אוהבת אותך, אז אני אמשיך בכ"ז! XDD מלא לבבוות XD נכון שנמאס לך מזה שאני אומרת שאני אוהבת אותך?לאא...תמשיכי תמשיכי**חיוך ענקי של מסן** נכון שאת הכי מגניבה?XDDD אמממ.... מסנג'ר או אייסיקיו?מסן מסנג'ר או סקייפ?אין לי סקייפ אני אני חושבת שמסן ביל מתקופת דביליש או ביל של עכשיו?דביליש לא בגלל שהוא היה קטן אז..כי פעם הוא היה יותר מיוחד למרות שגםעכשיו
באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו?אממממ 16 נכון 16?DDDDDDD: הפעם הסתכלתי למטה אבלXDג זה באמת מה שרציתי לכתוב><יקוראת חשבות יפה שכמותך
מואהה נכון שהפאזלים של חנה הם ממשממש קשים?מאודדד אני אפחד מהם לא נסיתי על ההתחלה פחדתיXDD הם כן! חחח נכון שגם את אוהבת קייל XY?אמממ יש לי הוט:) כי יש עכשיו ואני חייבת לרוץ לראות!חחחח כוחלם נוטשים אותי לטובת המניאק הזהXDD
אוהבת מאודמאודמאודמאוד! אני לאהובבבבבבבבב ניקול(דיון)שלייי המוון
!

3has3

New member
../images/Emo69.gif סאאאאפיר!

קייל יש גם בהוט וגם ביס!~

crazysapir

New member
היי..עוד שאלות../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif ^^מה גם עם יובל?../images/Emo8.gif

i panic

New member
חי...ספירו'ש קאקי בואי בואי....חח..לא נישמע

טוב.... קיצר נתחיל אץ השם אני יודעת את המישפחה אני יודעתת.. אז הנה שאלות נורמליות איך היה בחופפש? נכון היה כיף איתי? נכון את מתה לעוד חופש כזה איתי ? חי...גם אני....חח. אה..*הספק שאלון לרגע* ספיר לא פגשה אותי 5 ימים משהו כזה ויתגעגעה!! אהמ אהמ ....ספיר...*את אוהבת אותי קשות* יחי.ח..*חוזרת לשאלון* אוקי איך זה לחזור לילימודים ליפני כולם? שמתי לב שאנחנו בקושי מדברות בלימודים...חחחח....... לא משננה.ה. קיצר אממ....איך המורה? תגידי דיקלה הזאת מלמדת אותכם? עם כן...נכון בפיתמות שלה בולטות?: עם סתכלי זה מעניין..חח.. מה חברות שלך אמרו לע התמונתו שהראת להם? תגידי יש לך תא הפלא של טל תביאי לי אותו ? אמ...בנדוד שלך חמוד אמרתי לך ? מה תא רואה בטלויזיה....? אני הפיגמות גירי *למה?! למה?1* אמממ... מה יותר מעדיפה MTV 2 MTV MTV HITS קקיצר תיבחרי... אמ.מ.החלטתי ליראות חברים....מצחיק משעשע אבל לא משהו *אל תהרגי אותי* אוקי ....עם לא היית מכירה תא טוקיו הוטל ולא את פייס דאון והיו משימיעים לך אותם את מי היית בחורת בתור השיר הכי יפה ? חח..שאלה מכשילה הא?! >< אוף אני רוהצ שאלון ארוך..תמיד יוצא קצר..==>>ספיר על תחשבי דברים סוטים אמצ..למה חזרת לפורום? אמ..תחדשי על הנעליים של טוקיו הוטל ?! אממ...מה עוד אני אשאל ?! טוב קיצר אני עפתי ליתקלח סוף סוף..חיח....כוסאמוק עם הקייץ המחורבן הזה..... בי בי אוהבת אותך....ואל תישכחי שיש לי ילדים ממך... חח...><

crazysapir

New member
צועקת: קקי קטןןןן:)../images/Emo23.gif

קיצר נתחיל את השם אני יודעת את המישפחה אני יודעתת.. חח איזה חכמה
אז הנה שאלות נורמליות איך היה בחופפש?מעולה:) נכון היה כיף איתי?קצת
סתם XDD כ"כככ נכון את מתה לעוד חופש כזה איתי ?חחחח מאודדד
חי...גם אני....חח. אה..*הספק שאלון לרגע* ספיר לא פגשה אותי 5 ימים משהו כזה ויתגעגעה!! אהמ אהמ ....ספיר...*את אוהבת אותי קשות* אהמ אהמ יחי.ח..*חוזרת לשאלון* חחח אוקי איך זה לחזור לילימודים ליפני כולם?חרא שמתי לב שאנחנו בקושי מדברות בלימודים...חחחח....... נכוןןןןןןןן
לא משננה.ה. משנה משנה
קיצר אממ....איך המורה?ממממ....היא היא אחלה תגידי דיקלה הזאת מלמדת אותכם?נופפפפפ עם כן...נכון בפיתמות שלה בולטות?:XDD לא שמתי לב עם סתכלי זה מעניין..חח.. אהממ אני יחלסית אלייך לא מסתכלת לאממ מקומות אינטמים של אנשים
מה חברות שלך אמרו לע התמונתו שהראת להם?חחח הם צחקו תגידי יש לך תא הפלא של טל תביאי לי אותו ?אין לי
אמ...בנדוד שלך חמוד אמרתי לך ?חח יאפ...לא התמזל מזלי הוהוא נדודי אייננו יכולה לאנוס אותו בצער רב ויגון מה תא רואה בטלויזיה....?סתם זה בטוח על אמ טי וי אני הפיגמות גירי *למה?! למה?1* חחחD: נדפקת
אמממ... מה יותר מעדיפה MTV 2 MTV MTV HITS אמ טי וי 222 כל השאר סתם ממושכר קקיצר תיבחרי... אמ.מ.החלטתי ליראות חברים....מצחיק משעשע אבל לא משהו *אל תהרגי אותי* הורגת רוצחת!!!זאת פעם אחרונהXDD אוקי ....עם לא היית מכירה תא טוקיו הוטל ולא את פייס דאון והיו משימיעים לך אותם את מי היית בחורת בתור השיר הכי יפה ?אממממ...שאלה קשה אני חושבת שאם נגיד היו משימיעים לי שיר של טוקיו הוטל ואת השיר של פייס דאון הייתי אולי חושבת פאייס דאון ..אבל טוקיו הוטל יותר טוב מדה רד גמפסוויט אפירס חח..שאלה מכשילה הא?! >< XDD מה אני יעשה פאייס דאון זה פשוט שיר גאוני אוף אני רוהצ שאלון ארוך..תמיד יוצא קצר..==>>ספיר על תחשבי דברים סוטים XDDD עלה במוחי כמה וכמה דברים>< אמצ..למה חזרת לפורום?אמממ...ל אמ..תחדשי על הנעליים של טוקיו הוטל ?!תודהההההD::: אממ...מה עוד אני אשאל ?!מממ שאלי שאלות XD והרבה חחח טוב קיצר אני עפתי ליתקלח סוף סוף..חיח....כוסאמוק עם הקייץ המחורבן הזה..... XDDDD יו זה זמכיר לי שגמאני צריכהO:::>< בי בי אוהבת אותך....ואל תישכחי שיש לי ילדים ממך... חח...>< XDDDD הוו אי 3>>> יו טוו

אני רוצה להיצתרף לרשימה ../images/Emo13.gif ../images/Emo192.gif

פעם שלישית שאני אומרת ואת לא מוסיפה אותי

i panic

New member
לפה תשרשרו מי רוצה להיות בקורבן !

למטה שמה תגובה מהירה.... ושרשרו...חח..

למעלה