התפקדות דצמבר

Twilight Girll

New member
../images/Emo138.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif../images/Emo137.gif

טוב, החודש הזה באמת עבר ממש ממש מהר!! רק עכשיו היה ספטמבר
. בכל מקרה סוף סוף חנוכה אז אני מאושרת
אז סטטיסטיקות החודש היו 881 הודעות, שזה הכי הרבה עד כה
הלדג'נדרים Ayelet 363 ש י ר ד ן pennylane11 אוסום CoralP אטומיק בייגל or19951 סרנדיפיות וכל השאר, להתעורר
ואיילת את האדומה החודשית שלנו, כתבת את מס' ההודעות הגבוה ביותר החודשD:: עשרת הפורומים המועדפים הארי פוטר - הספר שביעיסטים גלי - glee טלוויזיה הישרדות שישיסטים מתגייסים ערוצי הסדרות של yes יומני הערפד משחקי סימס ו...התפקדות
שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: שיר החודש: סדרת החודש: סרט החודש: ספר החודש:, תמונת החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: התחדשות החודש: ציפיות לחנוכה: ציפיות לחודש הבא: משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: חנוכה שמח!!! ולא להגזים עם הסופגניות

Ayelet 363

New member
יאי!

יאי, אדומה!! אבל... איזו אדומה מאכזבת אני אהיה... אמנם אני בסוף לא מתגייסת ב-20 לדצבר, אבל בינואר... אבל זה ממש בקרוב, ואז דיי ייגמר לי הזמן הפנוי למחשב. >< בכל אופן- יאי!! תודה! שם: איילת גיל: 18 מקום מגורים: חיפה איך עבר החודש? דיי סבבה. משהו טוב שקרה לכם החודש: השתפרתי עם הנהיגה... ו-נהייתי אדומה. כבוד. משהו רע שקרה לכם החודש: רוב מה שעשיתי היה כרגיל, המון כלום. שיר החודש: הפתיח של באפי (אבל בגרסה המורחבת בעיקר, כי זה מה שיש לי... אפילו שאני פחות אוהבת אותה) שירים מבאפי Chris Colfer & Lea Michele- Defying Gravity ושירים שהיו בגלי בזמן היחסית אחרון... סדרת החודש: איך פגשתי את אמא, גלי, יומני הערפד, על טבעי, הוואי 5-0, בונז וקוגר טאון. סרט החודש: - מקווה לראות את הארי פוטר 7 מחר או מחרתיים. ספר החודש: "גוף מארח" מאת סטפני מאייר. תמונת החודש:
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אין. התחדשות החודש: אין, חוץ מההאדמה. זה שהתחלתי לכתוב סיפור (נטשתי אותו דיי מהר) נחשב? ציפיות לחנוכה: אין לי ציפיות שמיוחדות רק לחנוכה, אבל אני מקווה להשתפר עוד יותר בנהיגה, למצוא השראה להמשך הסיפור. ציפיות לחודש הבא: כנ"ל, וגם לעשות טסט פנימי כבר. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: אין.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif יפה לך אדום! ../images/Emo210.gif

ברוכה המצטרפת אליי לחודש הזה D:

Ayelet 363

New member
תודה

אבל כמו שאמרתי, אני שמחה שזה רק לחודש הזה- כי אני עומדת להיעלם- ואז זה יהיה אירוני- חודש אחד אני אדומה, פחות משובעיים אחרי זה אני אאלץ להיפרד מהפורום ואהיה פה למעט זמן אם בכלל. זה דיי מצחיק, במובן מסויים. אבל אחלה מתנת פרידה (לא לגמרי פרידה, כמובן! אני עוד אהיה פה...).

:)

שם: זוהר גיל: 18 מקום מגורים: מבשרת ציון+יפו איך עבר החודש? מהר! משהו טוב שקרה לכם החודש: קורים כ"כ הרבה דברים כל יום, אז לבחור משהו מתוך חודש שלם... P: משהו רע שקרה לכם החודש: - שיר החודש: אדוני ראש העיר
(זה השיר שלנו לתחרות הכשרונות הצעירים של בתי הנוער) סדרת החודש: הימימ
, הטופ מודל (למרות שזו עונה מעצבנת
) סרט החודש: מי זוכר. גם לא ראיתי הרבה. ספר החודש: גלגולי לשון/גיא דויטשר
+ Le Petit Prince/Antoine de Saint-Exupéry
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: זו לא שאלה שאני יכולה לענות עליה על חודש שלם P: התחדשות החודש: נראה לי שלא הייתה
ציפיות לחנוכה: שהקייטנה וכל הבלגן שבתוכה ילכו טוב
שלא נמות בקייטנה. שנזכה בכשרונות צעירים! ושיהיה כיף. :0 ציפיות לחודש הבא: שיהיה טוב באופן כללי. שוב, שנזכה בכשרונות ושבחנוכה יהיה טוב וכיף. הולך להיות לנו טיול עם הילדים (X____X), אז... שכולם יחזרו בחיים
ושהילדים יהנו וגם אנחנו. מקווה שיהיה כבר חורף.
משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: מקווה שהטיול לא נכנס לקטגוריה הזו...
כאב ראש של קייטנה ואז של הפנינג חג החגים. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
עוד 10 דקות הילדים יוצאים מביה"ס ואין בית נוער. :{ אני מאושרת מהחופש אבל יש קצת רגשות אשמה.

tritone

New member
אני לא זוכרת סיכום כלשהו...

שבו לא קראת את גלגולי לשון
זה ספר טוב לפחות?

חחחחחח נכון

לוקח לי זמן לסיים ספרים כי אני לא קוראת הרבה, אז קראתי את גלגולי לשון המון זמן עד שסיימתי אותו החודש והתחלתי את הנסיך הקטנטן. :) זה ספר מעולה ממש! אם מעניין אותך בלשנות ושפות, זה אדיר.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif התפקדות!

שם: מעין ^^" גיל: 13, החודש
מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? וואו. אממ. רצוף שינויים ועליות וירידות ועומס מטורף ויום הולדת ולימודים והכל. XD משהו טוב שקרה לכם החודש: יומולדת! וקיבלתי פטיפון, תקליט, התקבלתי ואני חלק מאושר בלהקה הייצוגית של חולון (
) ובכלל, הרבה. משהו רע שקרה לכם החודש: לימודיםלימודיםלימודים, גאד, כמה?! שיר החודש: http://www.youtube.com/watch?v=7Tt2u-S7NTs סדרת החודש: איך פגשתי, האנטומיה, מרפאה, בניחוש חוקר, גליי. סרט החודש: Rocky Horror Picture Show!
ספר החודש: קסנוסייד, אורסון סקוט קארד, בפעם המאתיים אלף.
תמונת החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: איך אפשר להכניס את כל אלה בסקשן אחד?! אממ... הרבה מדי. התחדשות החודש: פטיפון, תקליט, המון כסף ליומולדת ובכלל הרבה :p ציפיות לחנוכה: הוווו יש לי 4 ימים חזרות ויומיים יומולדת. כן, אני יודעת שיש חזרות ביומולדת שלי, אני עוד לא יודעת מה לעשות עם זה. ציפיות לחודש הבא: הרבה מאוווווד. יום האלפקות זה בדצמבר, יומולדת לאחותי ולשתי חברות מדהימות שלי לפחות, ושלא נדבר על דברים שגרתיים לכל חודש שאני מחכה להם - פרקים חדשים, חוויות חדשות, צילומים למחזמר ועוד ועוד ועוד... משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: אם נובמבר היה עמוס? דצמבר יהיה אוברלואוד. שיהיה לנו חודש נפלא, ואיילת - המון בהצלחה ותהני!

Ayelet 363

New member
תודה רבה :]

אורסון סקוט קארד
עוד לא קראתי את קסנוסייד, אבל אני ממש אוהבת את הספרים של אורסון סקוט קארד.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אנשים אומרים

שקול למתים, שהוא השני, יותר טוב. הוא מקסים, שלא תביני אותי לא נכון, ספר מדהים בפני עצמו, אבל קסנוסייד זה הדבר הכתוב הכי מדהים שאי פעם קראתי. וקראתי הרבה.

tritone

New member
*נדחפת* כן אבל

חשוב לראות אותו עם האנשים הנכונים! אנשים שאפשר לצחוק איתם ולרקוד איתם ולעשות איתם שטויות

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif כבר דצמבר?! חנוכה?! וואלה?! ../images/Emo12.gif

אין דברים כאלה, השנה הזת פשוט בורחת לי כל כך מהר...
שם: ירדן
מקום מגורים: מרכז D:
איך עבר החודש? מעולה לחלוטין!
משהו טוב שקרה לכם החודש: וואו, הרבה... לא מצליחה לחשוב על אחד ספציפי.
משהו רע שקרה לכם החודש: אין גשם בכלל
שיר החודש: "לראות את האור" של אפרת גוש.
סדרת החודש: בניחוש חוקר, בזכות הסרטון הזה!!!
לצופי בניחוש חוקר בארץ
אבל סמכו עליי, שווה לכם! עד שזה יגיע ליס יקח עידנים! http://www.youtube.com/watch?v=7PPZraAe0P4
סרט החודש: הארי פוטר!!!!!!
ספר החודש: -
תמונת החודש: אני אעלה עוד מעט, היום בבצפר מצאתי אצל חברים שלי איזה עיתון אמריקאי, אני חושבת People. בכל מקרה, היו בפנים כל מיני מלא כתבות קטנות כאלה, וכתבה אחת על מארשל עם תמונה ענקית וקורעת שלו! עם כיתוב בצד... והיה גם איזה שורה על הפרק האחרון שיצא עם הכוכב האורח שהיה בו וזה היה מצחיק וצילמתי גם את זה XD
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: יואו, איזה מין שאלות חודשיות אלה! אני לא מצליחה לענות!
שיהיה, קו אחד! אני וחברים שלי עלינו על קו 1 של דן, ואחרי תכנון מוקפד ורציני פשוט התחלנו לשיר ולנגן על גיטרה באמצע האוטובוס. שעה. היה מעולה
התחדשות החודש: הדיסק של מיי פיינגולד, סודה פופ
זממתי עליו שנים ושלשום קניתי אותו!
וגם לק ורוד מרקר, ואולסטאר ורודות עם קשקושים מגניבות ביותר, ושתי חולצות מכותרות משובצות, אחת באדום ושחור ואחת בורוד סגול לבן ושחור
ציפיות לחנוכה: באמת רוצים לשמוע? יום ראשון יש לי זימון כי צה"ל מניאקים ולא יכולים לשים לי את זה על יום לימודים פשוט, יום שני אין לי תוכניות עדיין למרבה הפלא, יום שלישי מלא סידורים עם אימא, יום רביעי יום כיף עם חברה, וחמישי שישי אני אצל המדהימה שלי בהרצליה!
(למי שלא יודע, החברה הכי טובה שלי בעולם כולו גרה בההרצליה שזה מרחק של שני אוטובוסים ורכבת מאיפה שאני גרה... ואני מתגעגעת אלייה תמידית אפילו שאנחנו מדברות שעות בשבוע בטלפון).
ציפיות לחודש הבא: האמת שאין משהו מיוחד בנתיים חוץ ממה שכתבתי על חנוכה...
אבל בטוח יהיה משהו שווה, רק נחכה ונראה ^^
משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: מבחנים... כמובן... מתכונות לקראת בגרויות חורף וכל האיכסה הזה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
חודש מדהים ומלא הנאות שיהיה לכולם, וחג שמח

למעלה