מה לעשות?

ענבלי10

New member
../images/Emo14.gifמה לעשות?

היה לי חבר למשך חמישה חודשים.לפני שלושה חודשים נפרדתי ממנו כי הפסקתי לאהוב אותו.לפני חודש חזרנו להיות בקשר טלפוני שהוביל לפגישות שהובילו לסקס.הוא עדיין מאוהב בי,אני לא מאוהבת בו.דיברנו על משמעות היחסים ביננו והבהרתי לו שאני לא רוצה שנחזור להיות חברים.אני לא רוצה לפגוע בו האם כדאי לנתק את הקשר?

שאלה..

לא שחס וחלילה יש לי נסיון ...(למי שכבר מכיר את הסיפור שלי..) אבל.. את נמשכת אליו מינית? הסקס כייף איתו? זה מילא. מצד שני את יכולה להגיד לעצמך - שאם זה לא הדדי...זה לא זה.

כן !!!

חד וחלק - לחתוך. הייתי בסרט הזה לצערי פעם - בעצם בסרט טיפה אחר. היא התקשרה מדי פעם - אבל הבהירה שהיא לא מעוניינת ביותר מידידות ואף אמרה שהיא לא אוהבת אותי. ביקשתי מאות פעמים שתפסיק להתקשר (כל פעם שהיא התקשרה זה נגמר לא טוב מבחינתי - מעלה זיכרונות מהעבר...). זה לא ממש עזר לי. בדיעבד - אם היא לא הייתה מתקשרת והיינו מנתקים קשר ישר - היה לי הרבה יותר קל לעבור הלאה (לקח לי כמה חודשיים להמשיך). במילים אחרות - את צריכה להבין שכל זמן שאת איתו את פוגעת בו גם אם זה סקס - באותו רגע אולי טוב לו - אבל כשאת לא נימצאת שם - תאמיני לי, הוא מתחרט שבכלל עשה את מה שעשה. לא לכולנו יש את היכולת לשלוט ביצרים שלנו - ודבר מוביל לדבר, אבל בגדול, זה גרוע...

היא צריכה להחליט בשביל שניהם?

היא בסדר עם הקשר הזה. היא צריכה להחליט בשבילו ולנתק קשר איתו כי אולי זה לא טוב בשבילו? ענבלי, אני חושבת שאת צריכה להחליט בשביל עצמך אם טוב לך עם הקשר הזה, ולתת לו להחליט מה טוב בשבילו. אמרת לו איך את מרגישה. עכשיו זה כבר לשיקולו. הוא היחיד שיגדיר את טובתו. לדעתי. בהצלחה

ענבלי

אם אינך רוצה לפגוע בו נתקי את הקשר. אבל השאלה שלי היא איך את מרגישה בכל זה? לך טוב הקשר? זה הדבר היותר חשוב שעלייך לשאול את עצמך. מעבר לכך דעי כי כל עוד את נשארת איתו בקשר גם אם הבהרת לו, הוא תמיד יחשוב שניתן להחזיר את הגלגל.

למעלה