TEENAGER1

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo13.gif../images/Emo126.gif

קודם כל, אני מרגישה שאני חייבת לכם התנצלות - אני כבר לא כ"כ כותבת בפורום לצערי, פשוט מחוסר זמן. אבל אני קוראת כאן כל הזמן, ושמחה לראות שיש פה חיים גם בלעדיי. וברור לי שזה רק יתגבר כשבקרוב(!!) עניין האלבום החדש יתחיל להעלות הילוך... בכל אופן, רציתי לשתף אתכם - תליתי בדירה שלי כל מיני תמונות שצילמתי לאורך השנים, ואחרי שסיימתי גיליתי משהו מאד מעניין: תמונה של אביתר ותמונת נוף שנתלו זו לצד זו, פשוט משלימות אחת את השנייה בצורה מטורפת... אני אעלה לכאן את שתי התמונות מחוברות, בעיניי זה די מטורף, וזה קרה בטעות לגמרי.. אז אחרי שנים שלא נגעתי בפוטושופ, גם הכנתי רקע חדש לרגל המאורע, וגם אותו אעלה לכאן. ערב נעים וחג אור לכולם!!

Walk Two Moons

New member
באמת מגניב ../images/Emo12.gif

והמשפט פשוט מתאים בול, כאילו הוא נכתב בהשפעת התמונה (התמונות)... רק חסר שהייתה מרחפת שם איזו יונה והייתי מתחיל לחשוד באמיתות ה"זה קרה בטעות לגמרי"
השמיים, ואיך שהסלע מציץ כמו מתוך סדק, ההבעה של אביתר בתמונה השנייה (בעיקר הפוזיציה, לא רואים שם כ"כ הבעה), זה חזק לגמרי. שיחקת אותה

sivanm82

New member
ואו התמונות אכן מתחברות ../images/Emo70.gifממש יפה! ../images/Emo9.gif

efratn

New member
תמיד חשבתי

שהוא שר תשירי לי שיר חדש חדש שיעיר לבי ואת מיתרי יעיר ב ע' ולא ב א'

Walk Two Moons

New member
כן כן כן!

את צודקת, לדעתי (לא שמתי לב שכתוב 'יאיר' ברקע). למרות שכל עוד אין חוברת מילים זה ויכוח חסר-פואנטה בסגנון הויכוח על המילים של 'שיר טיול'.

Evi Virus

New member
למה, דווקא יש לנו חוברת מילים אינטרנטית ל'שיר

טיול'... בקשר ל'אבא' - ה"בעיה" היא ששתי האפשרויות נשמעות הגיוניות. (אותי אישית אפשר גם וגם
...)

TEENAGER1

New member
אני די בטוחה שזה בא'

מישהו פעם צילם תמונה של הפסנתר עם דף המילים של השיר עליו, ולדעתי היה כתוב שם ככה. משם גם למדנו שאולי קוראים לשיר בכלל "התבודדות"

Evi Virus

New member
וואו...

זה יפהפה. וגם אני אהבתי נורא את החיבור של המילים מהשיר עם התמונות... את מרשה לי להפוך את זה לדסקטופ?
כל הכבוד, ותתחדשי על התמונות בדירה (בטח יצא מקסים!)

למעלה