מצויין!
בהצלחה לכל המשתתפים! ומייפל, לדעתי כדאי גם לך לנסות את כוחך... *חיוך* מורן, אני מקווה לקרוא גם את פרי-עטך בתחרות. הנה מה שיצא לי במומנט של השראה: הסופגניה הגאה / פיקסי לד זה סיפור מעט אחר מכל אשר שמעתם אולי יהיה גם מבדר ממה שכבר קראתם כי אפילו בחברה ספוגת ליברליזם יש המגביהים גבה (בשמץ אגואיזם) כשהם שומעים לפתע שגם לסופגנית – יכולה לצוץ ברגע העדפה מינית מדושנת בריבה ומצופה אבקת סוכר זוהי, הסופגנייה הלכה על משהו קצת מוזר, ואולי היא לא חשבה, מה יהיו התוצאות של זוגיות עם לביבה - במקום סופגניות. היא יצאה אל המחבת ובלי רגע של היסוס פתחה עם לביבה אחת שיחה, בן רגע – בנימוס! "מה נשמע?" ו-"מה קורה?" היא שאלה בביטחון "והאם את כאן הרבה?" "אז ניפגש בנר ראשון!" כך, מהר, בלי בעיות הסופגנית החביבה קבעה בלי שום השתהויות דייט עם לביבה. זה היה ממש תקדים; חברות הסופגניה חשבו שזה ממש מדהים! דבר כזה עוד לא היה! שסופגניה עיקשת לארוחת החג תזמין לביבה אחת, נרגשת מן המחבת הכי זמין "את בטוחה שזה בסדר?" "מי שמע כזה דבר!" "ירכלו עד ליל-הסדר!" אך הדייט – נשאר. כן, היא, העגלגלה, בלי לדפוק חשבון נשארה לה בשלה מה שנכון – נכון! "לא צריך טובות," אמרה, "אפשר שתשכחו אותי" כי סופגניה עם אומץ לא צריכה אישור חברתי וכשהוגשה אחר-כבוד על-גבי מגש כסוף אושר מחויך מאד נמרח לה על כל הפרצוף אך איומה האכזבה, מה נורא! איש לא שיער שידידתנו, הלביבה נשארה במקרר. כי עם כל ההתחשבות בלביבות, סופגניות למארחים יש חשיבות גם לסדר המנות. כך קרה, בסוף-דבר שעם כל ההשקעה נשארה בעצב מר סופגניה גאה.