אהוב יקר

../images/Emo14.gifאהוב יקר

רציתי לכתוב לך אלף מילים רציתי לצבוע אותן בצלילים, לזכור את העיקר ולא את הטפל, לחלום אותך בלילה כשיורד הערפל, אבל האיש אותו אהבתי הוא כבר לא אותו אדם, האשה שאהבה גם היא, קולה נדם והים, רק הוא לבד ידע את האמת, על מה שבלבבם ועל מה שהתרסק.

../images/Emo7.gif

הוא אולי אינו אותו אדם שהכרת, ואת, לעולם קולך לא ידם. שאי פנייך אל על, אהבה גדולה ממלאה את ליבך, ואם הוא , שבחר לו דרך חלופית, ואם את, שאהבה גדולה ממלאה את ליבך, תורי לך בנבכי האהבה, אין לי ספק, שהיא תמצא את דרכה. לשניכם, על מה שהיה, ועל מה שיהיה.

מלאך39

New member
איך שתמיד.....

איך שתמיד את מגיע לים.... עכשיו אני יודע עוד סיבה לים המלוח.... מה שכדאי שתזכרי את רגעי התפוח... את המתוק ... את המתוק שלך... וכשאת ללא מילים בכל אופן תמיד הים פורץ אליך משום מה...

לאחת ללא מילים...

נפשי לאט מתרוקנת ממך אך זכרונותי מלאות ממך ומביט מעיניי מבטך ועוד בעורי ספוג ניחוחות גופך ועל שפתי טעם שפתי וזיכרון מגעייך והטעם הזה פשוט לא ימוג לעולם ועד וחיוכך הנצחי ששבה את לבי וחיבוקך וליטופך שגרם ללבי תמיד להכנס לאותה סערה סערה של תשוקה תאווה וערגה.. אני טובעת כאוניה ורגליך בשבילי קרש הצלה היו ואינם... ואני יושבת ומוצפת בזיכרונות והנפש בדומיה מלאה מבכה.. כל כך מבינה את מצבך..אבל מבטיחה... [URL='http://'] ימים יפים יגיעו במהרה....[/URL]

נגה...

New member
וכאשר אולי

ללא יוצא מן הכלל עילה לסיבה בהתחלה של לפני התחלה וסוף שהוא התחלה נובע מבוא חוזה שתיקת המילים. איתך
נגה.

מרי-לו

New member
ריקוד אחרון

עוד מעט אתה הולך, אורז מזוודה אתה כבר לא אותו האיש, אני כבר לא ילדה כל כך הרבה שנים הלכתי לצידך תדע אתה לוקח חלק מחיי איתך עוד מעט אתה הולך, תכתוב אלי משם אהבתנו נישחקה כמו סלעים בים אתה עומד בשער מסתובב לעוד מבט קטן את הלהבות שבתוכנו יכבה הזמן הלב זוכר ולא שוכח תמונה בזכרון שנינו רוקדים תחת ירח, האם זה ריקוד אחרון? עוד מעט אתה הולך, אנשום אותך בכל מקום ואם ארצה לגעת שוב אפליג אל החלום וגם אם בלילה קר אש זרה תחמם את שנינו האם תהיה זו אותה האש שבערה ביננו הלב זוכר ולא שוכח תמונה בזכרון שנינו רוקדים תחת ירח, האם זה ריקוד אחרון? (זהבה בן)

מרגש נוגע ............ ../images/Emo14.gif

גם מהתרסקות אפשר לצמוח אנשים משתנים, אך ליבם לא משתנה הוא ממשיך לפעום, להתרגש, לאהוב.

למעלה