שירשור חגים!

FriendlyFriend

New member
../images/Emo139.gif שירשור חגים! ../images/Emo137.gif

כבר מריחים את האווירה
(תדמיינו שזה עוף הודו) חג ההודיה - חג ההודיה הוא היום-נובמבר ה-27, אז לכל האמריקאים שמתחבאים פה בפורום, תכתבו סיפורים, חוויות, וקישקושים מעניינים על חג ההודיה
חג המולד - לכללל הנוצרים פה בפורום, ספרו סיפורים, חוויות, אם זה החג המולד הראשון, ובכלל, אם אתם לא נוצרים, ספרו איך העיר נראת בחג המולד, אם זה החג המולד הראשון שאתם נמצאים בו (ולא משתתפים בו
), ואם אתם יכולים, אז תשימו תמונות מחג המולד לשירשור
חנוכה - החג שרוב האנשים פה בפורום חוגגים! תספרו כל מיני סיפורים מוזרים,מעניינים, או סתם שכיף לספר וקשורים לחג, תשימו תמונות, ומילים לשירים, כל מה שיש שיכול לעשות את השירשור שמח
!ֱHAPPY HOLIDAYSֱֱ

FriendlyFriend

New member
../images/Emo136.gif יתרונות וחסרונות של החגים

אני בטוחה שתמיד חשבתם על הדברים האלה... חג המולד - יתרונות-------------------------חסרונות ~*~ ~*~ מקבלים מתנות שמגלים שסנטה לא קיים (
) יש קישוטים בכל העיר בכל חור שהולכים רואים שלט "season greetings" חנוכה - יתרונות----------------------------חסרונות ~*~ ~*~ דמי כיס שמדליקים את הנרות יש הרגשה של הלוויה להדליק את החנוכיה לשרוף את הבית בגלל הנרות חג ההודיה - יתרונות------------------------חסרונות ~*~ ~*~ אוכל(שאלות?) הלכה הדיאטה ערב חגיגי תרנגולי הודו מתים וזה הכל...חג שמח!

FriendlyFriend

New member
../images/Emo137.gif זיכרונות ../images/Emo139.gif

לאלה שגרים בחו"ל, הנה כמה תמונות מזיכרונות (וכאלה שנמצאים גם בארץ שלכם) אז קבלו את...

sivani

New member
טוב אז אצלנו בוונקובר ../images/Emo9.gif

ממש מדהים פה!!! כל כך הרבה מנורות צבעוניות והכל מקושט וגם בקניון הענק בבארנבי בכלל מדהים! הרי באתי לבקר בקנדה לפני המעבר בדצמבר שנה שעברה, אז זה היה ממש לפני הקריסמס ככה שטכנית..זה כבר קריסמס שני שלי פה. (שגרירות הכריחו אותנו להגיע עד אמצע דצמבר לקנדה) המממ...בוא נראה...חנוכה לא יודעת החג הזה ממש לא עושה לי את זה
בכלל, החגים היהודיים הם די משעממים למדי, בעיקר בגלל שכבר הוציאו מהם את כל הכיף. לאף אחד לא אכפת מפסח, רק מהאוכל הטעים בליל הסדר. אני אתאיסטית בכלל, אבל אנשים שהם לא והם רק חילונים-את הרבה מהם בכלל לא מעניינת המשמעות של החג וזה לדעתי מה שמוציא את כל הרוח מהמפרשים של "הרוח היהודית" וכל מיני כאלה. למשל, פה הנוצרים גם האלה שממש לא מאמינים בישו ממש אוהבים את הקריסמס ולאו דווקא בגלל החופש שיש לנו.
חג שמח לכולם!!
סיון

FriendlyFriend

New member
טוב אז אצלנו בטורונטו ../images/Emo9.gif

עדיין לא רואים קישוטים על בתים בכל מקום, רק אם הולכים בלילה אז שמים לב שיש המון בתים עם קישוטים.......יש כאן אווירת חג המולד...... אבל היא הרבה יותר חזקה בדאון טאון המדהים שלנוווווווו........ ואני חושבת שאת צודקת סיון, אבל מצד שני זה לא ממש נכון, בגלל שזה דת שונה, אנשים שונים, תרבות שונה, וככה זה. לי אין חג אהוב במיוחד של יהודים. אני מעדיפה את הלווין מאשר פורים (הלווין זה הכייייי כיפי, פורים סתם מתחפשים.וואו.פשוט חג מעניין לגמרי.
) אבל אני חייבת להודות שאני אוהבת את פסח. אבל שחוגגים אותו בקנדה אין אווירה של פסח, וזה מה שלא כיף...זה לא בדיוק אווירה- אתם יודעים מה, הפקק הענקי בכבישים בישראל, הנקיון סדר, והכל...
חג שמח!

BoR|S

New member
אממממ...

לא ממש עיד, אבל אפשר להתייחס אליו ככה, חודש הראמאדן...

../images/Emo79.gif Rudolph the red nose reindear

חחחח אני מתה על השיר הזה, תמיד חודש לפני כריסמס אני כבר מתחילה לשיר אותו כל היום.. בכל מקרה אם כבר טקנסגיבינג זה מזכיר לי משהו מצחיק משנה שעברה, בגלל שיש לי חברות אמריקאיות החלטנו לעשות ארוחת טנקס גיבינג, עם ההודו והכל. היה הכי מצחיק בעולם. החלטנו שבישול תרנגול הודו זה לא בשבילנו
כריסמס, טוב זה החג הכי יפה פה לדעתי. אני מתה על כל האורות והקישוטים והשירים
אבל חוץ מזה אני שונאת אחרי כריסמס שכולם זורקים את העצים, כזה חג לא מועיל. אבל מבחינת החג הרבה יותר כיף בחנוכה. לא יעזור כלום, אני מעדיפה להדליק נרות מאשר לקשט עץ

רות82476

New member
קריסמס

קריסמס עם כ´ או עם ק´ ?? אז... ככה באסטפונה עדיין לא ממש התחילו לקשט כאילו שמו בעיר קישטוים ובסופר אבל לא ממש הרבה כבר הכניסו לחנויות קישטוים ובלאגנים הא דרך אגב היום אמא שלי קנתה מן כדור כזה עם כל מני קישוטים (אוףף לא יודעת איך להסביר) הקיצר ממש יפה .. היא אמרה שסתם היא בא לה לקנות אותו בגלל שהוא כזה יפה
אמ... אני יספר לכם הכוללללל (מקווה) אחרי שאני אחזור משוודיה שם עושים מקריסמס יותר עניים
נורא שמחתי לכתוב מה שכולם כתבו!

שחף14

New member
אז כאן כבר התחילו לקשט

וזה מהמם!!! "בובומ" מאורות שמזיזות ידיים, סנטה קלאוסים וכל כך הרבה אורות!!! זה מה שהכי יפה לדעתי... נסעתי באוטובוס באיזה רחוב, ופתאום אני רואה לפני את כל העצים שהלאה עם נורות קטנות כאלה, ובצדדים של הכביש... זה מה זה גורם לך לרצות את זה גם! מעצבן שהחגים שלנו כל כך לא מקושטים.... אבל לא נורא, נסתדר עם מה שיש, לא? טנקסגיבינג זה קטע.... הייתי בבי"ס אמריקאי פעם (כשהייתי בכתה א-ב-ג) וחגגנו שם את החג... אתם רואים שורות שורות של גמדים בכתה א´ עם הכובעים המצחיקים האלה של הפילגרמס שלהם, כדי שנרגיש את החג.... וחנוכה? טוב, השנה נאלץ להסתפק בסופגניות לא טעימות במיוחד, מה שאומר שלא נאכל הרבה, מה שאומר שאולי לא נשמין כמו בכל חנוכה... וזה, דווקא טוב!!! חג שמח כולם!!!!!!

FriendlyFriend

New member
יאיי! פעל <וסיפור משלי>

טוב, אז סליחה ותספרו עוד סיפורים! אז זה לא בדיוק סיפור....... סתם אני מספרת לכם על היום הראשון של חנוכה.... היו מלא ממתקים, אוכל(לביבות.....יאמייייי) ו......זה הכל
שרנו גם שירים של חנוכה.........חח........החברה שלי לא הבינה מילה... בכל מיקרה, היום חנוכה- אז חנוכה שמח!

FriendlyFriend

New member
ועוד משהו ░▒▓

http://www.virtualchanukah.com/lights/gamesIndex.html (לינק למשחקים של חנוכה, די כיף) נ.ב מעכשיו הדבר הזה בכותרת זה החתימה שלי

למעלה