יום הולדת בלי אמא

shandror

New member
../images/Emo14.gifיום הולדת בלי אמא

שלום לכולם ומאוד התרגשתי שיש פורום כזה - נכנסת לראשונה לפני רבע שעה ומאז אני רק בוכה! אמא שלי נפטרה מסרטן לפני 3 חודשים, ולפני חודש בערך היתה לי יום הולדת 30!! החלפתי קידומת!! ומה שאמא שלי היתה עושה לי ביום הזה כולם ידעו!! היתה עושה מסיבה כל כך גדולה (כמו חתונה) אבל היא לא פה עכשיו - ולא הסכמתי לחגוג - בשום צורה שהיא, אבא שלי והאחים שלי באו עם מתנות ועוגה ומה שעשיתי היה רק לשבת מולם ולבכות!! הרגשתי רע כל כך - לא רציתי שאף אחד יגיד לי מזל טוב!! איזה מזל טוב?? איזה שמחה - יום ההולדת השנה הוא אבל!!! יום הולדת מקולל!!!!ושאף אחד לא יעיז לשמח אותי - כל טלפון שמצלצל אני בוכה!! אני רוצה רק את אמא שלי! הדבר הכי קשה לי בסיפור הזה -הוא שאין לי יותר למי להתקשר, אין יותר מי שיבין אותי הכי בעולם ומי שיתמוך בי עד הסוף!! כל ערב אני פתאום נבהלת - "...איך עוד לא דיברתי עם אמא שלי כל היום? כבר ערב? איך לא התקשרתי אליה עדין? .." וכל יום בשעה 16:00 אח"הצ שהיא בדר"כ מתעוררת משינה אני ישר מצלצלת אליה או היא אליי! ופתאום הטלפון נדם!!

Storm131

New member
shandror הי

אני משתתפת בצערך,את עדיין באבל וזה קשה.טוב שנכנסת לפורום הזה כי כאן יבינו ויזדהו עם הרגשתך.קשה לנחם בזמן שהצער עדיין "טרי" אבל בכל זאת אנסה ואומר לך שיום אחד תדעי לשמוח ולנצור כל שנה שזכית באם שתלווה אותך,והיא לפחות ליוותה אותך עד בגרות.זה הרבה וזה משמעותי . בינתיים אני מאחלת לך שתתגברי ותדעי רק שמחה בחייך. ממני:storm

שולחת לך ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך וכואבת את כאבך. האבל אצלך עדיין טרי והכאב כבד מנשוא.היי חזקה. לא אומר לך שהכאב על מותה של אמא עובר אבל בשלב כלשהו הוא מגיע לדרגה כזו שאפשר לשאת אותו. אנחנו פה. אנחנו כל כך מבינות אותך ואת הכאב שאת חשה. כשרע לך בנשמה את תמיד יכולה להכנס לפה.

razi12

New member
shandror היקרה

ברוכה הבאה. אני מקווה שעכשיו מצאת מקום שתוכלי לפרוק ולו במעט את כאבכך וחסרונך. לצערי הרב אני מבינה את כאבך ואת הרגעים שמחכים שהטלפון יצלצל או להפך, כשאת מצלצלת לטלפון ורק אחרי הצילצול השני את בעצם נזכרת שאין מי שיענה... אני רק יכולה לנחם אותך ולשלוח לך
גדול.

שלום לך

מבינה לליבך ומשתתפת בכאבך. את עדיין בשלב האבל הראשוני, הכאב חד והאובדן ענק. כאן בשבילך אם תרצי לשתף ולהיעזר. שולחת לך

MIF2004

New member
../images/Emo7.gif איתך...

הדממה שנשארת אחרי המוות היא איומה, ה"אין" הזה, אין עם מי לחלוק, אין למי להתקשר. כל כך הזדהתי עם מה שכתבת שעובר לך היום ואת נבהלת כי עוד לא דיברת עם אמא שלך. אני את אמא שלי איבדתי בילדות אבל את סבתא שלי, שגידלה אותי מגילשש שנתיים, איבדתי לפני שנתיים והכי הכי היה קשה כל יום בדרך הביתה מהעבודה, שזו היתה השעה ביום שהייתי מצלצלת אליה, ה"אין למי להתקשר" הזה זו תחושה שליוותה אותי המון זמן לאחר מותה. הלוואי והיו מילים לנחם... אני רוצה אבל בכ"ז לאחל לך יום הולדת שמח, עד כמה שאפשר בנסיבות, ולשלוח
חזק, חזק.

למעלה