AYUDEN MEEE

אנשים אני חייבת רגע עזרה.....

מישהו יודע על איזה קבוצה של בנות הם קראות לעצמם צ'יקיטיטס משו שהם הפורום הרישמי של קוקו או משו כזה כי כשדיברתי איתם הם אמרו לי משו שהם קשורות לפה ואני לא מצליחה למצוא אותם אז עם מישהו יודע בקשה תעזרו לי!!!

chica verde

New member
היום קוקו באקזיט כנסוו דחוףףף

מישהו יכול להקליט ולהעלות את זה לפה?? בבקשהההה זה חשובבבבבבבבב תודהההה

pkur

New member
מתי זה היה?? מה היה שם??

היי אנשושים! תקשיבו יש לי שאלה...ראיתי באחד האתרים תמונה של פלור ופדה,פלור החזיקה תינוק ופדה ישב לידה כזה...מתי זה היה? באיזה פרק בערך? מה הלך שם???? כאילו,מי זה התינוק הזה? תספרו לי בקשה מה הלך שם...אני רואה בערוץ 22,וזה ממש מסקרן אותי...

שאלה בקשר לאמור מיו...

כן זה לא כ"כ קשור אבל לא היה לי איפה לשאול... למישהו יש את הפרקהראשון של אמור מיו? אבל לא דרך קוויקטיימ כמו שהיה באתר יאיר-כריס? תודה... :)

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifאת מתכוונת לצ'יקאס ורדס

ואין לי מושג איפה אפשר למצוא אותן

201002

New member
כנסי!!

אני לא יכולה להעלות,כי אין לי כרטיס טלויזיה,אבל אל תדאגי כי היום בערב או מחר הקטע הזה יהיה באתר של אקזיט בתפוז...אחרי כל תוכנית,מפרסמים קטעי וידאו מהתוכנית,ורוב הסיכויים שהקטע עם קוקו יהיה ביניהם היום...

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifהתינוק.../images/Emo58.gif

לפלור היה בהתחלה רומן" עם פקונדו..הוא חיזר אחריה כאילו ובעצם הייתה לו אישה בהריון..כשהאישה גילתה היא באה לבית ובדיוק היא ילדה...אז פלור ופדה עזרו לה לילד והם הסנדקים של התינוק..וקראו לתינוק גם על שמם.

מה התינק הזה שקראו לו

פלורנסיו פדריקו? מסכן.... שמתם לב שלא הודיעו למרסדס שפדריקו מת!? כאילו...בכל זאת,פדריקו היה סנדק של התינוק....קצת כבוד לא?!

camfels

New member
פלופה חח התינוק הכי מכוער שקיים!

חחחח אני מתה על תינוקים אבל פלופה שהיה קטן היה מכוער!! מזה תינוק קירח אם גבות ג'נג'יות?!?חחח בעעע לפחות שהוא גדל הוא נהיה מתוקיז!

אולי התינוק של אשתו של ההוא../images/Emo118.gif

קראו לו פקונדו נראה לי קראו לתינוק פדריקו פלורנסיו נראה לי
חאמוד

Love benjosh

New member
../images/Emo34.gifנ"ש חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

כנסו לפה ותרדו עד לתמונה.. נדיה מעשנת

../images/Emo181.gif../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

זאת תמונה ישנה מתוך הפוטולוג שלה.. אני חושב שזה בשביל התמונה,בשביל הפוזה..אבל אין לדעת.

למעלה