אתרים!

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif אתרים! ../images/Emo136.gif

טוב שרשרו לפה את כל האתרים שאתם מכירים של חנויות בגדים וחנויות בכלללל...

Daniel MSG

New member
../images/Emo136.gif טוב אני לא יודעת לעשות קישור

אני אנסהה... האתר של קסטרו

אני לא חושב שיש כ"כ טעם לפתוח

שרשור כזה מהסיבה הפשוטה שיש לנו בפורום דף קישורים מאוד עשיר
וכדאי להשתמש בו.. אם יש לכם כמובן אתרים שלא מופיעים שם אתם בהחלט מוזמנים לשלוח לי מסר עם בקשה להוסיף את הקישור לדף הקישורים. מה שכן, אפשר אולי לפתוח את השרשור הזה לשרשור אתרי מעצבים ומותגים אהובים..

תראה, אני יכולה להבין...

תמיד כשאני מחפשת משהו, אבל לא משהו ספציפי אלא "מכנס" או "חולצה". אני מחפשת מחפשת ובסוף תמיד מסיימת בזארה ומשם יוצאת עם שקית. פשוט כי הם עונים על כל הקריטריונים מבחינתי- איכות, מחיר, סגנון והם גם הכי מתאימים לגזרה שלי וההעדפות האישיות. בנוסף יש להם (ברב הסניפים) שירות מצוין, לדוגמא קניתי לא מזמן מעיל ניילון ובאתי ללבוש אותו והוא נקרע בצד, שלא באשמתי. אמרתי להם ובתוך שניה יצאתי מהחנות עם מעיל חדש... אני מאוד אוהבת לקנות שם וגם במנגו (אבל פחות כי הסגנון יותר מבוגר) גם למנגו יש את כל הסעיפים שציינתי (והם גם מחזירים כסף).

LipStiK

New member
אחחח זארה...

החנות היחידה שאני באמת מוצאת דברים שאני אוהבת ואין לכל שאר כדור הארץ ואחותו... גם מנגו טובים, שיש לי משם כמה דברים אבל הם קצת יותר יקרים והבגדים לפעמים באמת קצת מבוגרים... אבל בעיקרון זארה ומנגו זה אותו הסגנון

i l0ve u

New member
גם אני ממש אוהבת את החנות:)

תמידד שאני נוסעת לאילת אני הולכת לקניון ויורדת למטה לנות של זארה ותמיד יואת משמה לפחות עם ג'ינס חדש :)) יש להם דברים פססה <פ22ה ...:))>

LipStiK

New member
נ"ש קטנטן...

אנשים, הפורום פשוט מת... יש אולי הודעה חדשה אחת בשעה האחרונה... מה קורה לנו?? אני מצטערת שאני באה ככה, בטח שזה לא נגדכם כי אני חולה עליכם (!!!) אבל מה עושים כדי להמריץ ת'צמנו קצת?

למעלה