האגס 1

New member
../images/Emo137.gif

פתאום עלה בדעתי שהצלחתי לעבור כמעט את חצי החנוכה בלי לאכול אף סופגניה אחת. וזה לא שלא היו לי הזדמנויות להתפתות. ואיך אצלכם?

גנגי

New member
אני כבר עברתי חצי

חיים בלי לאכול סופגנייה. רק הרעיון עושה לי צרבת.

maybesure

New member
רק

את ה
האפויות שהכין האישלי. לא נוגעת במטוגנות. איכסה שמן

איך שאני אוהבת סופגניות!

אבל רק עם ריבת תות, לא עם כל מיני המצאות. אכלתי כבר משהו כמו 5 סופגניות קנויות, ועוד כמה סופגניות אשל קטנות שרקוט הכינה בשבת. וזה עוד כלום לעומת מה שמחכה לי ביום שישי הזה - מסיבת חנוכה שנתית אצל ההורים של בעלי, עם סופגניות משובחות תוצרת בית. ולביבות כבר הזכרנו?

אכלתי כבר 4-5 סופגניות

ועוד כשיעור הנ"ל ספינג'ות שאימא של התרנגול הכינה. מצטרפת למאבק בסופגניות המתחכמות- בשבילי רק ריבת תות ואבקת סוכר.

giulietta

New member
השנה גירשתי את משטרת הסופגניות

בניגוד לשנה שעברה בה הקפדתי לא לגעת במטוגנים האלה. בשבוע שלפני החג (מסיבות חנוכה במערכת החינוך) אכלתי כבר 4 סופגניות. בשבוע של החג הוספתי עוד שתיים (וגם לביבות). אוהבת מאד סופגניות ((-: יש לזה מחיר, בגלל החופש והילדים לא הייתי במכון הכושר השבוע אפילו פעם אחת, התוצאה: העליתי שני ק"ג, שאוריד אותם מייד אחרי החג. וגמני מעדיפה את אלה עם ריבת התות הפושטית של ילדותי (-: חג שמח.

אטיוד5

Active member
במצבך, אגס

לא נראה לי שאתה זקוק למדיניות הבלגה. תרביץ כמה סופגניות. לא יזיק. מנסיון,

מתי זה היה, בסוף, בבית-הלל?

הם עשו הדלקה בספריה? בערך ב-18:00 ראיתי שם חנוכיה, שלפי המצב המתקדם של הנרות אפשר היה להבין שהם הודלקו זמן רב לפני כן. זאת הייתה ההדלקה של בית-הלל?

Sea Urchin

New member
כמה נרות הדליקו?

אם בערב היום הראשון מדליקים 8 + שמש ויורדים נר כל יום זה על פי בית שמאי. לעומת זאת אם מדליקים בערב היום הראשון נר אחד ועולים בנר כל יום זה על פי בית הלל.

הקונבנציה

היא עפ"י בית הלל - מוסיף והולך. אז אם בית הלל הדליקו היום באוניברסיטה, והיום נר שישי, לא קשה לנחש כמה נרות הדליקו

Sea Urchin

New member
ועם זה ננצח

במקרה של הנר הששי אפשר לשים פעמיים את האייקון ולקבל 6 עפ"י בית הלל.

אושר מ

New member
לא.. בארבע מדליקים בפורום

האגודה. ושם הסופגניות מתקמצנות על הריבה. או במילים אחרות: אין ריבה. בבית הלל מדליקים בשש וחצי. אבל בסוף לא הלכתי...עצוב:(

shellyland

New member
בשנים האחרונות

הצלחתי להחזיק יפה ובגאווה בלי אף סופגנייה אחת, אבל השנה אני מקפידה על ממצוע מזעזע של סופגנייה ליום. עוד לפני שהחג התחיל. 70 קלוריות לביס. 70.

למעלה