חנוכה

CitizenErased

New member
../images/Emo138.gifחנוכה../images/Emo137.gif

אז חבל שניתן לחג הזה לעבור בלי להפגש
לצערי זה לא נראה כאילו תהיה מסיבה בסוף. לא היו איתי בקשר מהמועדון ככה שאני מניחה שהם לא מצאו תאריך מתאים. בכל מקרה, תהיה לנו מסיבה עם היציאה של הDVD הבא אז יש למה לחכות!! ובינתיים, בואו נארגן לפחות מפגש ואני בעד לעשות משהו מיוחד יותר אם יש לכם רעיונות
השבוע אני עובדת ולצערי זה מאוחר מדי בשבילי.. אבל שבוע הבא, כל יום שתרצו - רק תגידו. בואו נקבע. שבוע הבא מתחיל ב9 בדצמבר ואני לא יודעת מתי החופש נגמר... אז מי שיודע, תכתבו פה
(למרות שאני מניחה שנכון לעכשיו החופש משנה רק לכאלה שבחטיבות, אם יש לנו פה כאלה בחטיבה שבכלל יוכלו להגיע למפגש..) ואם בא לכם משהו שהוא לא עזריאלי ויש לכם רעיון.. תציעו. נראה מה אפשר לארגן. תזכרו שדיי קר בחוץ.

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo4.gif

הפעם אני באמת אבוא כי באמת הגיע הזמן שאני אכיר אתכם ... לי מתאים יום רביעי בצהריים .. ועזריאלי נראה לי בסדר אבל לא אכפת לי אני אבוא לכל מקום כל עוד יש אוטובוס אליו ומישהו שיסביר לי איך להגיע

Oukami Kun

New member
טיול תנועה ../images/Emo4.gif

חוזר רק ב11 בלילה... אז אני מניח שאפשרי ב12, אבל לא הכי אופטימלי
(בטח אני לא אבוא שוב וזה
)

Runt

New member
אני בעד ה- 20.12

אני ממילא אהיה בת"א בגלל הביוטופ ובגלל שאני נוסעת לת"א כבר, אני בספק שאוכל לנסוע לפני... בחיאת, אני לא רוצה לפספס עוד מפגש

Astro Sock

New member
לי לא אכפת מתי

העיקר שיהיה בחופש ובמקום שיהיה קל להגיע אליו מראשון.

Incubus Creep

New member
אני ממש רוצה לבוא הפעם

אני לא בטוחה שבראשון אני אוכל להגיע כי אולי אני נוסעת לים המלח.. אני בעד שהמפגש יהיה בשלישי או רביעי עם דגש על רביעי. מבחינת תאריכים זה יוצא 11-12/12

אני נדלקתי על הרעיון של הפיקניק בים,

אבל אם ירד גשם זה יתפקשש לגמריי. אני מניחה שהכי נוח לרוב יהיה בעזריאלי.

אני רוצה ב-11 (יום שלישי),

ב-10 אני מקבלת משכורת אז יהיה לי מספיק כסף ואני לא אצטרך לבקש מההורים אז זה עדיף מבחינתי.

יאאא כן

לא עזריאלי! אהבתי את הרעיון עם הפיקניק, אבל אם אתם חוששים מהגשם אז אולי דיזינגוף סנטר. אמנם הולכים שם בקלות לאיבוד, אבל יש הרבה מקומות נטושים שפשוט אפשר לשבת שם בלי שיגרשו אותך.

Rock Bottom

New member
לא עזריאלי. רק לסנטר

מקום פתוח לצערי אי אפשר, והסנטר מספיק מגניב בשביל להיפגש שם, חוץ מזה שבסנטר אפשר למצוא גם הרבה דברים של מיוז למי שרוצה לקנות, אין זמן טוב יותר מבמפגש פורומיוז. אין בלאגן גם עם אוטובוסים או משהו. תעשו מתי שתרצו, אני פנוי בזמן הקרוב לדעתי, אני אגיע. רק לא עזריאלי. O_O

Djerry

New member
אם יהיה חופש

הפעם אני רוצה לבוא. הסנטר נשמע לי הכי טוב, פעם קודמת שהייתי שם ניגמרו החולצות של מיוז.

Tits McGee

New member
לא אכפת לי באיזה יום או איפה, רק..

תקבעו כבר כדי שאני אהיה יכול לדעת באיזה יום ואיפה.

למעלה