הצילו

../images/Emo14.gifהצילו

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל , איך לתרגם החוצה את מה שאני מרגישה בפנים , מה עושים עם כל הרגש הזה שמאיים להטביע אותי שוב . אני אפילו לא יודעת מה יש בו, יש בו הכל ואן בו כלום הוא בהיר לי כמו חידה , ואני מלקטת עליו עוד פרט קטן ומחברת טותו לשרשרת קטועה. לא רציתי שזה יקרה לי , האהבה החד צדדית הזאת פוגעת בי הורסת אותי שולטת עלי, ברוך הבא אדון חדש שפחתך מחכה לך כנועה בוא ומשול על חיי. הלוואי ויכולתי להתאהב בצורה נורמלית שתהיה לי אהבה רומנטית עם פרפרים ופרחים אהבה מעצבת ולא אהבה משתקת, אצלי אין פרפרים נחיל צרעות התנחל לי בלב ואחחח כמה שזה כואב, ובמקום פרחים אני מוקפת בסרפדים וכל תנועה מכאיבה לי. קשה לי לנשום שאני רואה אותו וקשה לי לנשום שאני רק חושבת עליו, ועדין אני לא מסוגלת שלא לחשוב עליו. בכל פעם שאני נתקלת בשם שלו אני נחנקת ובכל זאת מנסה למצוא אותו במרחביו הגדולים והפתוחים של האינטנרנט מקלידה את שמו ומביטה איך נפתח בפניי עולם שלם השייך רק לו . אני מדמיינת אותו בביתו מקריא ספר לילדים שלו לא מודע לקיומי לא יודע שהימים עוברים לאט כשהוא לא ליידי לא מאיר עליי בנכחותו. מה לכל הרוחות עושים עם אהבה כזאת שכמו חתן וכלה הולכת צמוד עם הדיכאון המתוק שלי , איך אפשר לחיות בלעדיו ומה בסך הכל ביקשתי , שיאהבו אותי שאני לא אפול שוב לאותה מלכודת אהבה עטופה בדבש אבל דבש זה דבר מדביק הוא נצמד ולא יוצא, מה עושים כשהלב וכל תא בגוף צועק את שמו א. מ.י.ר ואף אחד לא מקשיב והוא לא רואה ואני נשארת עם הכאב העצום הזה? תסבירו לי אנשים יקרים מה עושים במקרה כזה? נ.ב אני חדשה בפורום.

הלוואי והייתי יכולה לעזור לך

ולחזק את ידייך... הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך- זה להישאר עסוקה - כל הזמן!! תצאי, תבלי, תהני...תדברי על זה עם חברים... תפנקי את עצמך...תראי סרטים מצחיקים...תצאי לרקוד...לחדר כושר... לאט לאט- זה עובר... אל תתביישי אפילו ללכת לטיפול פסיכולוגי אם צריך... בהצלחה...

תגובה

עליך לבדוק עם עצמך, מה רגשותיך אליו ואיזה קשר תרצי אתו. אם תחליטי שיש לך ענין בקשר קרוב, צרי אותו אבל שמרי על זכויותיך הפרטיות. אולי תחליטי שהוא דוקא מתאים לקשר רחוק יותר.

אני רוצה אותו

לכל החיים שישמור עליי מפני עצמי אני זקוקה לו כדיי לנשום,לחשוב, להרגיש. אבל זה לא יקרה כי הוא מבוגרק ממני ב18 שנה. והוא המרצה שלי באוניברסיטה (ובבקשה אל תגידו שאתם מכירים את המקרה הזה של תלמידה שנדלקת על המרצה שלה כי דבר ראשון אני לא עוד תלמידה שדלוקה על המרצה שלה וב. אתם לא ממש מכירים את המקרה שלי את הרגשות שיש בתוכי)

אני כן מכיר את זה

אהבת חיי היתה מטפלת שלי ולא רצתה אותי. נסי לשוחח אתו ולהתענין בו ובחייו הרגשיים. אם יתפתח ענין משותף, אולי יוצר קשר, אולי חברות ואולי ידידות לפי מה שתרגישו.

בריט23

New member
אני מבינה אותך.....

כי גם אני הייתי "מאוהבת" באהבה בלתי אפשרית שנמשכה כמה שנים אך מעולם לא התמששה, גם לי נצבט הלב לפעמים כשיוצא לי להתקל בו ברחוב וגם הוא מקרה אבוד בשבילי, (כי הוא נשוי עם ילדה וחוצמזה אנחנו כמו זרים כיום). היום אני יוצאת עם מישהו כבר כמעט שבוע ואמנם זה רק תחילתו של קשר, אבל היום אני מבינה מהו באמת קשר אמיתי ואני מבינה שמה שעברתי עם הבחור שהייתי דלוקה עליו זה פשוט מה שהיה זה שהוא הותיר בי רושם חזק וזו היתה אחת ההתאהבויות הראשונות שלי, אבל חוצמזה לא היה בנינו שומדבר. כעת טוב לי, יש לי עבודה ויש לי חבר חדש, נסי גם את להיות עסוקה בדברים אחרים.. חבל לבזבז זמן ומחשבות על מישהו שבמילא לא יקרה בניכם כלום, עדיף להיות פרקטים ולהכיר מישהו שבאמת אפשר לפתח איתו קשר רציני ובריא. בהצלחה!

למעלה