אני וכול מה שקשור למבוגרים

sexiboyy

New member
../images/Emo14.gifאני וכול מה שקשור למבוגרים

טוב אז ככה קוראים לי רועי ואני בן 16 אני וההורים שלי כול 5 דקות על השעון רבים על כול דבר קטן כמו אממממ...ניתן דוגמא אמממ..לצאת עם חברים אני רוצה לצאת עם חברים אני לא יוצא עד שאין ריב של איזה 20-30 דקות ועכשיו אם כבר מדברים על ההורים שלי אז המחנכת שלי ימך שמה כול דבר הכלבה אומרת להורים שלי ואני כזה כול הזמן נדפק
ואפילו החברים שלי מתחילים להרגיש כמוני הם מתחילים לשנוא את המורה שלי ואם כבר מדברים על בית ספר אני רוצה להגיד שלא רק המחנכת שלי חמה עליי כול המורים והמורות חמות עלייך!! במילה אחת כול המבוגרים שונאים אותי(מזל שיש לי ידידות שמרגיעות אותי ולעשות שטוייות
)

flowers girl

New member
אווו באמת מזל..

שיש את הידידות הטובות שלך.. אני מקווה מאוד שאתה מראה להן כמה אתה מזליסט שיש לך אותן
אולי פעם תנסה לדבר עם ההורים שלך, לפני שאתה רוצה לצאת, כשלך ולהם יש זמן, בהגיון על כל הריבים האלה, ולבקש מהם שלא יעשו לך סצינות ובלאגנים לפני כל יציאה או בכלליות
תסביר להם שאתה לא רוצה לריב איתם (אם כמובן אתה לא רוצה) ושחבל לך שיש ביניכם כאלה יחסים.

sexiboyy

New member
טוב אני ידבר איתם...

אבל מה אני עושה עם המורות???הם שונאות אותי

flowers girl

New member
קודם כל..

תחשוב למה המורות שונאות אותך, אולי עשית משהו בעבר שלך שעצבן אותן במיוחד, אולי יש משהו שאתה עושה- מפריע בשיעורים, מדבר, לא יודעת מה.. שמפריע להן.. אם אתה נחמד וטוב, מקשיב בשיעורים, עושה שיעורי בית, עונה על הכל וילד למופת בכתה אין סיבה שהן יתייחסו אליך באי- כבוד ולכן אתה צריך לדבר איתן ולהוכיח להן שזה לא צודק. אם זה לא עובד, אתה תמיד מוזמן להתקשר לקו הפתוח של משרד החינוך לפניות תלמידים- 1800222003

sexiboyy

New member
אז זהו שלא

אני ילד שמפריע למורים ללמד בגלל זה שונאים אותי אבל דווקא יש מורות שאני לומד אצלהם והם עדיין שונאות אותי קיצר אני הסתבכתי בבית ספר

flowers girl

New member
בדיוק..

הן בטח שמעו מהמורות האחרות כמה שאתה "רשע" בשיעורים ומפריע ובלה בלה, ובגלל זה מתייחסות אליך ככה. אולי כדאי שתתחיל להתנהג יותר יפה בכל השיעורים, ולדבר קצת עם המורות על כך שעכשיו תשתדל יותר ושאתה מקווה שלא ישנאו אותך יותר.

אוליאני

New member
וואוווו כמה דברים קרו פה כשלא הייתי

טוב....... אז.... האמת שאמא שלי גם הייתה ככה כל הזמן כל הזמן ממש כל איזה 3 דקות ככה היינו רבים סתם על .. למה אתה יושב בכסא הזה כל מיניי שטויות ותמידדדדדדד כשהייתי הולך לאנשהוא היא כזה אתה יכול ללכת כן וזה ב י ד י ו ק כשאני בא לצאת לאן אתה הולך אתה לא הולך לשום מקום ת נשאר בבית! יואווווווווווווו בקיצור אני פשוט הפסקתי להקשיב לה היום היא שואלת אותי לאן אני הולך את התשובה אני כבר נותן מחוץ לדלת ת'מבין .... אני לא יגיד לך אל תקשיב להורים וכל מיניי כאלה כי ילדת הפרחים הזאתי תעיף תי מפה(אם לא הבנת על מה אני מדבר אזלא חשוב היא יודעת) אבל מה שכן ..... תקשיב תפנים אל תחזרי לה מה אכפת לך...? למה לך לריב איתם? מה זה עוזר לך אל תחזיר תשובה פשוט תענה כאילו......ועדיף שכשאתה עונה תיהיה כבר רחוק כאילו תעשה פוזות של ממהר כל הריבים של לאן אתה הולך למה מתי חוזר כל מיני שטויות כאלה פשוט תענה לה מהר קצר ועוף משם!!!!!

למעלה