היי בנות....

moria007

New member
../images/Emo14.gifהיי בנות....../images/Emo7.gif

זוכרות את הבחור המקסים שלי? אז זה נגמר.... זה היה צפוי, כבר כמה ימים שאנחנו לא מדברים, והרגשתי שהוא קצת מתחמק ממני, והיום הוא התקשר ואמר שהוא יבוא אלי לדירה, כך שהבנתי שהוא הולך להיפרד ממני. ואני יודעת שזה היה צריך להיגמר, כי התקשורת בינינו היתה רעועה (בלשון המעטה), לא כל כך הצלחתי לדבר איתו לעומק), ואיך שהקשר היה זה לא טוב ולא בריא, אבל כל כך רציתי אותו, כל כך רציתי שזה יצליח, וכל כך עצוב לי וכל כך חבל לי שזה לא. אני יושבת פה ובוכה, אומרת לעצמי, זה היה רק חודשיים, למה את לוקחת את זה כל כך קשה, אבל זה בדיוק העיניין - אני בוכה כי זה היה רק חודשיים, ולא יותר, וזה לא התפתח בכיוון שחשבתי וכל כך קיוותי שזה יהיה. אתן חייבות להבין, מדובר בבחור הכי מיוחד ומקסים שאי פעם פגשתי, באמת באמת שהוא משהו מיוחד, ואני מרגישה שפיספסתי את הצ'אנס שלי למשהו המיוחד הזה..... ואין לי מילה רעה להגיד עליו, אפילו הפרידה היתה "כמו שצריך" ולא בטלפון, הוא בא והסביר את עצמו ולא סתם אמר והלך. ואמר שכל דרך שאני ארצה לקחת את זה עכשיו בעבודה מקובלת עליו, אמרתי לו שאומנם היה לי זמן לחשוב על זה אבל עוד לא החלטתי ואין לי מושג איך אני אתייחס אליו כשאני אראה אותו בעבודה. אני רוצה לזחול מתחת לפוך ולהיעלם.............

בובית שלי ../images/Emo24.gif

אני יודעת אולי העולם עכשיו נראה סתם אכזרי ומגעיל, אבל תדעי לך שעוד כמה ימיםהכל יראה לך אחרת. ואם הקשר הזה לא היה נכון לא משנה כמה רצית את הבחור אם זה לא זה אז מזל שזה נגמר עכשיו אחרי חודשיים של חברות ולא אחרי הרבה יותר זמן. ובנתיים מותר לך להתאבל עליו, קחי המווווון גלידה,חבילה של טישויים,והמוווון סרטי בנות בסגנון אשה יפה ,ריקוד צמוד יש לך הודעה ,קייט וליאופוד ותבכי על מר גורלך ועד אז אם את רק צריכה אנחנו כאן

Nira 222

New member
:( צר לי לדעת.

מקווה שההרגשה הזו תיעלם במהרה. מקווה שזה
יישכך מעט את הכאב..

a a a a a a a

New member
חבל...................

אני ממש מצטערת שזה לא הצליח אבל תסתכלי על הצד החיובי של העניין, שזה נגמר עכשיו ולא עוד הרבה זמן אם את זקוקה לעידוד אנחנו תמיד כאן

((((מוריה))))../images/Emo29.gif

כל כך עצוב
אני כל כך מצטערת את תתגברי עליו.באמת יהיה בסדר.יבוא מישהו אחר אל דאגה. ומחר יום חדש.
שמש חדשה תזרח ובאמת שיהיה בסדר תרגישי טוב ילדונת

מוריה המקסימה

מניסיון, אני יודעת שעכשיו עצוב, אבל אם הקשר הוא לא בריא, אין דרך לשפר אותו, כי כשזה לא זה, אז זה לא זה. ואם הקשר היה ממשיך עוד זמן (כמו במקרה שלי- שנה וחצי) אז היה לך עוד יותר קשה להתגבר וזה כבר ממש ממוטט אותך. אז עדיף לבכות קצת, לראות סרטים נחמדים מתחת לפוך עם מפזר חום והמון שוקו ומרשמלו.

yaelelele

New member
אוי'ש מוריה. מתוקה שלי..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ממש מצטערת לשמוע... אהבה זה דבר כואב.. כרגע הפצע פתוח.. אבל אני בטוחה שמתישהו הוא יגליד..

moria007

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולן......

כייף שיש לי למי לשפוך את הלב, זה מעודד... אני באמת בסדר, פשוט עצובה שזה לא הלך.... אז תודה על הכל!!!

למעלה