נגמר החלום

ginger5

New member
../images/Emo14.gifנגמר החלום

אז הייתי שם. אחרי טיפול סוער (לפרוסקופיה במסגרת זיפט שבה התגלה אנדו חמור ולכן בוצעה החזרה רגילה של 5 עוברים) ויאוש גמור מהטיפולים (8 הפריות+4 מוקפאים) קיבלתי את התשובה החיובית. מאחר והבטא היתה מאד נמוכה השתדלתי לא לצפות יותר מדי ולשמוח שלפחות קרה הריון כימי. אבל הזמן עבר, הבטות התחילו לטוס לשמים, ראינו שק הריון קטן ואח"כ שק הריון יותר גדול עם שק חלמון בתוכו. אפילו התחילו קצת בחילות ואני התחלתי לעכל. אני בהריון! הייתי על פסגת העולם וכמו שטיפסתי עליה במהירות כך הייתה ההתרסקות. כשראיתי את הפנים של הרופא באולטרסאונד וכששמעתי שהוא אומר שאין לו בשורות טובות רציתי להיעלם. להתעורר מהסיוט. הרופא אומר שהחצי המלא של הכוס הוא לפחות שהנה אם עשיתי את זה פעם אחת אני יכולה לעשות את זה שוב אבל החלל שנוצר וכאב הלב הם ענקיים. איך ממשיכים? בטיפול האחרון כבר השלמנו עם זה שהריון לא יהיה וקיבלנו החלטה להתחיל מסלול אימוץ מחו"ל אבל עכשיו הכל התערער והתהפך. הבשורה עוד די טריה ואני עוד לא ממש חושבת צלול. מניחה שעוד כמה ימים אוכל לאסוף את עצמי ולהתחיל לחשוב על ההמשך. כרגע הפסקתי את התמיכה ואני מצפה לדימום שיגיע בתקוה שההריון יפול לבד ללא התערבות. האם עליי לצפות לדימום כבד? כאבים? מה משך הדימום? מצטערת על ההודעה הארוכה. הייתי חייבת לשפוך.

s h i r a 3 0

New member
ג'ינג'ר היקרה. קיוויתי יחד אתך.

מאוד מאוד עצוב לשמוע.אין מה לומר אלא לתת המון חיבוקים.
וקחי את הזמן שלך להתאוששות. אולי לאור העובדה שהריון נקלט והוא נקלט גם אם לא המשיך - יהיו לרופא הצעות נוספות. אני מקווה.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gifאין מילים שיכולות להביע

אבל באמת יש כאן איזה שהוא צד חיובי ואני בטוחה שאחרי שתאספי את השברים והכוחות את גם תוכלי לראות את הצד הזה. מאחלת לך להיות שם שוב באותו מקום משמח עם שק הריון בריא ודופק מהר מהר.

חן123

New member
הייתי שם

מכירה את הכאב המרסק הזה. אין לי עצות מעשיות, חוץ מאשר להרשות לעצמך להפתרק. אם זה מעודד אותך, זה לא אומר כלום על העתיד. אני היום חובקת בן מקסים, שנולד לי מההריון השני. עצובה איתך מאוד מאוד חן

ריקי בש

New member
גם אני הייתי שם- פ ע מ י י ם !!!

כן, ההתרסקות בלתי ניתנת לעיכול. גם אני שמעתי מהרופאים שזה טוב שזה אומר שאני נקלטת וזה סימן טוב- אבל תסלחו לי אם אומר שבאותו זמן זה לא ממש ניחם אותי- שום דבר לא יכול לנחם במצב כזה. בפעם הראשונה איכשהו מנסים להתנחם ולחשוב על הצדדים ה"חיוביים" כביכול- שעדיף לסיים את זה מוקדם וגם חלילה לא ללדת ילד לא בריא וכאלה, אבל בפעם השניה זה כבר ממש מרגיז. אבל אין מצב- חייבים להמשיך ועובדה שכעת אני בטיפול שלישי (או לקראתו, כי הדיכוי שנוסה עליי לא דיכא אותי מספיק אז הלך החודש). עם כל הקשיים והעצבות וכל שאר הרגשות שכרוכים בעניין- חייבים להמשיך ולא להתייאש וגם אני הגעתי למסקנה זו מהר מאוד אחרי תקופת ההתאוששות בה לקחתי פסק זמן. בהצלחה ורק בשורות טובות בדרך שלפנינו.

סביון1

New member
כמה כואב לשמוע כאלה בשורות

כל כך מזדהה וכל כך יודעת שאין לי כרגע שום דרך להקל עלייך. עם ההפלה הפיזית, מגיעה גם הנפילה הנפשית מפסגת העולם לתחתית, ורק כשמגיעים למטה, לשיא הדכאון, אפשר לנוח רגע, שם בתחתית ואחר כך להתחיל לטפס שוב... בקשר לדימום - מן הסתם זה משתנה מאחת לשניה, ותלוי גם בגיל ההריון. אצלי היו כאבים קצת יותר חזקים מאשר במחזור רגיל אבל אני לא דוגמא, כי מחזור רגיל כמעט ולא כואב לי בכלל. מקוה מאד שתעברי את זה בכמה שפחות סבל, פיזי ונפשי, ושמהאפילה הגדולה תגיעי לבסוף לאור גדול.

שרון321

New member
כל כך עצוב

אני מחכה להודעה שלך כבר שבוע. קיויתי שכבר עברת לפורום השכן. אין מילים, רק המון צער. באמת. הסיפור שלך כל כך נגע לליבי. למרות תהומות העצב והשחיקה היתה פה איזשהי פריצת דרך, בכל זאת הייתה השתרשות. האם אפשר להתחיל מסלול אימוץ ולהמשיך לנסות? מתפללת בשבילך מכל הלב. תהיי חזקה.

סביון1

New member
בטח שאפשר

באימוץ בארץ, דרך השרות למען הילד, התור שלך מתחיל מהיום בו הגשת לשרות את טפסי הבקשה לאימוץ ממולאים וחתומים. אם בשעה טובה הרית וילדת, התור מתחיל מהתחלה. אבל לנסות במקביל תמיד אפשר. באימוץ מחו"ל גם אין את הקטע של התור, ובטח שזה לא עניינו של אף אחד אם את ממשיכה לנסות הפריות או לא.

גולה1

New member
אוי!!! אין לי מספיק ניחומים

ומילים כדי להביע את ניחומיי אליו. עד שסוף סוף זה נקלט! כל כך חבל. אבל באמת כדי לראות את הכוס המלא שסוף סוף נקלטת אז זה סימן שהכל בסדר ואת קלטתי גם בעתיד. מקווה שתחזרי לעצמך מהר ומאוד ותמשיכי את הטיפולים. בהצלחה.

ליזט2

New member
מתוקה מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

ממש בוכה איתך ולא יודעת מה לומר.... תהיי בטוחה שזה יגיע אלייך מהר משתצפי הוכחות כבר יש בפעם הבאה זה יצליח הלווואאאיייי!!!!! תהיי חזקה יהיה בסדר שהזמן יטיב עימך תרגישי טוב ותנוחי שולחת לך המון המון

ריקי בש

New member
אופטימיות

אני משתדלת מאוד להיות אופטימית אבל כנראה שלא מספיק- טוב, אנחנו לא ממש אובייקטיביות, אבל אני תמיד שמחה לקבל מנה נוספת של אופטימיות- זה לא יכול להזיק. בהצלחה!

d2b2

New member
תנסי להיות חזקה וכמו שהרופא אומר

אם הצליח הפעם יכול להצליח שוב ... ובמהרה בימינו!!!

GALAULI

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gifנשמה.............

אוי ג'נג'ר היקרה שנתנה לי כ"כ הרבה תקווה ואופטימיות במהלך השבת הזו....(הייתי עם בטא 13)...ואת הראית לי שזה יכול להצליח!! אני בוכה עכשיו איתך ....והכאב הזה שאני חשה עבורך כ"כ חזק חדש לי.. ! גי'נגר יקרה הרבה מילים לא יעבירו לך את הכאב ולכן רק אומר חיזקי ואימצי ואל תאבדי את האופטימיות והאמונה זה יגיע פעם הבאה או אחריה ....עכשיו הגוף שלך כבר מוכן ומחושל יותר!!! אני אתפלל עבורך נשיקות חמות וחיבוקים מנחמים שלך גלי. (אני עליתי קצת עם הבטא אבל כמו שאת יודעת לאט לאט כלום לא בטוח עד ש....)

אפרסקה

New member
ג'ינג'ר יקרה כל כך עצוב לי לשמוע

מצטערת בשבילך, זה כל כך כואב וכל כך מקומם. אני יודעת שכרגע זה בטח לא ינחם אותך אבל אסור לשכוח! מכיוון ש"עשית זאת" פעם אחת" בוודאי תצליחי גם פעם שניה! מאחלת לך התאוששות מהירה. מכל הלב, אפרסקה.

אוי עצוב כ"כ מכירה את ההרגשה..

הייתי שם באותה נקודה גם בהפריה ראשונה וגם ברביעית אך הייתי צריכה לעשות גרידה לצערי מקוה שתתאוששי מהר ומאחלת לך רק טוב ורק אושר
יונית

mavim

New member
זה כואב ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

לצערי כ"כ מכירה ומצטערת שאת חווה את המצב הזה. אני איתך ושולחת לך חיבוקים
וחיזוקים, חייבים להמשיך אומרים שהחלום הופך למציאות ביום מן הימים מאחלת לך אושר והצלחה

למעלה