אני שוב פה ....

../images/Emo14.gifאני שוב פה ....../images/Emo57.gif

תהליכי האימוץ קרבים ..(אני מאמצת ילדה ) והמשפט בכותרת "הולך" איתי כבר כמה ימים .דווקא ברגעים היפים והמרגשים אמא שלי איננה ...למרות שאני מרגישה אותה ...אבל היא לא נוכחת ...אמא להיות ,לעזור ,לשמוע עצה ,לתמוך ,להיות איתי ברגעים המרגשים הללו ..אני כבר יומיים מסתובבת דומעת ...מאושר ומחוסר ..ויש לי המון תמיכה מסביב . סליחה על העצבות בכניסת השבת ...החוסר עוד יותר מורגש..בימים אלו ...

לאמא בדרך המקורית שלום

אכן רגעים בם מתגעגעים ומייחלים לאם שאיננה, אך את הולכת לימים יפים יותר ועומדת להיות אם בעצמך. מאחלת לך אמהות מאושרת גם אם כרגע השמחה מהולה בעצב. בטוחה שתמצאי את הדרך להסתדר,וכל כך מבינה את החסר שלך, את הרצון למילה של אמא, לתמיכה, לעצה ובעצם לאהבה של אמא.יודעת מה פירוש להתגעגע לאמא ברגעים אלו ואין לי אלא להזדהות עם כאבך לאחל ימים יפים יותר ושמחים, ימים מלאי יופי ותקווה. מקווה שהתהליך יהיה קל עבורך, כאן עבורך כשתרצי עצה או סתם לשתף. שולחת לך
והמון

libi4

New member
איזה שמחה....../images/Emo141.gif

שמחה שהתהליכים קרבים מאחלת לך הרבה הצלחה. אני כמאומצת....כשילדתי את בני הבכור אימי ממש ילדה איתי וזו היתה חויה מתקנת גם חאבי.....בלידה השנייה לא קראתי לנ כי היתה כבר ממש חלשה...ועכשיו היא הלכה והשאירה אותי ככה בחודש כמעט שמיני ממש עזובה כואבת ובודדה...אין לה תחליף...לטלפון...לייעוץ לתמיכה ולנדנודים... מאחלת לך המון הצלחה... מקווה לימים יפים יותר... שבת שלום

Storm131

New member
אמא בדרך המקורית

קודם,ברכות על הצעד הענק הזה.יש בזה מעשה של חסד במיוחד עבור מי שחוותה את חסרונה של אם.מקווה שככל שתעניקי לילדתך כך תרגישי שמתמלא חסרונך.

חולפת2

New member
אמא בדרך מקורית-

מאחלת לך בהצלחה בתהליך,שתדעי רק טוב,והרבה אהבה,וסיפוק אין סופי,ואני בטוחה שמאי-שם אמא גם שותפה לכל התהליך. שיהיה לך רק טוב!

כמה טוב לראות אותך כאן שוב!

אני מניחה שערבוביה של רגשות מציפה אותך. מצד אחד, ההתרגשות לקראת הילדה. מצד שני, הצורך כה גדול באמא עכשיו. אבל בה"כ זו תקופה מצוינת בשבילך, ואירוע חשוב מתרגש ובא לחייך, ואני מקווה שהשמחה הרבה מקלה ולו במעט על הצער הבלתי נמנע. מתי היא אמורה 'להגיע'? יש לה סיכוי להיות התינוקת הראשונה של הפורום, את יודעת ... תחשבי כמה 'דודות' חדשות יהיו לה ... כל הכבוד לך על האומץ שלך. נשמח להתעדכן בקורות אותך!

מחכה לטלפון הגואל ...../images/Emo57.gif

אחרי כל התלאות באוקראינה (3מערכות בחירות ...)הבירוקרטיה מתחילה לזוז שוב .אז אני כבר כמעט ארוזה ומחכה לטלפון ...אני כבר לא יודעת ממה אני בוכה -זולגת כל הזמן ,אך נראה לי שזה באמת שילוב של ההתרגשות ,הפורקן מהמתח הבלתי נסבל עם הדחיות ,והחוסר הגדול .תודה לכל ה"דודות " ושבוע טוב .

libi4

New member
שיהיה רק בהצלחה../images/Emo20.gif

תחזרו הביתה מהר...בידיים מלאות ולב שמח....

מיקימק

New member
וואו, שיהיה ../images/Emo50.gif

אין ספק שאמא הכי חסרה ברגעים כאלו, אבל היא בטח היתה גאה בך! מקווה שזה יסתדר כמה שיותר מהר, מחכה לשמוע חוויות.

אמא בדרך המקורית

מה לעשות, גם את שייכת לחבורת "המיוחסות" שאצלה כל שמחה מהולה בעצב כבד על אמא שאיננה כאן. חסר החום של אמא, האהבה, העצות והתמיכה. אבל אל תיתני לעצב לגרוע מהשמחה הגדולה שבהפיכתך לאם. כמו שאמרה סקאלי,יש לך אותנו, חבורה של דודות שמחכות לתינוקת הראשונה של הפורום. שולחת לך חיבוק ענק וכל כך כל כך שמחה בשבילך. אימהות היא חוויה מדהימה. אני פה לרשותך אם תצטרכי עזרה או עצה.

למעלה