שרשור יומי- 25.12 להלהלה P:
N n0 id3a New member 25/12/06 #6 נייטוויש טובים,לא עד כדי כך... עדיף סונטה ארקטיקה :J [למרות שיש לי את כל הדיסקוגרפיה של נייטוויש...] אגב, מה קורה? מצאו מחליפה לטריה?
נייטוויש טובים,לא עד כדי כך... עדיף סונטה ארקטיקה :J [למרות שיש לי את כל הדיסקוגרפיה של נייטוויש...] אגב, מה קורה? מצאו מחליפה לטריה?
N nomad21 New member 25/12/06 #7 נייטויש טובים.. אבל יש לה מבטא מעצבן.. שהמחליפה תדע לשיר באנגלית בלי מבטא.. כמו זאתי מויית'ין טמפטיישן...
נייטויש טובים.. אבל יש לה מבטא מעצבן.. שהמחליפה תדע לשיר באנגלית בלי מבטא.. כמו זאתי מויית'ין טמפטיישן...
N n0 id3a New member 25/12/06 #10 ווית'ין טמפטיישן :S נגינה לא מוצלחת במיוחד, אבל הקול של הסולנית מדהים... אנג'לס שיר נחמד... אבל חרוש... אבל היא אמרקאית.. טריה פינית...
ווית'ין טמפטיישן :S נגינה לא מוצלחת במיוחד, אבל הקול של הסולנית מדהים... אנג'לס שיר נחמד... אבל חרוש... אבל היא אמרקאית.. טריה פינית...
N nomad21 New member 25/12/06 #13 הם לא אמורים להיות הולנדים? לפעמים הקול שלה צווחני משהו.. אבל להקה טובה.. אני גם אוהב את הגרואלינג שהם משלבים לפעמים.. נמוך ויפה כזה.. לא צעקני ומעצבן
הם לא אמורים להיות הולנדים? לפעמים הקול שלה צווחני משהו.. אבל להקה טובה.. אני גם אוהב את הגרואלינג שהם משלבים לפעמים.. נמוך ויפה כזה.. לא צעקני ומעצבן
N nomad21 New member 25/12/06 #16 סונטה סונטה.... אבל אף אחד לא מתקרב לרמה של מטאליקה.. פשוט תראה איזה הופעות הם מרימים.. הייתי רוצה להיות באחת. אם כבר מטאליקה.. שמת לב שהביצועים של השירים שלהם בהופעות הרבה יותר טובים מהאולפן?
סונטה סונטה.... אבל אף אחד לא מתקרב לרמה של מטאליקה.. פשוט תראה איזה הופעות הם מרימים.. הייתי רוצה להיות באחת. אם כבר מטאליקה.. שמת לב שהביצועים של השירים שלהם בהופעות הרבה יותר טובים מהאולפן?
N n0 id3a New member 25/12/06 #17 לא יודע למה, אני שונא מטאליקה. אין לי מושג למה.. פשוט לא אוהב אותם.. סונטה ממש ליצנים בופעות.. זה קורע..
לא יודע למה, אני שונא מטאליקה. אין לי מושג למה.. פשוט לא אוהב אותם.. סונטה ממש ליצנים בופעות.. זה קורע..
N nomad21 New member 25/12/06 #18 איך אפשר לשנוא את מטאליקה? לא מובן בכלל.. עוד מעט תגיד לי שאתה שומע C.O.B אבל לא אוהב מטאליקה.. איך אתה אוהב את הזבל הזה.. הוא צועק כ"כ מסריח שאי אפשר לשמוע.. אלכסיי תתאבד!
איך אפשר לשנוא את מטאליקה? לא מובן בכלל.. עוד מעט תגיד לי שאתה שומע C.O.B אבל לא אוהב מטאליקה.. איך אתה אוהב את הזבל הזה.. הוא צועק כ"כ מסריח שאי אפשר לשמוע.. אלכסיי תתאבד!
N n0 id3a New member 25/12/06 #19 אכן, אני אוהב מאוד את צ'ילדרן. הסקרימינג שלו מתשלב נהדר במוסיקה הפצצתית שלהם :J ואם אתה לא נהנה מזה, תמיד יש את היד...
אכן, אני אוהב מאוד את צ'ילדרן. הסקרימינג שלו מתשלב נהדר במוסיקה הפצצתית שלהם :J ואם אתה לא נהנה מזה, תמיד יש את היד...
N nomad21 New member 25/12/06 #20 אנחנו דתיים.. אסור.. =\ לשמוע צ'ילדרן כמובן... אני לא אוהב את הוואקלס שלהם.. אני מעדיף אפילו את הסגנון המיושן של אייסד ארת' על פני צ'ילדרן
אנחנו דתיים.. אסור.. =\ לשמוע צ'ילדרן כמובן... אני לא אוהב את הוואקלס שלהם.. אני מעדיף אפילו את הסגנון המיושן של אייסד ארת' על פני צ'ילדרן
N n0 id3a New member 25/12/06 #21 זה כבר טעם אישי... ובקשר לדתיים... אמממ אפשר להגדיר אותי כדתי, אבל חפיפניק ביותר... שומר שבת וכשרות.. זהו בערך XD
זה כבר טעם אישי... ובקשר לדתיים... אמממ אפשר להגדיר אותי כדתי, אבל חפיפניק ביותר... שומר שבת וכשרות.. זהו בערך XD
I Itay Simons New member 25/12/06 #48 לא סובל צ'ילדרן XD המ, והזכרתם את ווית'ין, גם הם לא מהחביבים עליי. P:
D devilz New member 26/12/06 #73 אחרי שישנתי שני סופי שבוע מתחת לקיר המכוסה כולו בפוסטר שלהם.. לי יש סיוטים מצ'ילדרן
E EDTH New member 25/12/06 #33 ../images/Emo45.gif יש לי 2 הופעות על המחשב (ה 3 בדרך)... פשוט מדהים! גם Iron Maiden יודעים לתת שואו! (rock in rio )
../images/Emo45.gif יש לי 2 הופעות על המחשב (ה 3 בדרך)... פשוט מדהים! גם Iron Maiden יודעים לתת שואו! (rock in rio )