it's cristmas today

sam54

New member
Marry Christmas to you too Gil../images/Emo136.gif

ולכל שאר חברי הפורום!!!

tcbelvis

New member
יום הולדת ישו שמח לכולם

למתקשים באנגלית MERRY CHRISTMAS דייהנו יום הולדת ישו שמח לכולם

Jen74

New member
נמחק כאן שרשור שהדרדר לרמה של גן

יוסי, ראשית מתנצלת על ההערה שהציתה את כל הסיפור, משום מה היה נדמה לי שאתה אומר את הדברים בהתרסה וציניות ורק בקריאה חוזרת ירדתי לסוף דעתך... שמעת את הסיפור על הילד שצעק "זאב!" ???
לכל שאר המתלהמים בשרשור שנמחק
יש דרך להגיד את הדברים וכולכם הגזמתם. לכן השרשור נמחק בחלקו.

tcbelvis

New member
לצערי כולנו נסחפנו בהשמצות

היות וגם גיל וליז מבוגרים ממני אני רוצה להביע צער שדברים שאמרתי פגעו בהם .אין לי חס ושלום כוונה רעה אבל בתור אדם שקיבל חינוך שבו אין מקום לרגשות נכשלתי במבחן הרגישות כלפי הזולת על כן אני מתנצל כלפי ליז וגיל על דברים שאמרתי על אף שאני מודה קשה לי לקבל חלק מהדברים . אלביס פרסלי אמר נכון כי לעולם אל תבקר אדם אים לא ההיתה בנעליו או ראיתה דברים דרך עינו. על כן בשם האהבה המשותפת לאלביס אני מתנצל בפני אנשים שמוקירים את האומן החשוב בהיסטוריה LONG LIVE THE KING OF ALL KINGS ELVIS

gilelvis

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif יוסי היקר,....

אני מאוד שמח שיש בינינו אפשרות לסלוח,,זו מעלה ואתה ממש ריגשת אותי.... \אני מספח אותך לחברים הכי יקרים שלי..... שום דבר לא קרה....ולהיפך...גם למדנו שיעור חשוב... אני מתנצל ומבקש את סליחתך... יבוא יום ונכיר מקרוב יותר...ונהדק את החברות... שלך בידידות, גילאלויס. דרך אגב שלח MSN ונדבר כאילו תמיד היינו חברים....

../images/Emo23.gif יוסי...יפה אמרת וגם...

ריגשת.....אותי..... לפחות...מאוד... כלום לא קרה... שוב - הכל טוב... בידידות... ליז תהיה בקשר, כתוב למסר האישי את ה MSN ...שלך שנוכל לדבר... גיליז

../images/Emo24.gifגיל, יוסי../images/Emo24.gif איזה יופי,,

רק עכשיו ראיתי את כל מה שכתבתם ואני מאד שמחה וגאה בכם,איזה צהריים טובים,,, ליז
נשמה טובה,גמני הגבתי פעם אחת וניסיתי לאחות את הקרעים אבל את עם נשמה טהורה כשלך השכלת לעשות את זה יותר טוב ממני,

למעלה