הקורבן

3has3

New member
../images/Emo69.gif הוו

אממ טוב
תמסרי לה מזל טוב כשיהיה לה יומולדת .. לי** לא משנה XDD

keren eckshtein

New member
חנה'לה :)

מה שלומך ? הכל טוב ? כמה דיסקים יש לך ? של איזה להקות \ זמרים ? את אוהבת דיסקים ? מה הלהקה האהובה עלייך ( אחת בלבד ) ? תנין זה החיה האהובה עלייך ? האם צבעת אי פעם את שערך או עשית גוונים ? את מי את הכי אוהבת בטוקיו הוטל ? האם אני מעצבנת ? האם לקח לך 3 + לעצב את הבלוג שלך ? האם השאלות שלי מטומטמות ? האם את רעבה ? האם את אוהבת פיצה ? האם את רוצה עכשיו פיצה ?
האם את אוהבת אותי ? האם את שונאת אותי ? האם יש לך פירסניג או משהו כזה ? בהההההההההי

3has3

New member
../images/Emo69.gif עונה ../images/Emo9.gif

מה שלומך ? בסדר, מה איתך? הכל טוב ? יאפ כמה דיסקים יש לך ? הרבה D: של איזה להקות \ זמרים ? פוב, פאניק, טוקיו כאלה
גרין דיי DDD: את אוהבת דיסקים ? יאפ מה הלהקה האהובה עלייך ( אחת בלבד ) ? פוב *מובך של מסן* תנין זה החיה האהובה עלייך ? XDDDDDDD לא! אבל אני תנין! האם צבעת אי פעם את שערך או עשית גוונים ? לא את מי את הכי אוהבת בטוקיו הוטל ? טום וגוסטב
האם אני מעצבנת ? לא
האם לקח לך 3 + לעצב את הבלוג שלך ? 3 מה? האם השאלות שלי מטומטמות ? חח לא האם את רעבה ? לא האם את אוהבת פיצה ? כן
האם את רוצה עכשיו פיצה ? פיצה הייתה הארוחת צהריים שלי! ולא הצלחת XDD האם את אוהבת אותי ? יאפ
האם את שונאת אותי ? O: האם יש לך פירסניג או משהו כזה ? אמן
בהההההההההי ביי ביי

tissue

New member
חאאאאאאאאאאאאאאאאאאנה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היי
מה נשמע? הכל טוב? יופי
כן/לא את יודעת שאת שקסית ? את יודעת שאני אוהבת אותך כל כך ? את באה למפגש? את תעדכני את המייספייס שלך? את תעזרי לי לעצב בלוג? את תעשי אותי? XDDDD אוהבת/שונאת ישרא-בלוג - מייספייס - אותך - את חאאאאאאאן - את תאאאאאאאאמר - טוקיו הוטל - פאקצות - פאן גירלס XDDD - ערסים - אותי XDDDD (בטח שונאת P: ) - פו"ב - מכ"ר - מוזיקה - פורומים - אימואים - מורים - לימודים - יש/אין אולסטאר- ואנס- אחים- אחיות- חיות בבית- מחשב- טלוויזיה- אממ, זהו
זה מה שעולה לי בראש DDDDDDDD: אוהבת אותך
|מאוב|

3has3

New member
../images/Emo69.gif עונה ../images/Emo9.gif

היי
היי
מה נשמע? מעולה. חוץ משני דברים מציקים וגדולים XDD הכל טוב? לא הכי
מציקים לי פה XDD יופי כן/לא את יודעת שאת שקסית ? לא את יודעת שאני אוהבת אותך כל כך ? כן
את באה למפגש? בארור! אחרת איך אני אחגוג לך יומולדת? O: את תעדכני את המייספייס שלך? בטח
את תעזרי לי לעצב בלוג? בארור! את תעשי אותי? XDDDD בטח
אוהבת/שונאת ישרא-בלוג - אוהבת מייספייס - אוהבת אותך - שונאת את חאאאאאאאן - אוהבת
את תאאאאאאאאמר -אוהבת
טוקיו הוטל -
פאקצות - XDDDDDDDDDDD בטח שאני אוהבת DD: פאן גירלס XDDD - את יודעת DDD: שונאת, שונאת, שונאת! בעיקר את אלו שתקועות לי במסן וכל שניה כותבות לי:"את באה למפגש של טוקיו הוטל וטום בעלי?" ואני כזה:"הלוואי ולא
" ערסים - XDDDD שונאת שונאת שונאת
אותי XDDDD (בטח שונאת P: ) - אוהבתתת
פו"ב - אעאעאע מכ"ר - לא הכי
מוזיקה -
פורומים -
רק בגלל זה אני פה אימואים - אעאעאעאעאעאע מורים -
לימודים -
יש/אין אולסטאר- יש ואנס- יש אחים- אין אחיות- יש חיות בבית- יש מחשב- יש טלוויזיה- יש אממ, זהו זה מה שעולה לי בראש DDDDDDDD:
DDDDDDDDDDDD: אוהבת אותך
גם אני אותך

tissue

New member
33333333333333333333333>

יאאאי (:) את תעשי אותי ואת אוהבת אותי DDDDDDDDDDD: יאאאי
איזה חיות יש לך בבית ? O:

3has3

New member
../images/Emo69.gif אממ כלב ו-13 אקווריומים?

333333333333333333333333333333333333333>

tissue

New member
כלב? אמאאאאאאאאאאאא !!! OOOOOOO:

אבל דגים זה בסדר DDD: לי היו דגים P: 33333333333333333333333>

3has3

New member
../images/Emo69.gif כלב? אמא?XDDD

33333333333333333333> הוא כזה חמוד!

tissue

New member
חחחח XDD לא ..

יש לי ב-21.8 P: אבל זה קרוב XDDD ואני חוגגת עם חברים ב-17 אז זה עוד יותר קרוב DDDDD: ומזל טוב לך , למפגש .. (:)

3has3

New member
../images/Emo69.gif ואת חוגגת עם חנה ב-15

וזה גם קרוב
ןככה שכחת אותי?

tissue

New member
אבלאבלאבל זה מסיבת הפתעה ;;

אני לא אמורה לדעת מזה ;; אל תדאגי - לא שכחתי !!!
ואני חוגגת עם חאאאאאאאאאנה ב-15 !!!!!!

3has3

New member
יש לה כמה ימים אחרי

ב-21.. אבל אנחנו חוגגות לה ב-15

יאיי שותפה ליומולדת!!

פאק זה המשתמש של דוד שלי!! אני דניאל סורי חח אני לא במחשב שלי...;) אין לי תמונות :(

3has3

New member
../images/Emo69.gif למה שותפה?

אין לה יומולדת ב-15
אנחנו סתם באמצע המפגש נלך לחגוג לה ואולי אולי נחזור

../images/Emo191.gif חאאאנ'לה! עכשיו אני אפוצץ אותך!

היייייי!! מה קוריי? את יודעת שאני אוהבת אותך? נכון שאני צומי? פאק אני צומי >< מה מתנגן לך כעת במחשב? מה הוא השיר הראשון בפליי-ליסט שלך? מה השיר אהוב עלייך? עשית שיעורי בית החופש? יש לך בכלל? עברת על חוברת ערבית? כי אני לא, ושנה הבאה אני אהיה מאחור :( גם את שונאת ערבית? מה השתיה האהובה עלייך? והמאכל האהוב עלייך? והדיסק? והלהקה? והחפץ? והצבע? בנות אהובות מהפורום: באיזה פורומים את נמצאת? וקומונות? זייהו... אני אוהבת אותך !

3has3

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo9.gif עונה לתאאאמר ../images/Emo99.gif ../images/Emo3.gif

היייייי!! היי (L)
מה קוריי? XDDD לא רוצה לענות על מה קוריי XDD בסדר, מה איתך? את יודעת שאני אוהבת אותך?
נכון שאני צומי? לא את לא
פאק אני צומי >< שיט
לא סתם. את לא
מה מתנגן לך כעת במחשב? כלום
מישהי נכנסה למסנ
מה הוא השיר הראשון בפליי-ליסט שלך? אממ אין לי פלייליסט מסודר... כל פעם אני מדליקה לי להקה/דיסק אחר
מה השיר אהוב עלייך? הווו יותר מידי
עשית שיעורי בית החופש? לא היו לי
יש לך בכלל? לא XDD עברת על חוברת ערבית? לא
כי אני לא, ושנה הבאה אני אהיה מאחור :(
אני אעזור לך
גם את שונאת ערבית? לא ממש
מה השתיה האהובה עלייך? מים, ענבים
והמאכל האהוב עלייך? פיצה
והדיסק? פאניק/כל הפובים שלי
והלהקה? פוב והחפץ? הצלחת! היא כל כך טעימה
XDD והצבע? כתום בנות אהובות מהפורום: לא נעים לי
כי אז יגידו לי:"למה אני בסוף?" כי שכחתי XDD
אותך אני אוהבת
באיזה פורומים את נמצאת? פוב ופה
וקומונות? טוקיו הוטל זייהו... אני אוהבת אותך !
גם אני אותך!

למעלה