בפורום הפרעות קשב ADHD תתארח בשעה 21:00 אסתר גולדברג, פסיכולוגית חינוכית, התפתחותית וקלינית מומחית, אשר עוסקת בלקויות למידה, לקויות התפתחותיות, לקויות תקשורת וקשיים סנסומוטוריים אצל ילדים ומבוגרים, ובהשלכת לקויות אלו על תפקודם הרגשי וההתנהגותי של המטופלים. שרשור השאלות אליה כבר נפתח ואתם מוזמנים להוסיף אליו את שאלותיכם.
מרינה שויף, הלא היא הלנה שטקין מפיק אפ תתארח הערב ב-22:30 ב-BlogTV ותענה לכל השאלות... שרשרו לה כבר עכשיו שאלות בפורום פיק אפ ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
נותר עוד יום אחד לתחרות המדליקה
עדיין לא הרכבתם ערכה לחג החנוכה? זו ההזדמנות האחרונה! מארגנים ומעצבים ערכת שי חגיגית ומדליקה לחנוכה ע"פ הקריטריונים שבפורום ימי הולדת ומתנות וזוכים בפרס שווה! אז למה אתם מחכים?
יש גם פורום שנקרא "שיחות חברים" מה שאומר שגם מי שדנה היא לא בדיוק הפייבוריטית שלו או שהוא לא ממש מכיר ו/או יודע מי זאת ימצא את עצמו שם ויוכל להביא חברים ולקשקש על כל נושא שבעולם.
מקווה שתצטרפו
אני מחכה לראות אתכם שם.
יום טוב לכולם. נ.ב - הפורום הוא באישור של דנה
(בעזרת עזרה סודית שקיבלתי!
) ויתכן מאוד שברגע שיהיה לדנה זמן, היא תקפוץ לכתוב שם ולשתף אותנו בחוויות מהתוכנית.