הבריזה
M mazalika7 New member 30/11/07 #129 חיה../images/Emo99.gifעפרי../images/Emo99.gif אני מבקשת לא לגנוב את הרעיון שלי ושל חיה! חחחחחחח סתם, כפרות עליכן בכיףף!!!!
חיה../images/Emo99.gifעפרי../images/Emo99.gif אני מבקשת לא לגנוב את הרעיון שלי ושל חיה! חחחחחחח סתם, כפרות עליכן בכיףף!!!!
O O f r i s h New member 30/11/07 #134 מזל../images/Emo99.gif חיה../images/Emo99.gif ארג, אתן כאלו נשמותDD:
א אשה שמחלקת ממתקים New member 30/11/07 #143 מה איתי מה איתי../images/Emo99.gif עפרי לא הבריזה??. הפורום בבלאגן רק אצלי?? זתומרת קודם לא היו הודעות ועכשיו כן .. עזבו נו..
מה איתי מה איתי../images/Emo99.gif עפרי לא הבריזה??. הפורום בבלאגן רק אצלי?? זתומרת קודם לא היו הודעות ועכשיו כן .. עזבו נו..
M mazalika7 New member 30/11/07 #147 אתי../images/Emo99.gif את יודעת שאני אוהבת אותך! נכון?! תעשי רענן או משו פעם הבאה
S sharwan New member 30/11/07 #146 חברי היקרים../images/Emo9.gif אני פה! מצטערת על הנטישה.. הייתי השבוע בטורקיה בצורה הכי ספונטנית שיש.. [החלטנו לטוס שלושה ימים לפני הטיסה ] היה מושלם, והתגעגעתי אליכם אוהבת כל כך
חברי היקרים../images/Emo9.gif אני פה! מצטערת על הנטישה.. הייתי השבוע בטורקיה בצורה הכי ספונטנית שיש.. [החלטנו לטוס שלושה ימים לפני הטיסה ] היה מושלם, והתגעגעתי אליכם אוהבת כל כך
M mazalika7 New member 30/11/07 #148 ../images/Emo41.gifשרון!!!!../images/Emo41.gif יפה! כמה שאני התגעגעתי אלייך!!!!!!!! איזה כיף שאת פה.. נראה לי שזאת ההודעה הראשונה שלך בפורום, או שאני טועה... בכל אופן, אני רוצה לשמוע הכל על טורקיה.. מוזמנת לכתוב חפירה. אני בטוחה שכולן רוצות גם לקרוא! אוהבת המוןןן !!
../images/Emo41.gifשרון!!!!../images/Emo41.gif יפה! כמה שאני התגעגעתי אלייך!!!!!!!! איזה כיף שאת פה.. נראה לי שזאת ההודעה הראשונה שלך בפורום, או שאני טועה... בכל אופן, אני רוצה לשמוע הכל על טורקיה.. מוזמנת לכתוב חפירה. אני בטוחה שכולן רוצות גם לקרוא! אוהבת המוןןן !!
S sharwan New member 30/11/07 #150 יו, באמת? ../images/Emo12.gif הודעה ראשונה?!?! אוח, את כזאת מושלמת מזל. אני אוהבת אותך... החפירה תגיע אל תדאגי ברגע שתפוז יתן לי לשלוח תמונות אני אציף את הפורום יש לי 500 תמונות חדשות מטורקיה... ראו הוזהרתם.. התגעגעתי
יו, באמת? ../images/Emo12.gif הודעה ראשונה?!?! אוח, את כזאת מושלמת מזל. אני אוהבת אותך... החפירה תגיע אל תדאגי ברגע שתפוז יתן לי לשלוח תמונות אני אציף את הפורום יש לי 500 תמונות חדשות מטורקיה... ראו הוזהרתם.. התגעגעתי
א אשה שמחלקת ממתקים New member 30/11/07 #149 שרון שרון שרון../images/Emo99.gif טיטניק על הבריכה רררר גם אני גם אני !!! שמחה שנהנת!!! ברוך שובך!!! תישארי עימנו!! אוהבים אותך
שרון שרון שרון../images/Emo99.gif טיטניק על הבריכה רררר גם אני גם אני !!! שמחה שנהנת!!! ברוך שובך!!! תישארי עימנו!! אוהבים אותך
S sharwan New member 30/11/07 #152 אתי../images/Emo9.gif יוואווו את לא מבינה איך שמחתי לראות את ההודעה ממך אתמול בלילה אני אוהבת אותך!!!!!! התגעגעתי...
אתי../images/Emo9.gif יוואווו את לא מבינה איך שמחתי לראות את ההודעה ממך אתמול בלילה אני אוהבת אותך!!!!!! התגעגעתי...
S shahar1989 New member 30/11/07 #151 מה זאת כל האהבה הזאת כאן בלעדיי?! עפרי מזל אתי חיה נופר וכל מי שכאן סתם כפרות! עזרתי לאמא לבשל קצת כפרה עליי, ילדה למופת!!
מה זאת כל האהבה הזאת כאן בלעדיי?! עפרי מזל אתי חיה נופר וכל מי שכאן סתם כפרות! עזרתי לאמא לבשל קצת כפרה עליי, ילדה למופת!!