לבד לי

2ודדה

New member
../images/Emo14.gif לבד לי

אני במערכת יחסים כבר מעל שנה גרים יחד אבל כל כך לבד לי! אני מכירה את הלבד של להיות לבד, בלי בן זוג.. אבל הלבד של הכאילו ביחד כואב יותר. אני אוהבת אבל כמהה למגע, ליחס, לפינוק.. לביחד! אני לא יודעת מה לעשות להישאר.. או ללכת.. להמשיך בחיפוש אחרי האושר.. בינתיים אני מאוכזבת כואבת ולבד!

30oldy

New member
ללכת ומהר........

תסלחי לי על הנחרצות אבל אתם עדיין לא נשואים עדיין לא חווים מקצת מהבעיות והקשיים של זוגות נשואים ואת כבר בודדה. אין לך מה לעשות שם. תארזי את חפצייך ותמשיכי הלאה. אל תכניסי את עצמיך למצב שלא תדעי אח"כ איך לצאת ממנו. האמיני לי זה הכל מניסיון. האושר קיים ואני בטוחה שהוא מחכה לך מעבר לפינה להרגיש בודדה זה לא אושר. לערוג לחיבוק ליחס לפינוק זה לא אושר. אומנם את לא לבד אבל הבדידות עם בן זוג גרועה יותר מלהיות לבד. הלבד הוא מפחיד אבל אפשר להתיחס אליו כאל נקודת התחלה של משהו חדש. אני חיה את הבדידות אני חיה את הרצון בחיבוק או פינוק אני חיה את החלום של להיות ביחד ולחוות רגעים מרגשים ואין לי את זה. הבדידות והשקט כשהוא לידי גרועים הרבה מאשר אילו הייתי לבד. ואולי לא? לא יודעת אני רק יודעת לגבייך: לכיייייייי נוסי על נפשך מצאי את האושר שלך עם אחר. מצטערת אם הגזמתי כך אני מרגישה.

seeyou

New member
בחיפוש אחרי האושר..../images/Emo140.gif

Remember the five simple rules to be happy: 1. Free your heart from hatred. 2. Free your mind from worries. 3. Live simply. 4. Give more. 5. Expect less. You can't make someone love you, all you can do is be someone who can be loved, the rest is up to the person to realize your worth. It's better to lose your pride to the one you love, than to lose the one you love because of pride. or finding fault with those we already love, when instead we should be perfecting the love we give. Never abandon an old friend. You will never find one who can take his place. Friendship is like wine, it gets better as it grows older. We spend too much time looking for the right person to love

Bavmorda

New member
שלום לך....

לצערי אני יכולה להבין מה עובר עלייך... אולי קצת שונה, כי אני נשואה +2, אבל בהחלט מבינה לליבך (ואני לא סתם כאן בפורום הזה כי טעיתי בסיבוב, אם את מבינה למה אני מתכוונת....) חמודה, רוצה עצה קצרה ועניינית
- המשיכי הלאה
המערכת בה את נמצאת אינה בשבילך. אם היא הייתה מתאימה לא היית מרגישה לבד. אם היית מקבלת את הפינוק לו את כמהה לא היית מבקשת אותו. כן
המשיכי הלאה וחפשי את האושר, כי הוא לא נמצא איתך עכשיו. הוא לא ליידך ואותו בחור לא יעשה אותך מאושרת. אולי מישהי אחרת כן אבל לא אותך. אל תחשבי על זה יותר מידי. היי החלטית. תיהיי "אגואיסטית" ולכי על שלך. אני לא יודעת רק איך ליעץ לך לסיים את מערכת היחסים הזו, זה כבר תלוי באופייכם ובצורת החיים שלכם ביחד.
בהצלחה

seeyou

New member
לצערי -לא כולם יודעים מה שרוצים!

It isn't what you have, or who you are, or where you are, or what you are doing that makes you happy or unhappy. It is what you think about. Dale Carnegie

אל תוותרי על מה שחשוב לך

מגע, יחס, פנוק - ביחד. אשאל רק שאלה אחת. האם את מנסה להעניק לו מכל אלו והוא נרתע ונסגר? או שמא את יושבת ובוחנת אותו לפי מה שיעניק לך? כי אם לא ניסית לתת, להתקרב, לנגוע ולפנק, אולי הוא נשאר סגור ולא נפתח אליך למרות שיתכן שהיה רוצה באותם הדברים בדיוק. תמיד תוכלי ללכת לחפש את החסר במקום אחר, השאלה היא אם ברור לך שממנו לא תקבלי זאת? האם את יכולה לפתוח לו דלת (שאת רואה כפתוחה והוא אולי רואה כסגורה) להתקרב, להפתח ולהעניק. כאמור, אל תוותרי על החשוב לך, אבל תודאי שאת מצידך עשית הכל כדי לאפשר לו להעניק לך. בהצלחה בכל אשר תבחרי ללכת.

ניקולי

New member
כתבתי לך

ואכתוב לך שוב. הרי את יודעת שאינך מאושרת. ובמקרה הזה אולי באמת שתהיה לבד בלי הבן זוג (הנ"ל).. בטוחה אני כי תוכלי למצוא לך אהבה אחרת, שידע להעניק,לתת,ולפנק. שנה וקצת זה מספיק זמן בכדי להרגיש בודדה במערכת יחסים..הגיע הזמן ללכת.

מאי 39

New member
את הרי במילא לבד אז ממה את מפחדת

זה לא ילך והשתפר אלה רק יחמיר אם אחרי שיחה אבל באמת מעמיקה שבו את מדגישה שלא טוב לך עם הלבד הזה ואין התייחסות או אכפתיות או רצון של הצד השני לשפר עזבי את לא תהיי יותר לבד ממה שאת כבר וזה רק יכאב פחות כי לא תהיי מוגבלת בלנסות ליצור קשרים חדשים ומה אם לא היותר מפחיד בלהפרד מהפחד להיות לבד בהצלחה תדאגי לעצמך

המים בנחל וגדותיו

אם אני חושש להירטב מממימי הנחל, כשאני כבר עד צווארי במימיו, הרי הדברי האלמנטרי והמיידי הוא לצאת מן המים, לעלות על אחת מגדותיו ושם לנסות ולהיתייבש. אם את חוששת במערכת של "ביחד" להישאר לבד, כאשר את בעצם כבר לבד, מה יותר נכון לצאת מאותה מערכת, לשבת על דרגש שמחוצה לה ולהביט עליה מזוית אחרת. אינך צריכה לחשוש מן הלבד, שהרי את כבר בתוכו, את צריכה לחשוש מלשקוע בתוכו בלי יכולת לצאת מתוכו. הרבה דרגשים ממתינים לך על גדותיו של הנחל. עליך רק לפעול. בהצלחה

adam33

New member
מאזניים

השיקול הוא שלך לתקן - אפשר ללכת - אפשר להשאר באותו מצב אי אפשר.! רק את יודעת ומכירה את בן זוגך אז קדימה לעבודה... אל תוותרי לזכות שלך לקבל ולאהוב..זה מגיע לך..

2ודדה

New member
תודה לכולם

הלוואי וזה היה פשוט יותר הלוואי ולאהוב היה מספיק.. הלוואי והאהבה תנצח..

למעלה