חג שמיח

שנטו

New member
../images/Emo138.gifחג שמיח

לכולנו, חג של אור אהבה ושמחה, לא רק בשמונת הימים הללו, מעכשיו ועד.....

מפיך לאלוהים ../images/Emo57.gif

חג שמח עם המון אור, זוהר,שלהבת מחממת.
(גרבים לרגלים חמות יותר
)

Rinattt

New member
חג שמח... ../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אמן שנטו... שהאור ימשיך לדלוק בחיינו 365 יום בשנה, בכל שנה ושנה...

../images/Emo62.gif../images/Emo62.gifחג האורים../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

הרב קוק אומר: צריך שכל איש ידע ויבין שבתוך תוכנו דולק נר, ואין נרו שלו כנר חברו ואין איש שאין לו נר. צריך שכל איש ידע ויבין שעליו לעמול ולגלות את אור הנר ברבים להדליקו לאבוקה גדולה ולהאיר את העולם כולו. הרב קוק ואני מבקשת להוסיף תודה קטנה מכל ה -
, תודה על שנתתם לי להיות שותפה לאורכם הפנימי והחיצוני. תודה שאפשרתם לנו ללכת יחד עם אור זה ובדרכנו המשותפת להאיר ולתת לאחר! חג אורים שמח לכם ולבני משפחתך אורן

mars4

New member
../images/Emo138.gif ואז נגמור בשיר מזמור..

תקף לכל ימות השנה. שיהיה חג שמח לכולם. רק אור , שימחה וחיים טובים. שכד השמן יספיק לא רק לשמונה ימים אלא לכל השנה כולה! ולא לשכוח: ביום חמישי השירותרום. חיילנו ישמחו מאד לקבל תרומתכם. אפשר אפילו שקלים בודדים ב -sms .

mars4

New member
../images/Emo8.gifכל אחד ואיך שהוא אוהב.

אישית, מעדיף "נגמור".

mars4

New member
קשה? עם קצת רצון וקצת יכולת...

הכל אפשרי. חוץ מזה למען המטרה הנעלה הזו שווה קצת להתאמץ, לא?

שלי 9

New member
אז אני מבינה שאצלך זה קשור רק ..

לקצת רצון ויכולת??? (שנינו מתכוונים לאותו הדבר?..משום מה יש לי תחושה שכל אחד מדבר על משהו אחר ..
)

mars4

New member
לי דווקה יש יותר מהרגשה ששנינו

מדברים על אותו דבר.. קודם כל אצלי הכל קשור לקצת רצון והרבה יכולת. במקרה הספציפי הזה גם טכניקה, יכולת עמידה (תרתי משמע), נחישות ,סבלנות, אכפתיות רוך ואהבה לא יזיקו

שלי 9

New member
יפה שאתה "עומד" על דעתך ששנינו

מתכוונים לאותו דבר..עכשיו זה ברור לי שכן, ואתה יודע מה? אחרי התאור הנוכחי שלך..אין ספק ש"המטרה הנעלה" כפי שכינית אותה בהחלט שווה את המאמץ..

לשנה האזרחית החדשה ולכל החגים

בדרך..שתהייה באמת שנה אחלה לכולם.. חג שמייח ומלא אור לכולנו..

למעלה