משחק!!!

Dark Force

New member
אישה ../images/Emo56.gif|פגרה|

סליחה, אבל את בעצמך לא נראית לי כחלק מהפורום. כשאת פותחת משחק, עם אנשי הפורום תבחרי משחק מעניין, ולא סתם שטותי. מה אנחנו מתחזים. תרשמי את כל חברי הפורום, ולא את הילדים שרושמים הודעה אחת ועפים מפה. וזה לא מכליל את כולם. ד"א מי את?

ירדנדן

New member
אנשים!

יש מלא ילדים שלא בחרתם!אתם תמיד רוצים רק את אותם ילדים!!!!!!!! לדוגמא: אני!(ירדנדן) דקלה לירז ועוד מלא ילדים! אז יאללה לבחור גם אותם!

גלושש

New member
אתם כבר יודעים איזה יום זה יהיה?

כי בטח אני יהיה בחו"ל ואני לא יוכל לראות
מחר אני טסה
כמה חיכיתי לזה..

הנותרים!../images/Emo14.gif

חולה על אפרת ונירו UNUSUAL GIRL אחת בטרוף S A N S H I N E butterfly of wind פצפוץ בת חן3 SAPAPA טלטול השבלולה 2 ברוך השמש הכל ליגה קסניה המאמי TZLIL SUGAR GIRL mifi שמש את ליגה JBENJA EL PERFECTA פירבולירה מורינוש המקורית JENNY LOPEZ HADAROSH CRYPTIC NINA moton adidush123 גלושש טלטל היחידה דורינוש הנסיכה לירז היחידה וכל מי ששכחתי ירשום את עצמו! אני מאוד מצתערת שזה יוצא כך אבל יש מעל 100 אנשים בפורום וזה קשה לרשום את כולם ולמצוא את כולם...תודה על הבנתכם!

שכחתם את gulil../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איך שכחתם את החבר בכוסון שלי!? גררררררר
תוסיפו אותה אני רוצה להיות גל!!=)

אנשים!!!!!! ../images/Emo14.gif

תקשיבו !!!! זה קשה לזכור את כולם וזה קשה למצוא את כולם וזה קשה לרשום את כולם ! בבקשה תיתחשבו! אם אינכם מצאים מישהו ברשימה תגידו שהוא חסר ואני יוסיף אותו לרשימה שלי! תוכלו גם לבחור בו כמו כן אם האדם שרוצה לבחור חסר פשוט שיגיד: אני חסר\ה ברשימה! אני רוצה להיות.... תודה על ההבנה!

gulil

New member
חחחחחחחח שריתוש איזה מתוקה../images/Emo99.gif

את כזאת מאמי אני מתה ממך
חחחח אני נקרעת פה
מתה עליך

חח מתה עליך יותר...../images/Emo25.gif

אם כבר נכנסנו חזק לקטע של החבר שלי אז אני חושבת שנמציא לך כינוי...כאילו כמו נושנושון...חמודון...כל מיני כאלה של הזוגות המגעילים האלה...חחחחח מה אומרת ??

למעלה