HELPPPPPPPPP

שאלה

מתי הפרק האחרון של העונה הראשונה ישודר בג'טיקס? ומתי הפרק הראשון של העונה השנייה ישודר בג'טיקס?

www.floricienta-il.tk תחרות סוף עונ

כולם כנסו עכשיו לאתר והרשמו!! בעוד מס' ימים תתקיים באתר תחרות סוף עונה שבסופה תוכלו לזכות בדיסק ב=ל=ע=ד=י של העונה השנייה! הוא כולל חוברת בלעדית ובונוסים מיוחדים!! *הדיסק אינו הדיסק שיימכר שנה הבאה בחנויות ככה שהוא יוכל להיות רק לכם!!* מהרו להרשם ושיהיה לכולם- ב=ה=צ=ל=ח=ה=!

SnoopDog21

New member
לכולם כנסו בקשההה

כנסו דרגו את האתר שלי הוא נכנס לתחרות האתרים אני משקיעהה בקשההה דרגו כתובת האתר: floricienta1.girlz.co.il אוהבת מנהלת האתר לידרו'ש

../images/Emo173.gifבקשה דחופה!

למישהו יש תמונות של פלורנסיה שהיא עומדת ישר, כאילו עם הפנים קדימה?

הפרק האחרון - ב - 14 ליוני בשעה

19:00 בערב. הפרק שלפני אחרון ישודר בשעה 18:00 אחר הצהריים באותו היום. בימים ראשון ושני שלפני ה- 14 ליוני, ישודרו פרקים נבחרים מתוך העונה. הפרק הראשון בעונה השנייה ישודר בסביבות החודשים ספטמבר - אוקטובר, אין עדיין תאריך מדוייק. לתקצירי הפרקים האחרונים אתה מוזמן להיכנס לכאן.

inbalz4

New member
לאתר הישראלי

אתם מוסיפים אותי ללניקים ? ואם אתם בודקים אם אני נכנסת אל תורדו על זה נקודות יש לי מבחני סוף שנה פול עומס

camila4ever

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש ל-floricienta.co.il

יש לי שאלה, למה אתם יותר לא שמים סרטונים מהעונה ה-2?!? בעונה הראשונה שמתם הרבה, ועכשיו אתם בכלל לא שמים! תודה, קמי..

יש ברשותנו טונות, אבל טונות,

של קטעי וידיאו מן העונה השנייה. למרבה הצער (או השמחה?), יש המון גולשים באתר, וכשיש יותר מידי הורדות, במיוחד קטעי וידיאו- השרת פשוט קורס, נהיה איטי וכו'. אנו מחכים למומנטום המסויים, שיגיע, להערכתנו - ב - 15 ליוני.

camila4ever

New member
חיחיי אוקיי.... איזה כיך לך שיש מיל

יון סרטונים... ראיתי אולי איזה 4 מהעונה ה-2.. את העונה הראשונה ידעתי בעל פה כי ראיתי בארגנטינה אבל את זו לא:(

מההה היית בארגנטינה?!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

בארץץץ המושלמתתת הזאתתת?!?!!??!?!?!
אאאאאאאאאאאאאא איזההה כיףףףף לךךךך
מה רגע גרת שם?! או שהלכת רק לחופשה?!

camila4ever

New member
חח לא.. המשחה שלי שם... אז

כל החופש ראיתי, ובימים שלא, הם שלחו לי את הפרק במייל :)

yaki123

New member
יששש בראשון ושני אני יהיה בטבריההה

וישודרו הפרקים הנבחרים.. העיקר לא פרקים שאני יפסידדד

../images/Emo34.gifנ"ש- חח איזה מצחיק עם ירדן

המנהלת.. אני קורא פה בפורום כבר איזה 3 חודשים וכותב מדי פעם אבל ירדן רושמת הודעה פעם בשנה! עשיתי לפני 5 דק' חיפוש מתקדם לפי הכינוי שלה מתאריך 1/4 עד אתמול 1/6.. לראות כמה הודעות היא רשמה בחודשיים האחרונים וספרתי 12 הודעות
היא בכלל אף פעם לא מסדרת ת'פורום סתם רציתי לשתף אתכם- לא שאכפת לי

למעלה