כל מה שעולה לראש שקשור

אני

אני רוצהה לראות את אדםםםםם אני רוצהה לראות את אדםםםםם אני רוצהה לראות את אדםםםםם אני רוצהה לראות את אדםםםםם אני רוצהה לראות את אדםםםםם אני רוצהה לראות את אדםםםםם אני אוהבת אותוו..!!!

היום עוד הפעם הייתי בשיר נולדדד..

אנשיםם אלו היומים הכי יפים בחיימשליי.. אתמול נישקתי וחבקתי את אדם ערן אושרי ואביחיי.. והיום הצטלמתי עם ערןןן יאוו הוא כזה חמודדדדדדדד... והיינו איתו לבד כי הוא גר ביד אליהוו...

אני לא נכנסת מאחורי הקלעים

אני פשוט מחכה עד שהם יצאו ואני רואה אותם הם תמיד יוצאים משער 9 ואת ערן ראיתי ברחוב בלי אפחד כי כל הגיים בויז אלו למכונית והוא המשיך הביתה ברגל ועצרתי אותו ודברנו =]] הוא כזה חמווודדדד

TOUSH

New member
../images/Emo137.gifכל מה שעולה לראש שקשור

לגיים בוייז לכאן
אתם פותחים הודעות פה בצורה מטורפת תשרשרו

אדרררר

New member
[=ייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ממ אוקיי.. בקיצר אתמול חזרתי משיר נולד..ובסוף ההופעה הייתי עם חברות ליד השער חיכינו שהגיים בויז יצאאאאאו.. ואז הם יצאו וחיבקתי ונישקתי את אושרי אדם אביחי וערן..איזה מושלמים הם זזזזה מטטטטורף (:) באסה שפיספסתי את שרון. אאאאאאה ועכשיו חזרתי מהיכל נוקיה הייתי עם חברות והגיים בויז שוב יצאו וראינו אותםםואז ראינו את ערן והצטלמתייי איתווו וואיייי הוא כ"כ יפהההה..

אדרוש יפה שלייי =]]

חחחחחחחחחחח איזה חמודים הםםםם=]] וערן בכלל הכי חמוד בארץץץץ... דברי איתי באאייסיי =]]

אדרררר

New member
ספירררר כנססססי אהובתי=]]

חחח ראסמי.. אבל דברי איתי אם את הולכת שובבב.. איך היינו בעננים[[= יוואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו אני אוווהבת אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה