חג שמח!!!

taltoolit

New member
../images/Emo138.gifחג שמח!!! ../images/Emo137.gif

חיחי אז יש פה המון שרשורים על הטיול ועל..... הטיול..... ועל הטיול... חחחחחחח שעשעתי את עצמי נורא כרגע לא חשוב בכל אופן!!!!!! לא ראיתי פה מש שרשור איחולים רשמי כזה אז אני אפתח אותו יאאי לי!!1 חחחחחחחחח אז באמת לכולם כולם (כל הילדים קופצים רוקדים.. :) חג שמח גם לכם חג שמח לכולכם ושהחג הזה יהיה הכי ש-מ-ח! באמת אחלה חג אחלה חופפפש שיהיה טיול בומבההה ביותר!!1 תהנו נצלו כל רגע מאאן הכד הזה לא יכל להספיק לקצת יותר זמן?! אבל חופש זה עדיין חופפפש! תאכלו המון
יות ולביבות וסביבונים יש גם כאלה אכילים! (פלסטיק נחשב?!) LOVE U ALL LIKE SUFGANIYA WITH A BIG HALL!

fresh mishmesh

New member
סחתיש על החריזה טלי...../images/Emo13.gif

לכל הבובים היקרים מכל שלי
חנוכה שמח, אל תשמינו לי יותר מדי עד הטיול...
ואל תשכחו להביא
ים חמים (כן, גרב זה זכר), שלא תקפאו לי מקור שם... ו... שיהיה חופש טוב

NiKi†a

New member
לא רוצה להתערב..

אבל אני אומרת לך שגרב זאת בת. את אומרת גרב יָפֵה? גרב אחד? לא, אומרים גרב יַפָה, גרב אחת. כנ"ל גם לסכין וצומת.

go golan go

New member
אני לא יודעת לגבי גרב וסכין, אבל

צומת זה בהחלט זכר!!! ואם זה ממש חשוב לכם, אני מאמינה שיש לכולם מילון בבית

NiKi†a

New member
כן יש מצב שצומת זה זכר ../images/Emo12.gif

טוב אני כבר לא בטוחה בעצמי בשומדבר
....

fresh mishmesh

New member
ואני אומרת לך שזה זכר, לא נקבה...

(ובטח שלא "בת") אולי את לא אומרת גרב אחד, או גרב יָפֶה, אבל ככה את צריכה להגיד. ותקשיבי לאלה, היא חכמה. כנ"ל לסכין וצומת?... לא...

kedeman

New member
את טועה!

אני דווקא האמנתי לך אבל אמא שלי אומרת שאת טועה ואמא שלי יודעת לשון דיי טוב (כמה שנים בהוצאה לאור באוניברסיטה הפתוחה) גרב אחד הוא זכר צומת זה זכר אבל... סכין זה גם זכר וגם נקבה!!!! איך זה יכול להיות? לא יודע ככה זה! *בדקתי במילון ספיר

fresh mishmesh

New member
אתה נהנה לומר לאנשים שהם טועים, הא?

יש לך נטייה קלה לעשות את הדבר הזה... לא משהו שצריך להתגאות בו לדעתי. ובכל אופן, הסכין זה לא מה שדיברתי עליו. אני אישית דיברתי בעיקר על גרביים, אתה מוזמן לעשות review (נה.
)

NiKi†a

New member
ואי תרגעי, תקנתי את עצמי לגבי ה'בת'

וטוב, אין לי כח לריב איתך, ועוד על נושא כזה משעמם. צומת זה בן, סכין זה גם זכר וגם נקבה, וגרביים לא מעניין אותי. נגיד טוב, וסיימנו.

fresh mishmesh

New member
אני מאוד רגועה

דווקא את זאת שנשמעת קצת היסטרית... אבל לא משנה. באמת נמאס.

NiKi†a

New member
כן אני קצת עצבנית../images/Emo3.gif

אוקיי, לימדת אותי משו חדש

נ ו ם

New member
בטח שזכר

כמו שהמורה ללשון שלי ממורמרת גברים שכמוה היתה אומרת - תזכרו כי גברים הם מסריחים וגם גרביים. חח שי זוכר שהתוכחת אותי אם שי זה 2 הברות או 1?

kedeman

New member
בטח שזוכר!

לי ולך היו הרבה ויכוחים לא? :) ד"א לא שכחתי את ההתערבות (למרות שאני מעלים ע מזה שלא התערבנו בסוף)

למעלה