אוף...

טרסי

New member
../images/Emo14.gifאוף...

אוף. כל כך חשבתי שאני אשים הודעה אחרת... אז מה היה לנו? איקקלומין, זקיק יפה, כוריגון, הזרעה והרבה הרבה תקוות שהתנפצו הבוקר כשנכנסתי לשירותים. מיום חמישי היו טיפה כתמים חומים בהירים, כאלה שאפשר להתעלם מהם ולהגיד שזו השתרשות, מה עוד שהם הגיעו ממש מוקדם. אבל זו לא היתה השתרשות אלא המחזור בכבודו ובעצמו. הדבר הטוב היחיד שיש לי לומר הוא שלפחות הוא הגיעה בזמן, בול בזמן 27-28 יום מהביוץ, לפחות זה. טוב, עוד חודש.... אני צריכה קצת "זריקת אופטימיות" אני יודעת שזו רק הזרעה ראשונה ושיש בו בנות מקסימות שעוברות דברים הרבה יותר מסובכים וקשים, וכן - אני יודעת שפרופורציות זה חשוב. כל זה נכון בתיאוריה וקשה מאוד כשקמים בבוקר והדבר הראשון שרואים כשקמים בבוקר זה אדום של מחזור

טרסי ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

מצטערת לשמוע על השלילי
. אולי כדאי לעשות בכל זאת בדיקת בטא כדי לוודא שאין הריון לפני שממשיכים לטיפול הבא
. בכלאופן, בהצלחה בטיפול הבא. מחזיקה לך אצבעות שהוא יהיה הטיפול האחרון והמנצח
.

ל א ו

New member
כל מה שאת רוצה זה זריקה../images/Emo35.gif

רעות חמודה הנה עוד קצת עידודים-אומרים שהשלילי הראשון תמיד כזה כואב. אבל הוא ראשון ואחרון-תזכרי תמיד!

עינת ב6

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifטרסי...

רעותי...
אז בשביל להכניס לפרופרציה אני חיבת לומר שמותר לך להתעצב... אז מה אם יש בנות שעוברות דברים שנראים לך קשים יותר?... גם מה שאת עוברת ממש לא קל! אז תני לעצמך...
ובאותה הזדמנות אני שולחת לך המון המון חיבוקים מעודדים ומחזקים!
גם אני כמו תקווה חושבת שכדאי לך לעשות בדיקת דם לפני שאת ממשיכה הלאה... גם אם את בטוחה שזו המכשפה...
מה שלא יהיה המון בהצלחה חומד
... ושבפעם הבאה הכל יצליח!

eli554

New member
שיבא כמעבדת נסיונות ?? מה קורה שם ?

אחרי שעברנו את הכוריגון ואח"כ קצת אוביטרל ואח"כ עוד קצת אוביטרל, עכשיו הגיע זמן הפרגנין - כי רוצים ללכת על בטוח.. כאילו, מה היה עד עכשיו?

בייבי4

New member
מחבקת ומעודדת אותך../images/Emo24.gif

אני חושבת שהשלילי הראשון הוא הכי כואב והכי קשה אבל הוא באמת חד פעמי. אני מאוד מבינה ומזדהה עם העצב שלך. אני נורא בכיתי ביום של השלילי הראשון אבל- וזה הכי חשוב - את בדרך להצליח ובגדול, אז מה אם יש קצת נפילות בדרך?! קבלי חיבוק ענקי, מחזיקה לך אצבעות!

למעלה